همه چیز درباره قارچ ها
 
مقاله بررسی تولید و پرورش قارچ خوراکی

مقاله بررسی تولید و پرورش قارچ خوراکی

قارچ صدفی pdfدیده می شود.وجود حشرات زیاد در محل پرورش قارچ صدفی باعث می شود که انواع بیماری های قارچی و باکتری را داشته باشیم برای جلوگیری از این حشرات باید در وپنجره ها را با توری پوشانید. به این قارچ قارچ چینی و ژاپنی ،قارچ توت فرنگی-قارچ فلامینگوهم می گویند. شکل ظاهر آن شبیه قارچ استراتوس است. در مناطق گرمسیری در درجه حرارت۲۵-۱۸درجه سانتی گراد رشد می کند رنگ آن صورتی است و بازار پسندی عالی و باز دهی متوسط دارد. بهترین کاه و کلش در ایران کاه و کلش گندم و برنج می باشد کاه و کلش باید تمیز و باران ندیده باشد کاه و کلش گندم باید در اندازه ۵-۷سانتی متر خرد گردد. کاه و کلش را به مدّت ۱۲ساعت در حوضچه یا ظرف پاستوریزه کردن یا گونی کنفی داخل آب خیسانده و برای پاستوریزه کردن آماده می کنیم. ۱-دیوارها:رنگ دیوارها راروشن(سفیدبراق)انتخاب نمایید تا علاوه برتشدیدروشنایی محیط داخلی کوچکترین ذرات آلودگی کپک رانیز بتوان دید.دیوارهاباید عایق گرماوسرماورطوبت باشد.جنس دیوارها می تواند بتونی-پلاستیکی-آجری وقابل شستشوباشد. !

آنها روی تنه یا روی زمین در ریشه رشد می کنند. آنها با موفقیت توسط انسان کشت می شوند. عکس و شرح قارچ صدف ریوی ، که در زیر ارائه شده است ، به تشخیص آن از قارچ های مشابه کمک می کند. قارچ صدف بهاری چه شکلی است؟ قارچ صدف ریوی (سفید ، راش ، هندی ، ققنوس) بدن میوه های ساقه کلاه را تشکیل می دهد که در گل رز جمع آوری می شود. کلاهک آن پهن است ، قطر آن ۴ تا ۱۰ سانتی متر است ، به صورت زبانه ای یا فن دار است و دارای لبه ای نازک ، جمع شده ، اغلب موج دار یا ترک خورده است. پوست صاف ، سفید یا کمی خامه ای است و ممکن است قهوه ای کم رنگ باشد. تفاله سفید ، متراکم ، نازک است. صفحات سبک ، ضخامت متوسط ، مکرر ، نزولی هستند. ممکن است پا مفقود شده یا در مراحل ابتدایی باشد. .

سالن بایستی در نظر گرفته شود .

