همه چیز درباره قارچ ها
 
پرورش قارچ خوراکی

پرورش قارچ خوراکی

قارچ صدفی pdfاز طرفی پروتئین قارچ به دلیل داشتن مقادیر فراوان آب و رطوبت نسبت به سبزیجات و حبوبات بسیار مطبوع و قابل هضم است. به طوری که ۹۰ ـ ۷۰ درصد قابلیت هضم پذیری دارد. به طور کلی ارزش بالای پروتئین قارچ و قابلیت هضم پذیری بالای آن باعث شده که مصرف آن برای سالمندان و سالخوردگان بسیار توصیه گردد. قارچ و دریافت کالری ـ همان طور که می دانید کربوهیدراتها یکی از مهم ترین منابع انرژی برای بدن هستند. قارچ های خوراکی به علت داشتن ۲/۴ در صد کربو هیدرات قادرند به طور میانگین ۱۰۰ کیلو ژول در ۱۰۰ گرم قارچ، انرژی تولید کنند که این میزان انرژی در نوع خود بسیار قابل توجه است. قارچ و چربی ـ یکی از مهمترین ویژگی های قارچ که باعث شده متخصصین تغذیه آن را بسیار توصیه کنند در صد کم چربی آن است. قارچ های خوراکی دارای درصد بسیار کمی از چربی هستند که این مقدار در حدود ۱% تا ۳% وزن تر آن می باشد.

در ادامه پاسخی جامع به این سوالات خواهیم داد،همراه ما باشید. در غذاهای ایتالیالی از پورتوبلو برای تهیه سس و پاستا استفاده میکنند که جایگزینی مناسب برای گوشت است. به پورتوبلوی جوان و کوچک، کرمینی میگویند. اگر میخواهید بهجای نان همبرگر از قارچ استفاده کنید، بهتر است پورتوبلو با چتر باز را انتخاب کنید. قارچی با این ویژگی بهراحتی در دست شما جای میگیرد و بافت گوشتمانند آن به شما این امکان را میدهد تا آن را کبابی یا شکمپر کنید. حتما بخوانید » هودیا گوردونی چیست و چه خواصی دارد؟ حتما بخوانید » ریشه اوشا یا ریشه خرس چیست؟ حتما بخوانید » زیتون کالاماتا چیست؟ چه تاثیراتی بر بدن دارد؟ حتما بخوانید » کنگر فرنگی یا آرتیشو چیست و چه تاثیراتی بر بدن دارد؟ شما تاکنون کدامیک از انواع قارچ خوراکی را امتحان کردهاید؟ قارچ دیگری میشناسید که ما در این لیست نام نبرده باشیم؟ از این قارچها معمولا در چه غذاهایی استفاده میکنید؟ «قارچ نابود کننده فرشتهها» نام خود را از ساقه و کلاه سفیدخالص و جذابش گرفته است. این گونه نیز مثل قارچ کلاه مرگ از خانواده Amanita هستند. در اکثر اینگونهها رنگ سفیدشان کاملا ملموس است. از ویژگیهای این قارچ و کلاه مرگ ساقههای سفید، درخشان و جذاب آنها است. .

ما خاکدهی خشک را توصیه می کنیم.

برای اصلاح خواص شیمیایی و بهبود خواص فیزیکی این خاک، به آن مقداری شن و آهک اضافه می کنند که به صورت دانه های سفیدی در خاک قابل مشاهده است. در خاک دهی باید روی تمام بستر ۴ سانتیمتر خاک ریخت. ۱- هنگامی که در ابتدا خاک را خیس می کنیم، خاک سنگینتر می شود و جابه جایی آن سخت تر می شود. ۲- هنگامی که می خواهیم خاک خیس را بر روی بستر پخش کنیم، خاک به علت خیس بودن فشرده شده و منافظی که باید در آن وجود داشته باشد پر می شوند و از بین می روند. ۳- خاک پس از آب دهی تا حدی به هم می چسبد و به سختی می توان آن را بر روی بستر به صورت یکنواخت پخش کرد. ما خاکدهی خشک را توصیه می کنیم. هرچند این مزایا را خود تولید کننده به راحتی با اندکی آزمایش و تجربه می تواند بدست آورد.

این روزها اگر برای تفریح به مناطق جنگلی یا کوهستانی سفر کنید حتما افراد بومی را خواهید دید که مشغول جمع آوری قارچ های صحرایی هستند. اما باید بدانید در میان این قارچ ها، انواع سمی آن به سختی قابل تشخیص بوده و افراد غیربومی قادر به شناسایی آن نیستند. پس اگر به صحرا رفتید و وسوسه شدید تا مقداری قارچ بچینید حتما از افراد بومی منطقه کمک بگیرید و این را هم بدانید هیچ نوع تست علمی وجود ندارد که به طور دقیق غیرسمی بودن قارچ را مشخص کند. شکل ظاهری، رنگ و طعم در سمی بودن قارچ ها تعیین کننده نیست و حتی برای قارچ شناسان کارکشته نیز امری دشوار است. خوب است بدانید قارچ های سمی اغلب در تنه درختان جنگلی و بیخ و انتهای گردو و زیتون یا در فضله گاو و نزدیک به لانه حیوانات سمی رشد می کنند. بنابراین در صورت مصرف قارچ مشکوک بلافاصله به مراکز درمانی مراجعه کنید. .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *