۲- مدت انبارداری آن کمتر از یکسال باشد. ۳- آب نخورده باشد، زیرا سنگین شده و قیمت آن بیشتر می شود و انواع بیماریها، مخصوصا کپکها در آن رشد می نمایند و پس از بستر سازی، هیچ قارچی در آن تولید نمی شود. ۴- ناخالصی نداشته باشد. ۵- طول ساقه های گندم جهت تولید کمپوست باید ۶ تا ۴ سانتیمتر باشد که با دستگاه خرد کن این عمل صورت می پذیرد. انتخاب سویه جهت کشت نیز به نظر تولید کننده بستگی دارد. برخی سویه های قارچ صدفی در کشور ایران عبارتند از هایف زیوس- شاه صدف – صدف طلایی – فلوریدا – صدف درخت. بذور قارچ صدفی به صورت میسیلیوم قارچ بر روی دانه های گندم، در داخل نایلون های پلی پروپیلن به وزن ۱ کیلوگرم موجود می باشد. ۱- سطح بذور گندم یکدست سفید بوده و پوشیده از میسیلیوم قارچ باشد. طول مدت این مرحله (مرحله ۳) به شرایط اقلیمی محل تولید بستگی دارد. سپس به میزان ۵ تا ۲ درصد وزن بستر به آن بذر اضافه می نماییم. به طور مثال برای کیسه حاوی مواد بستری به ظرفیت ۶ کیلوگرم ۲درصد وزن بذر زنی انجام می دهیم . میزان بذر مصرفی ۱۲۰ گرم خواهد بود. ۱- مخلوط کردن: میزان بذری که از قبل توزین و وزن شده است را با کاه و کلش پاستوریزه مخلوط نموده و اخل کیسه های نایلونی با فشار به طوریکه هوای آن خارج گردد پر می نماییم.
قارچ صدفی Pdf
محلول وایتکس: حاوی ماده هیپو کلریت سدیم بوده و معمولا با غلظت ۵% عرضه می گردد. جهت ضد عفونی محل و وسایل کار، فرم تجاری آن باید با آب به نسبت ۱ به ۱۰ رقیق شود. محلول فرمالین: ماده ای سمی و خطر ناک است که بصورت ۴۰-۳۵٪ عرضه می شود. فرم تجاری آن را به نسبت ۷-۵ درصد با آب رقیق نموده و محلول های مورد نظر را ضد عفونی می کنند. در مکان کاملا بسته ( هنگام کار بهتر است درجه حرارت بالاتر از ۳۰ درجه سانتیگراد باشد) گاز متصاعد شده و محیط ضد عفونی می شود. همچنین می توان از مخلوط پرمنگنات پتاسیم و فرمالین استفاده کرد. محیط کار از منطقه مسکونی و محل نگهداری حیوانات کاملا دور باشد. درجه حرارت سالن را به بالاتر از ۳۰ درجه سانتیگراد برسانید. در کف سالن ظروف دهن گشاد (با ابعاد ۲۰۷۱۰) با فواصل ۴-۳ متر از هم قرار داده شوند. داخل کلیه ظروف پودر پرمنگنات پتاسیم (در هر ظرف حدود ۳۰-۱۰ گرم) ریخته شود.
سبوس گندم در اینجا به لحاظ کیفیت قارچ بالاترین امتیاز را کسب کرد ، اما آرد ذرت بالاترین عملکرد را داشت. درصد مکمل در مقایسه با سایر قارچ های عجیب و غریب زیاد است ، که می توان طبیعت انگلی این گونه را توضیح داد. هر کسی که مایل به تلاش برای پرورش این قارچ است ، ابتدا باید ترکیب مطلوب بستر را برای رقم انتخابی تعیین کند. در هلند فقط تعداد بسیار کمی از پرورش دهندگان قارچ King Oyster وجود دارد. تولید برخی از اهمیت در اسپانیا (Micelios Fungisem) و آلمان (Pilzfarm Helvesiek) یافت می شود ، در حالی که در هلند Bert Rademakers از قارچ ۲۰۰۰ بستر مناسب را در مقیاس کوچک تولید می کند. طعم عالی و ماندگاری طولانی باعث شروع سر قارچ King Oyster می شود. برای دستیابی به حجم بیشتر بازار ، قیمت باید کمی ریزش کند. این تنها در صورت رخ دادن بازده و تثبیت شدن ممکن است رخ دهد.
فقط قارچها را مقداری تفت بدهید و از پختن آنها به طور کامل پرهیز کنید. سپس بگذارید قارچها سرد شوند. داخل بشقاب یا ظرف شیشهای بریزید. بعد از سرد شدن قارچها را به ظرفهای کوچکتر مخصوص فریزر منتقل کنید. به هنگاماستفاده قارچها را به همان شکل در سوپ بیندازید یا این که دوباره آنها را در روغن یا کره تفت دهید تا آماده مصرف شوند. مزیت استفاده از این روش در این است که طعم قارچ به هنگاماستفاده بسیار دلچسب است و بسیار راحت هم مورد مصرف قرار میگیرد. ولی در این روش هوای زیادی وارد ظرف فریزری میشود و هوا باعث میشود از کیفیت مادهای که فریز میکنید، کاسته شود. برای جلوگیری از این مسئله به هنگام ریختن قارچها در ظرف کمی با قاشق به آنها فشار وارد کنید تا هوا از میان آنها خارج شود. یکی از قدیمیترین و سنتیترین روشها برای نگهداری قارچ در مدت زمان طولانی، خشک کردن است. .