این اندازه ها به خاطر چیدمان قفسه ها میباشد که از فضا بیشترین استفاده شود. نمود هر سالنی دارای منافذی است که راه ورود حشرات به شمار میآیند. این روزنه ها را باید مسدود کنیم تا شرایط ایزوله و بسته بودن در سالن فراهم آید. عایق از نظر رطوبت ـ حرارت ـ نور ـ هوا میباشد. که همین مکان ها باید دارای ویژگیهای دیگری نیز باشد به بعضی از آنها اشاره مینماییم. دارای امتیاز آب برق و ترجیحاً گاز باشد. برای ساخت و راه اندازی یک سالن قارچ باید نکات زیر را رعایت نمایید. باید نسبت به دریچههای ورود و خروج محدودیت وجود داشته باشد حتی تاجایی که ممکن باشد هیچ گونه دریچه و در ورودی و خروجی به جز محل های رفت و آمد نباید در سالن وجود داشته باشد. همچنین نور و روشنایی کاملا تحت کنترل باشد. هوای ورودی نیز توسط کانالکشی از اتاق تأسیسات وارد سالن شود بنابراین هیچ هوایی به صورت مستقیم و یا حتی توسط کولر یا هواساز به سالن وارد نمیشود! سالن بایستی در نظر گرفته شود . میشوند در سالن های مدرن از قفسه های آلومینیومی استفاده میشود. سالن قارچ در ۴تا ۷طبقه قفسه بندی میشود اما بهترین نوع قفسه بندی در ۵طبقه است. بین هر طبقه بایستی ۶۵تا ۷۰سانتیمتر فاصله باشد. فاصله اولین طبقه از کف ۱۵سانتیمتر و آخرین طبقه از سقف یک متر در نظر گرفته میشود. میانی) را یک متر در نظر میگیریم. ظرفیت سالن ساخته میشود. در آن قرار میگیرند. مشترک برای نصب تأسیسات میباشند. دیگر امکاناتی که برای طراحی یک مجموعه پرورش قارچ باید مدنظر قرار داد عبارت اند از اتاقک مخصوص برای دیگ بخار،تونل پاستوریزاسیون خاک پوششی، اتاق آمادهسازی خاک پوششی، سردخانه، اتاق بستهبندی قارچ، انباری و اتاق استراحت کارگران. تجهیزات و وسایلی نظیر قفسه ها و هر چه که به داخل سالن آورده میشود. پنجره ها، نصب گردد.

بو: بوی شدید آمونیاک به مشام می رسد. سختی: اگر مقداری از کلش کمپوست را برداشته و با دو دست از یکدیگر جدا کنیم مقداری مقاومت احساس می کنیم . زیرا مراحل کمپوست سازی تمام نشده و کلش کمپوست کاملا پوسیده و هوموس نشده است. در روز ۱۶ پس از انجام آزمایشات مربوطه کمپوست را جهت طی نمودن مراحل فاز ۲ کمپوست سازی به تونل پاستوریزاسیون منتقل می کنیم. ۱) لول کردن: یعنی هم سو و یکسان نمودن دمای نقاط مختلف کمپوست در داخل تونل پاستوریزاسیون . این مرحله در دمای ۴۵ – ۵۰ انجام می شود. ۲) میت آپ : در این مرحله مقداری بخار آب به توده کمپوست تزریق می کنیم تا فعال شده و دمای آن افزایش یابد. افزایش دما در این مرحله تدریجی بوده و به ازای هر ساعت ۱ – ۱.۵ درجه سانتی گراد می باشد. تا به دمای ۵۸- ۵۹ درجه سانتی گراد برسد. عدم ایجاد استرس دمایی در میکروارگانیسم های مفید.

با توجه به نوظهور بودن فناوری نانو هنوز از خطرات احتمالی این ذرات برای محیط زیست ارزیابی دقیقی صورت نگرفته است. ازآن جاکه نانو ذرات مصنوعی تولید بشر هستند و در فرآیند تکامل وجود نداشتهاند، در حال حاضر، نگرانی زیادی پیرامون آلودگی موجودات زنده بهخصوص آبزیان با آنها وجود دارد. نانو ذرات میتوانند از جداره رگهای خونی و هم چنین جفت عبور کنند درنتیجه، بهراحتی میتوانند با مولکولهای مستقر بر روی سطح یا داخل سلولها تعامل داشته باشند. این مسئله باعث میشود سلامتی موجودات زنده زیادی تحت تأثیر قرار گیرد(۲۷). استفاده از محصولات حاوی نانو نقره میتواند موجب رهایش و ورود غلظتهای بالای آن به منابع آبی شود. بهطورکلی غلظتهای نانو نقره در پساب تصفیهخانهها μg/L02/0 و در آب سطحی μg/L0094 /0 تخمین زدهشده است(۲۷). ورود آلایندهها در پیکره موجود زنده میتواند موجب تغییر قابلتوجه و معنیداری در پروفایل بیوشیمیایی خون شود که درواقع بازتابی از ایجاد تغییرات در پروسه متابولیسم طبیعی بدن ماهی است که درنتیجه متابولیسم آلاینده طی فرایند سمزدایی حاصل میشود(۱۱).

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *