کاههای ضد عفونی شده را به ارتفاع حدود ۲۰ – ۳۰ سانتیمتر در داخل کیسه های پلاستیک منتقل و با دست خوب فشرده نمایید . سپس بر روی آن یک لایه بذر بپاشید . این عمل را تا پر شدن کامل پلاستیک انجام دهید . و در نهایت درب پلاستیک را ببندید. حدود ۴-۳ لایه کاه و بذر روی همدیگر قرار خواهند گرفت . در هر پلاستیک حدود ۲۰۰ گرم بذر کافی است . لازم است قبل از کاشت در کف کیسه پلاستیک تعداد ۶-۴ سوراخ به قطر یک سانتیمتر ایجاد نمایید . کیسه های کاشته شده به روش فوق را در مکانی با حرارت ۲۰-۳۰ درجه سانتیگراد نگهداری نمایید .تامین حرارت در هفته اول بسیار ضروری است . بعد از جدا سازی پلاستیکها بدنه بستر در معرض هوای خشک صدمه خواهد دید پس نسبت به تامین رطوبت هوا به صورت جدی اقدام گردد . مناسبترین رطوبت هوا ۸۵ تا ۹۰ درصد میباشد . حداکثر تا یک هفته بعد از برش پلاستیکها قارچهای کوچک در بدنه بستر ظاهر و پس از چند روز بزرگ و قابل برداشت خواهند شد . .
از نظر ساختار سیلوسایبین و سیلوسین دو شکل قابل تبدیل به هم هستند و پس از ورود به بدن بصورت سیلوسین جذب میشوند. مصرف این نوع قارچ سبب بروز نشاط و سرخوشی موقت در مصرفکننده میشود. این ماده با تقلید عملکرد سروتونین در مغز در خودآگاهی مصرفکننده تغییر ایجاد میکند! سیلوسایبین ماده سایکواکتیو درون قارچ است. پس هر نوع قارچی که حاوی سیلوسایبین و مشتقاتش باشد مجیک ماشروم یا قارچ جادویی نامیده می شود. این قارچ ها در میان جوانان با نام قارچ، مجیک ماشروم، شروم شناخته می شوند. جدا از انواع ذکر شده گونه های دیگری نیز از قارچ های روانگردان وجود دارد. شواهد باستان شناسی به دست آمده از صحرای ساهارا / Sahara Desert در آفریقا نشان می دهد که انسان ها از ۷۰۰۰ سال قبل یا بیشتر از قارچ های هالوسینرژیک استفاده می کرده اند! قارچ ها در آثار هنری پیشاتاریخی در بسیاری از مناطق مختلف جغرافیایی حضور داشته اند! !
قارچ صدفی خوراکی
مقداری آب یا آب گوشت به همراه نمک و فلفل اضافه کرده و بگذارید بپزد. تخم مرغ ها را با مقداری پودر زعفران بزنید . تابه را از روی حرارت برداشته تخم مرغ ها را به آن اضافه کرده مخلوط نمایید و دوباره روی حرارت بگذارید تا ببندد و سپس رویش جعفری قارچ صدفی کبابی خرد شده بپاشید. قارچ های صدفی را بعد از این که شستید و آبکش کردید در کره یا روغن بگردانید و رویشان نمک و فلفل زده و نیم ساعت صبر کنید تا مزه دار شوند. قارچ ها را به سیخ بکشید یا لای توری سیمی قرار داده و روی آتش زغال، کباب کنید. یک عدد تخم مرغ هم زده ، یک قاشق غذاخوری آرد سوخاری را با هم مخلوط کنید. قارچ ها را در مایع فوق زده و در سینی فری که از قبل چرب کرده اید بچینید و به مدت ۱۰ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده بپزید. میتوانید از سبزیجات معطر به دلخواه خودتان در مایع سوخاری استفاده کنید. برنج را آبکش کنید. قارچ خرد شده و پیاز را با هم تفت دهید و نمک و ادویه بزنید. !
و بهترین تولید کننده کمپوست در ایران چه شرکتهایی هستند؟ پاسخ به این سوالات احتمالی شما و پرسش های بسیار زیاد دیگری را در مقاله و دو فیلم آموزشی زیر مطالعه کنید که به طور کامل در این زمینه توضیح داده شده است. مواد اولیه لازم برای پرورش قارچ در منزل به صورت کامل در داخل کشور وجود دارد و بیشتر از ضایعات کشاورزی مثل کاه و کلش گندم و کود مرغی و… که نیاز به واردات از خارج کشور ندارد و تحت تاثیر تحریم ها قرار نمی گیرد، تامین می شود. به این ترتیب هزینه پرورش قارچ و تولید قارچ خانگی می تواند سودآور و مقرون به صرفه است. حتی افرادی با سرمایه های بسیار اندک توانسته اند در این حرفه پیشرفت داشته باشند و کسب و کاری پر سود را راه اندازی کنند. البته طبیعی است تولید قارچ انبوه در مقیاس بزرگ و صنعتی با تولید قارچ در خانه کمی متفاوت است و هر کدام دارای مزایای مربوط به خودش است. .