همه چیز درباره قارچ ها
 
پرورش قارچ درمنزل بدون هیچ تخصصی(نقشه راه کامل)+ویدئو – کاردارشو

پرورش قارچ درمنزل بدون هیچ تخصصی(نقشه راه کامل)+ویدئو – کاردارشو

در تصویر بالا مشاهده میکنید که با استفاده از یک قفسه ی فلزی که احتمالا در اکثر خانه ها یافت میشود ،اقدام به پرورش قارچ در خانه کرده اند . کاور پلاستیکی به عنوان عایق و محافظ عمل میکند که از ورود عوامل بیماری زا به داخل فضای پرورش و همچنین مانع خروج دما و رطوبت شود . دستگاه رطوبت ساز و بخاری باید خارج از محیط پرورش قرار بگیرند و هوا و رطوبت تولید شده به صورت غیر مستقیم از طریق لوله یا نایلون لوله ای (روکش فرش ) به محیط پرورش انتقال پیدا کنند. علت این کار مربوط به حساسیت های قارچ به زیاد بودن و یا کم بودن دما و رطوبت است … از این طریق میتوان از برخورد مستقیم جریان هوا به قارچ ها و از واکنش هایی که منجر به بیماری و … در قسمت بالا هم یک تهویه یا اگزوز خروجی را مشاهده میکنید که برای تصفیه ی هوا و همچنین کاهش دما در زمان شوک دهی مورد استفاده قرار میگیرد. !

Effect of white-rot basidiomycetes treated wheat straw on rumen fermentation in artificial rumen.

قارچ صدفی pdfUniversity Putra Malaysia, Putra, Ph.D. Fazaeli H, Azizi A, Jelan Z and Mirhadi SA, 2003. Effect of fungal treatment on the chemical composition, in vitro digestibility and in sacco degradability of wheat straw. Proceedings of the British Society of Animal Science. Gupta VK and Langer PN, 1988. Pleurotus for upgrading the nutritive value of wheat straw. Haddi M, filacorda S, Meniai KH, Rollin F and Susmel P, 2003. In vitro fermentation kinetics of some halophyte shrubs sampled at three stages of maturity. Jalc D, Nerud F, Erbanova P and Siroka P,1996. Effect of white-rot basidiomycetes treated wheat straw on rumen fermentation in artificial rumen. Jung HG, Valdez FR, Abad RA, Blanchete RA and Hatfield AR, 1992. Effect of White rot basidiomycetes on chemical composition and in vitro digestibility of the oat straw and alfalfa stem. Kerem Z, Friesem D and Hadar Y, 1992. Lignocellulose degradation during solid state fermentation: Pleurotus ostreatus versus Phanerochaet crysosporium. Langar PN, Sehgal JP and Garcha HS, 1980. Chemical changes in wheat and paddy straws after fungal cultivation.

پرورش قارچ صدفی Pdf

باید تهویه هوا به خوبی انجام گیرد، درجه هوای محیط پرورش قارچ نیز باید بین ۱۰ تا ۱۵ درجه نگهداری شود. همچنین محل پرورش باید کاملا تمیز، قابل شستشو و بدون وجود درز یا محلی برای پرورش باکتریها، حشرات و قارچهای مضر باشد. ۸، دو ردیف قفسه با عرض ۱۴۰ سانتی متری در طول ۷ متر با ۳ طبقه می توان در نظر گرفت. فاصله بین طبقات معمولاً ۶۵-۷۰ سانتی متر در نظر گرفته می شود. قفسه بندی بهتر است از لوله های گالوانیزه انتخاب شود و با سیم گالوانیزه بسته شوند. سیستم گردش هوا را می توان از وسط یا کناره های سالن گذاشت. در واحدهای کوچک بدلیل اینکه سیرکوله وجود ندارد و فقط ورود هوا داریم، هوادهی از وسط می باشد و کانال هوا را باید از وسط راهرو بکشیم. باید یک اگزوز خروجی در انتهای سالن تعبیه کنیم که با هوای آزاد ارتباط داشته باشد و اگر به هوای آزاد ارتباطی نداشته باشد باید از طریق کانالی آن را به هوای آزاد خروجی دهیم.

• قارچها در فرایندهای صنعتی و غذایی نظیر تهیه نان و تهیه پنیر نقش دارند. قارچهایی که مواد قندی را تخمیر کنند، قارچ قندی یا ساکارومیست هستند. از قدرت تخمیری قارچهای قندی در ایجاد الکل ، گاز کربنیک و تخمیر مواد در صنایع متعدد استفاده میکنند. در سالهای اخیر با روشهای اصلاح نژاد و انتخاب نژاد بهتر توانستهاند انواعی از مخمرها را که امتیازات بیولوژیکی زیادی نسبت به نژادهای وحشی داشته، طعم و مزه فراوردهها را مطبوعتر میسازند، بدست آورند. ارزش غذایی مخمرها به علت داشتن مقدار قابل توجهی اسیدهای آمینه ، ازت ، فسفر ، ویتامینهای C و D است. در کشور چین به عنوان جبران مواد پروتئینی ، به جیره غذایی افراد از این قارچها اضافه میکنند. امروزه از قارچهای جنس آسپرژیلوس در تخمیر مواد غذایی زیاد استفاده میشود. • فرآوردههای مختلفی از قارچها بدست میآید که از این فرآوردهها به اسیدهای آلی نظیر اسید سیتریک ، اسید گلوکونیک و اسید ایتاکونیک ، میتوان اشاره کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *