غذا با قارچ جزو پیش غذا – گوناگون میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد . غذا با قارچ را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید . قارچ صدفی یکی از انواع قارچ خوراکی است که اولین بار در طی جنگ جهانی اول در آلمان کاشته شد. آموزش پرورش قارچ. یکی از راه های کسب درآمد که نیاز به مهارت ، تخصص و دانش کافی در این زمینه دارد که مراحل کاشت تا برداشت قارچ را بصورت صنعتی و خانگی برای شما قرار دادیم. بی وقفه فیلم ببینید. برلین منفی هفت. پنجاه قدم آخر. نحوه کشت قارچ صدفی. از لحاظ خواص دارویی، قارچهای صدفی از جایگاه ویژهای در بین قارچهای خوراکی برخوردارند. گونههای مختلف قارچ صدفی دارای خواص دارویی گسترده و متنوعی هستند. بیماری های رایج قارچ صدفی. بی وقفه فیلم ببینید. برلین منفی هفت. پنجاه قدم آخر. طرح پرورش قارچ شاه صدف نام علمی قارچ شاه صدف، پلوروتوس ارینجی می باشد. تفاوت قارچ دکمه ای با صدفی چیست؟ شاید یکی از سوالاتی که برای افراد تازه وارد به صنعت کشت قارچ پیش می آید این است که بین قارچ صدفی و دکمه ای، کشت کدام یک موفقیت بیشتری دارد. نحوه کشت قارچ صدفی. قارچ صدفی را چگونه پرورش دهیم؟ قارچ صدفی (نام علمی: Pleurotus ostreatus) نام یک گونه از سرده قارچ صدفی است. قارچ صدفی به دلیل داشتن ترکیب بنزالدئید بویی شبیه انیسون دارد. قارچ صدفی کلاهی صدفی یا بادبزنی شکل و پهن دارد. Mar 01, 2018·آموزش پرورش قارچ. یکی از راه های کسب درآمد که نیاز به مهارت ، تخصص و دانش کافی در این زمینه دارد که مراحل کاشت تا برداشت قارچ را بصورت صنعتی و خانگی برای شما قرار دادیم.
پرورش قارچ صدفی Pdf
پاسخ: گاهی برای ایجاد رطوبت در سالن پرورش قارچ علاوه بر دستگاههای تولید رطوبت مانند رطوبت ساز و دیگ بخار تمایل داریم تا از روش دومی هم استفاده کنیم . روش قطره ای برای چه سالنهایی مناسب تر است ؟ برای شروع باید در بالاترین نقطه دیوارهای سالن میخ هایی را به صورت مورب برای نکاه داشتن شیلنگ ها نصب کنیم. البته پیچ های آماده ای هم که سر آنها مخصوص نگاه داشتن شیلنگ است وجود دارد که میتوانید از آنها استفاده کنید. سوال: چیدمان قفسه ها در سالن کشت قارچ چگونه باید باشد؟ پاسخ: چیدمان قفسه ها ارتباط نزدیکی با سالن پرورش قارچ ما دارد.به چند نکته مهم در خصوص قفسه و چیدمان آنها توجه کنید. باید بین قفسه ها راهرویی حداقل به عرض ۶۵ سانتی متر وجود داشته باشد. این مورد را دست کم نگیرید که از زمان شروع به چیدمان کمپوست ها تا زمان تخلیه راهرو ها هستند که محل رفت و آمد ما و رسیدن به بخش مورد نظر است.
از نظر شکل ظاهری ، کلاهک قارچ دکمه ای تازه آماده به مصرف باید کاملاً بسته باشد ، به طوری که لامل های آن پیدا نباشد . اندازه کلاهک قارچ دکمه ای نباید از ۵/۶ سانتی متر تجاوز کند و طول پایه این نوع قارچ ، نباید از ضخامت کلاهک در راستای پایه تجاوز کند . زمان ماندگاری قارچ دکمه ای در شرایط مناسب نگهداری ( در یخچال ) حداکثر یک هفته می باشد . بافت قارچ دکمه ای باید سفت بوده و تحمل جابجا شدن و حمل ونقل را دارا باشد . قارچ آماده به مصرف باید تازه ، سالم ، تمیز و فاقد آفات باشد . قارچ های مورد استفاده در تهیه کنسرو می بایستی سالم ، تمیز و بدون عیب باشد . ۱- رنگ طبیعی خود را داشته باشد . ۲- بافت آن باید محکم و ترد باشد . ۳- یک شکل ، یک اندازه و عمدتاً از یک رقم باشند .
قارچ صدفی خوراکی
!
در، دیوار، کف و سقف سالن وقفسه ها را ضد عفونی نموده یا اینکه پس از شستشو و خشک شدن دسطوح با استفاده از الکل صنعتی اقدام بهآتش زدن محل نمو. زیرا شعله ایجاد شده باعث میکروب زدایی سالن می شود. قارچها درجه حرارت بین۱۷- ۲۶ درجه سانتی گراد را تحمل می کنند. بهدترین درجۀ حرارت برای رشد میسلیوم (۳ هفته اول) ۲۲-۲۴ و در موقع محصول دهی ۲۰ درجه سانتی گراد می باشد. رطوبت سالن پرورش باید بین ۸۵ تا ۷۰ درصد باشد. در این صورت می توان رطوبت محیط را بوسیلۀ خیس کردن گونی، کف سالن و خیس کردن دیوارهای محل پرورش کنترل کرد. قارچها نیازی به نور ندارند در ۳ هفته اول پرورش باید محیط پرورش تاریک باشد اما بعد از این زمان به یک لامپ معمولی نیاز است. امکان تهویه خوب محل کشت از عوامل بسیار مهم در رشد قارچ است. عامل تهویه باید روزی دو بار انجام شود.