همه چیز درباره قارچ ها
 
نحوه پرورش قارچ خوراکی

نحوه پرورش قارچ خوراکی

قارچ صدفیستاره | سرویس آشپزی – مربای قارچ، مربای پوست هندوانه، مربای چغندر و مربای پوست پرتقال از جمله مرباهای بینظیر و متفاوتی هستند که طعم خاصی داشته و علاوه بر آن طرفداران زیادی دارند. اگر شما نیز از جمله افرادی هستید که تمایل دارید انواع طعمهای خاص را تجربه کنید، مربای خوشمزه قارچ گزینه مناسبی برای شماست. تهیه این مربا شاید از نظر خیلی از افراد عجیب به نظر برسد، ولی میتوان گفت این مربا جز پرخاصیتترین و خاصترین نوع مرباست که امتحان کردن آن خالی از لطف نیست. در این مطلب با طرز تهیه مربای متفاوت قارچ با ما همراه باشید. ۱. قارچها را به خوبی بشویید و سپس به مدت نیم ساعت آنها را در آب نمک رقیق قرار دهید تا سطح آنها کاملا تمیز شود. ۲. بعد از گذشت نیم ساعت، آنها را از آب نمک خارج کرده و مجددا بشویید. ۳. یک قابلمه بزرگ و مناسب در نظر بگیرید؛ مقداری آب درون قابلمه ریخته و قابلمه را روی حرارت بگذارید. .

خواص قارچ صدفی

قارچ صدفی pdfسوال:من قصد پرورش قارچ دکمه ای در منزل رو دارم اما برای تهیه کمپوست مشکل دارم چون در استان خراسان تولید کننده کمپوست نیست میخواستم ببینم که در منزل میتونم خودم کمپوست درست کنم مثلا در حد ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلو کمپوست ثانیا میخواستم بدونم ایا ایجاد یه واحد که فقط تولید کمپوست برای فروش باشه صرفه اقتصادی دارد؟ پاسخ:برای خرید کمپوست میتوانید از نمایندگی های تولید کنندگان کمپوست خرید کنید . آنها سفارش چند خریدار مانند شما را در یک زمان از شرکت اصلی خرید میکنند و سپس تقسیم میکنند البته با قیمتی نسبتا بالاتر از خرید در تناژ . البته این مقدار خرید با احتساب هزینه ارسال توسط کامیون یا وانت به صرفه نخواهد بود . سوال: چکار کنم تا همیشه برای قارچ های تولیدی ام مشتری وجود داشته باشد؟ قیمت فروش را کمی از قیمت ویزیتور پایین تر بگیرید . سوال: ایجاد سیستم قطره ای در سالن کشت قارچ چگونه است؟

مشخصات عمومی : کلاهک زبانه ای شکل و صدف مانند به قطر ۵۰-۱۵۰ میلی متر سفید مایل به خاکستری ، بافت گوشتی قارچ نازک و سفید رنگ است . حاشیه کلاهک هموار و در بعضی موارد موجی شکل ، تیغه ها سفید و به سمت پایین خمیده می باشند . ساقه از یکطرف به کلاهک متصل شده در ابتدا کوتاه بوده و بمرور زمان نیز حذف می شوند . توده هاگ های آن سفید خاکستری مایل به بنفش کمرنگ می باشد. قارچی است که قادر به تجزیه چوب بوده و ساپروفیت ویا انگل می باشد. این قارچ بخوبی بر روی درخت توسکای زنده یا بریده شده ؛ افرا ؛ نوعی سپیدار (تبریزی) رشد و نمو می نماید .و نیازی به کمپوست قارچ و تجهیزات دیگر ندارد. این گونه بویژه در دره های رودخانه ای به طرز انبوهی یافت شده و در فصل پائیز ، اوایل زمستان و بهار در سطح مناطق آمریکای شمالی بخوبی به بار می نشیند. کاه و کلش غلات (معمولا گندم) با رطوبت ۷۵ درصد .

گونی کاه را داخل بشکه فرو برده به طوری که گونی کاملا زیر آب قرار گیرد و حرارت می دهیم تا آب مجددا به جوش آید. بعد از ضدعفونی کردن گونی محتوی کاه را از آب خارج کرده و در محیط ضدعونی شده ای که عاری از هر نوع آلودگی باشد طوری قرار می دهیم که آب اضافی آن خارج گردد و کاه کلش خنک شود. استفاده از سیستم های بخار آب داغ در اتاقک ها و تونل های ضدعفونی در کارگاه های بزرگ صنعتی متداول است و آن زمانی است که حجم مواد مورد نیاز بستر سازی زیاد باشد. در این هنگام درجه حرارت درون کاه و کلش به حدود ۶۲ تا ۶۳ درجه سانتی گراد می رسد. پس از ۴ تا ۸ ساعت درها و منافذ تونل و اتاق ضدعفونی را باز کرده و هوای تازه وارد می کنند تا به تدریج درجه حرارت کاه و کلش کاهش یابد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *