همه چیز درباره قارچ ها
 
پرورش قارچ شاه صدف در زیرکوه

پرورش قارچ شاه صدف در زیرکوه

قارچ صدفی pdfطرح اقتصادی یا همان توجیهی به بررسی موارد زیر میپردازد. برای تهویه سالن هم میتوان از دستگاه هواساز کوچک جهت کاهش دما و تامین رطوبت سالن استفاده کرد. همچنین برای آبیاری هم میتوان از سر آبپاش های پلاستیکی معمولی استفاده کرد. نکته جالب اینجاست که هر چه فضا کوچک تر باشد، کنترل شرایط دما و رطوبت کار راحت تری خواهد بود، بنابراین میتوان با حداقل امکانات و هزینه به درامدزایی بالایی برسید. آیا پرورش قارچ در خانه سود زیادی دارد؟ قارچ های را میتوان در گلدان پرورش داد و کار بسیار راحتی نیز می باشد. جهاد کشاورزی وام و تسهیلات با سود ۱۵ درصد را برای خوداشتغالی و پرورش قارچ در نظر گرفته است. البته در مناطق محروم نرخ سود این تسهیلات به ۳ درصد می رسد، فقط کافی است به جهاد کشاورزی شهرستان خود مراجعه کنید و درخواست خود را به صورت کتبی ارائه دهید. پس از تایید درخواست و بررسی کارشناسان، به بانک معرفی می شوید و پرونده تسهیلاتی برای شما تشکیل می شود.

قارچ صدفی راسته

قارچ شاه صدفهر دو کالری کم کالری دارند و حاوی یک دوز دلچسب از ویتامین های گروه B ، مانند نیاسین و ریبوفلاوین هستند. با این حال ، قارچ صدف حاوی دو برابر مقدار پروتئین در هر اونس است و همچنین در ریز مغذی های خاصی مانند فسفر و پتاسیم کمی بیشتر است . گذشته از مشخصات مواد مغذی آنها ، قارچ میتایک نیز به دلیل خواص دارویی آنها مورد احترام است. هر دو نوع قارچ می توانند مکمل های مفید رژیم غذایی باشند و در بسیاری از دستور العمل های مختلف از آنها می توان لذت برد. سعی کنید میزان مصرف هر دو خود را افزایش دهید تا از مزایای سلامتی و مواد مغذی بی نظیری که هرکدام ارائه می دهید استفاده کنید. قارچ صدف با طعم ظریف و رایحه ای مانند شیرین بیان اغلب با دانه آنیس مقایسه می شود . آنها به دلیل لطافت و بافت صاف خود محبوب هستند و به اندازه کافی همه کاره هستند تا تقریباً در مورد هر نوع دستور العمل استفاده کنند.

میتوانید در برخی فروشگاهها یا مزارع و نیز بهصورت آنلاین آن را خریداری کنید. پرورش آن بسیار آسان است، بنابراین خودتان هم میتوانید آن را در منزل پرورش دهید. ارزش غذایی آن بسیار بالاست و طعم آن تا حدی نمکی است. سرخکرده آن بسیار خوشمزه است. چگونه بهترین قارچ را بخریم؟ کلاهک: درباره قارچ دکمهای، معمولا کلاهکهای نوع تازه آن بسته است. بااینحال اگر کمی باز باشد به معنای آن نیست که دیگر نمیتوان از آن قارچ استفاده کرد. این قارچها طعمشان قویتر از قارچهای تازه است. میتوانید از این قارچها برای سوپهای تیرهرنگ استفاده کنید که رنگ هاگهای تیره آن دیده نشود. درباره سایر قارچها، کلاهک باید کامل باشد و جایی از آن کنده نشده باشد یا تغییر رنگ نداده باشد. تکههای خشک یا لبههای چینخورده در آن وجود نداشته باشد. روی کلاهک نباید نقاط نرم و شبیه پوسیدگی وجود داشته باشد. تیغهها: نوع تیغهها در انواع قارچ متفاوت است. بااینحال در قارچ دکمهای سفید، تیغهها صورتی یا قهوهای روشن، در قارچ قهوهای تیغهها کمی تیرهتر و در پورتوبلو تیغهها کاملا نمایان و قهوهای تیره هستند. رطوبت: قارچ تازه به مقدار بسیار کم رطوبت دارد ولی نباید خیس و لزج باشد. بافت: انعطافپذیر و سبک است، اما اصلا حالت اسفنجی ندارد. عطر: عطر قارچ بهشدت شیرین است و بویی خاکمانند دارد. اگر از قارچ بوی ترشی یا بوی زخم ماهی احساس میکنید، قارچ تازه و سالم نیست. اندازه قارچ: توجه به اندازه قارچ هم بسیار مهم است. مثلا اگر میخواهید قارچ سوخاری یا کبابی درست کنید، قارچها را در اندازه کوچکتر انتخاب کنید. اما برای غذاهایی مانند قارچ شکمپر، قارچهای پهن و بزرگ را بخرید.

قارچ شاه صدف

سپس، کمپوست را به تونل دیگری منتقل میکنند تا میسلیوم در درون کمپوست پراکنده شود. میسلیوم رشد سریعی دارد به طوریکه بعد از دو هفته به طور کامل در کمپوست پراکنده میشود و به حالتی میرسد که برای پرورش قارچ مناسب باشد. در این زمان، کمپوست همانند کود گیاهی و به رنگ قهوهای روشن است. با توجه به مواردی که مطرح شد، بسیاری از پرورشدهندگان قارچ، بذر مورد نیاز برای پرورش قارچ را تولید نمیکنند چراکه فرآیند پیچیدهای است. برخی از کارخانجات به کمک تلقیح دانهها توسط هاگها، بذر مورد نیاز را تولید میکنند. ابتدا، دانهها را بمنظور جلوگیری از آفت و حفظ رطوبت، استریلیزه میکنند. لازم به ذکر است که ۱۰ کیلوگرم هاگ، به تلقیح ۵۰۰ کیلوگرم دانه منجر میشود. دانههای حاصل را در کیسهای به مدت ۲ هفته و در دمای ۲۵ درجه سلسیوس قرار میدهند. پس از آن، کیسهها را به یخچالی با دمای ۲ درجه سانتیگراد منتقل میکنند تا سخت شوند.

۲- قارچ های دارویی: استفاده از قارچ ها بعنوان دارو از زمانهای دور مرسوم بوده بطوری که آزتکها از قارچ بعنوان مواد توهم زا در فالگیری استفاده می کردند. یکی از مهمترین آنتی بیوتیکها که در مبارزه با بیماری های عفونی کاربرد دارد پنی سیلین می باشد. رتین یکی از ترکیبات ضد سرطانی است که وجود آن در قارچ خوراکی A.campestris گزارش شده است و دیگر نیتروفرون که از عصاره آن استفاده می کنند. ۳- قارچ سمی : از گذشته های دور قارچ ها به خصوص انواع وحشی سمی آن موجب ترس و وحشت مردم می شوند و راجع به سمی بودن قارچ ها افسانه و داستانهای زیادی نقل شده است. قارچ های سمی به دو شاخه مرکب ( comrinus) و مورالها (Morchella) تقسیم می شوند که برخی از قارچ ها اگر همراه با الکل مصرف شوند سمی و کشنده اند ولی مصرف آنها به تنهایی هیچ اثر سوئی ندارند. ۲- قارچهایی که بر روی دستگاه گوارش اثر دارند که این نوع قارچ ها گوارش را به هم زده و باعث اسهال و مسمومیت می شود. .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *