همه چیز درباره قارچ ها
 
ماشروم ایران با مدیریت دکتر محمد فارسی : اسپاون قارچ صدفی

ماشروم ایران با مدیریت دکتر محمد فارسی : اسپاون قارچ صدفی

منظور گونه های قارچ خوراکی جنس پلوروتوس. می باشد. قارچ صدفی به دلیل داشتن انواعی از ویتامین های گروه B سطح انرژی بدن را افزایش داده و از خستگی و بی حوصلگی می کاهد. قارچ صدفی دارای گونه های متفاوت با خصوصیات رویشی و مرفولوژی گوناگون است و در سراسر دنیا انتشار دارد. در هر کشور بنا بر ذائقه و فرهنگ مردم آن و شرایط اقلیمی منطقه گونه ها و رقم های خاص، رشد و پرورش می یابند. ۱. حداقل ظرفیت اقتصادی تولید برای صدور پروانه تاسیس واحد پرورش قارچ خوراکی صدفی، ۵۰تن در سال می باشد. ۳. به طور کلی حداقل زمین مورد نیاز برای احداث واحد پرورش قارچ خوراکی صدفی، متناسب با طرح توجیهی تایید شده مهندسین مشاور و ابعاد زمین، ابنیه و محوطه سازی پیش بینی شده در طرح می باشد. آب موردنیاز می تواند از منابع مختلف از جمله: قنات دائمی، چشمه دائمی، رودخانه دائمی، آب سدهای دائمی و چاه های کشاورزی پس از تایید حق آبه از شرکتهای سهامی آب منطقه ای استان و یا شهرستان تامین گردد.

قارچ صدفی pdfدر روش دو طرفه فقط یک ردیف بستر کشت چیده شده و از سر و انتهای کیسه پلاستیکی امکان ایجاد میوه قارچ ارینجی وجود خواهد داشت. اما در روش دو طرفه، دو ردیف کشت به موازات یکدیگر در سالن کشت قرار داده می شود و تنها از سر کیسه پلاستیکی اقدام به برداشت محصول قارچ می شود. در کشورهایی که تولید این قارچ به صورت مکانیزه انجام می گیرد مانند ژاپن، کره جنوبی، چین، ایالات متحده و کانادا، این روش برای تولید و پرورش قارچ شاه صدف استفاده می گردد. در این روش برای پرورش قارچ شاه صدف، از بطری هایی از جنس پلی پروپیلن به حجم ۸۵۰-۱۰۵۰ میلی لیتری استفاده می شود. این روش کشت در تمام مراحل تولید به جز مرحله برداشت میوه، به صورت مکانیزه انجام می شود. عموماً در این روش پس از سفید شدن بستر کشت با میسیلیوم قارچ ارینجی، درپوش مخصوص بطری های کشت برداشت شده و سطح بالایی بستر کشت برای یکنواختی بهتر در تولید خراش دهی می شوند. .

قارچ صدفی سرخ شده

مشخص شده است که گلوکان های جدا شده از مرغ جنگل دارای خواص تقویت کننده ایمنی در مطالعات حیوانی هستند. علاوه بر این تحقیقات نشان می دهند که ممکن است این قارچ ها خاصیت ضد سرطانی، کاهش دهنده کلسترول و ضد التهابی داشته باشند. مرغ جنگل عطر و طعم غنی ای داشته و هنگام افزودن به خوراک های سرخ شده، غذاهای تفت داده شده، غذاهایی با غلات و سوپ ها آنها را خوشمزه می کند. مرغ جنگل که در بین شکارچیان تازه کار محبوب است، معمولا بر پایه درخت بلوط رشد می کند. رنگ این قارچ قهوه ای مایل به خاکستری بوده و شبیه به پرهای در هم ریخته مرغ در وضعیت نشسته است. قارچ صدفی یا Pleurotus ostreatus یک قارچ خوراکی خوشمزه است که از نظر ظاهر شبیه به صدف بوده و معمولا شکارچیان قارچ دنبال آن هستند. قارچ صدفی در جنگل های سراسر جهان از جمله آمریکای شمالی رشد می کند. .

به دنبال قارچ یا خوشه های قارچ با بافتی روشن و بهاری و بدون لکه های پژمرده و تاریک باشید. این لکه ها نشان می دهد قارچ رطوبت را خیس کرده و شروع به خراب شدن می کند. قارچ های خشک باید در یک ظرف ضد هوای و بیشتر کامل با عطر و بوی مطبوع باشند. هنگام جستجوی غذای قارچ صدفی ، به دنبال خوشه های درختان راش در حال مرگ یا افتاده باشید. قارچ های جوان بهترین هستند ، و علوفه جویان آمریکایی باید از قارچ های زرد رنگ سمی پرهیز کنند. آب بزرگترین دشمن قارچ صدفی است. آنها را تا سه روز در یک کیسه کاغذی آزاد (پلاستیکی) در یخچال نگهداری کنید. آنها ظریف هستند و هرچه بیشتر بنشینند و صبر کنند تا بخورند ، پژمرده و خشک می شوند. قارچ های خشک شده باید حداکثر تا یک سال در یک ظرف ضد هوای در یک مکان تاریک و خنک نگهداری شوند. قارچ های پخته شده تا سه روز در یخچال نگهداری می شوند یا می توانند تا سه ماه منجمد شوند. ما توصیه نمی کنیم که قارچ های خام را منجمد کنید زیرا رطوبت بافت ظریف آنها را از بین می برد. یک فنجان قارچ صدف خام دارای ۲۸ کالری ، ۳ گرم پروتئین ، ۵ گرم کربوهیدرات و صفر گرم چربی است. آنها منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری مانند ریبوفلاوین ، نیاسین ، فسفر ، پتاسیم و مس هستند. از آنجا که قارچ صدف منبع خوبی از پروتئین و سایر مواد معدنی است ، گزینه مناسبی در رژیم غذایی برای گیاهخواران و گیاهخواران است. وزارت کشاورزی ایالات متحده. FoodData Central. قارچ ، صدف ، خام.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *