خمیر قارچ صدفی بسیار ساده و سریع آماده می شود. نمک و سیر را اضافه کنید تا مزه دار شود. می توانید سبزیجات را با قارچ در مخلوط کن آسیاب کنید تا قوام پوره داشته باشد. خیلی هم خوشمزه خواهد شد. اما نسخه من از دستور العمل ، وقتی همه چیز توسط چرخ گوشت خرد می شود ، بیشتر دوست دارم. یک پیش غذای قارچ صدفی معطر ، تند و بسیار خوشمزه در روزهای هفته و تعطیلات مناسب میز است. مواد لازم را برای پت قارچ صدفی مصرف کنید. پیاز را پوست بگیرید ، بشویید و ریز خرد کنید. در یک تابه قرار دهید. هویج ها را پوست بگیرید ، بشویید و خرد کنید. به پیاز اضافه کنید. در روغن آفتابگردان بریزید و سبزیجات را روی حرارت ملایم به مدت ۸-۱۰ دقیقه بپزید. لازم نیست زیاد سرخ کنید. هویج باید کمی نرم و پیاز شفاف باشد. قارچ صدف را بشویید ، برش داده و در تابه ای را با پیاز و هویج قرار دهید. سبزیجات را با قارچ مزه دار کنید. ماهی تابه را با درپوش بپوشانید و آن را بپزید تا مایع بخار شود. .
در هر صورت ، پیروی از دستور العمل تهیه یک غذای قارچ خوشمزه را امکان پذیر می کند. این یک پیش غذای محبوب است که کاملاً هر میز را تکمیل می کند. دستور العمل های مختلفی وجود دارد که به لطف آنها می توانید برای مدت زمان کوتاهی قارچ صدفی را در ماریناد بپزید. قارچ صدف را از این طریق بپزید باید در ظرف باشد. لازم است قارچ و پیاز را برش دهید ، به صورت حلقه ای به نصف حلقه برش دهید. بعد ، شما باید آنها را با ماریناد پر کنید و ظلم را ایجاد کنید. ۱. سیر خرد شده را به ۱۰۰ میلی لیتر آب اضافه کنید. ۲. سرکه ، نمک ، شکر را به ترکیب اضافه کنید. ۳. مخلوط را روی آتش گرم کنید ، اما جوش نیاورید (به طوری که نمک و شکر حل شود). تحت فشار ، میان وعده به مدت ۸ ساعت ترشی می شود.
پرورش قارچ صدفی Pdf
۱۰۰ گرم آرد سفید. ۱. قارچ ها را بشویید و ترشی کنید. برای این کار ، در یک کاسه جداگانه ، سرکه ، سیر و فلفل خرد شده را مخلوط کنید ، درپوش های قارچ صدفی را اضافه کرده و به مدت ۲ ساعت در قفسه پایین یخچال بگذارید. ۲. یک خمیر درست کنید ، نمک را مزه دار کنید و مزه دار کنید. ۳. کلاهک های ترشی را از یخچال خارج کرده ، در خمیر آغشته کرده و سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود. برای خوش طعم شدن این غذا ، می توانید گیاهان مختلفی را به ماریناد اضافه کنید ، به عنوان مثال گشنیز یا ترخون. قارچ ها اغلب با پوسته پنیر پخته می شوند یا به صورت سرخ شده سرو می شوند و با پنیر رنده شده پاشیده می شوند. بنابراین ، تهیه خمیر پنیر تقریباً کلاسیک است. ۷۰ گرم پنیر نمک سخت. ۱. تخم مرغ و شیر را در یک کاسه با لیسک بزنید ، آرد را به تدریج اضافه کنید و به یکدست شدن همگن برسید.
مواد معدنی، فیبر و پروتئین مورد نیاز بدن را تامین می کند و چربی و کربوهیدرات آن تقریبا صفر است. از انواع قارچ خوراکی پرورشی در ایران می توان به قارچ دکمه ای سفید اشاره کرد که مصرف اکثر مردم این نوع قارچ می باشد. از این قارچ به صورت کبابی، سوخاری یا بخار پز استفاده می کنند که بافت محکمی دارد و طعم آن گوشتی و خوشمزه است. قارچ دکمه ای ۸۵ تا ۹۵ درصد آب دارد. قارچ دکمه ای دارای ویتامین A-B-C-D-E-K، پروتئین و کربوهیدرات می باشد. قارچ صدفی از نوع قارچ های عالی است که ارزش غذایی بالایی دارد و خاصیت های زیادی برای بدن و درمان بیماری ها دارد. پرورش این نوع قارچ آسان می باشد حتی در منزل هم می توان آن را پرورش داد. قارچ های صدفی در آب و هوای معتدل و مناطق گرمسیری رشد می کند و از مواد پوسیده مانند درخت های قطع شده تغذیه می کند. قارچ های صدفی منبع بسیار خوبی از ویتامین D، پروتئین، کلسیم، آهن، پتاسیم و فسفر می باشند.