قارچ صدفی یکی از انواع قارچ خوراکی است که اولین بار در طی جنگ جهانی اول در آلمان کاشته شد. به دلیل بافت ظریف و طعم ملایم و خوبی که دارد، محبوب مردم دنیا است و اکنون در سراسر جهان به عنوان یک ماده خوراکی و تجاری کشت و استفاده میشود. این قارچ کلاهک نازک، گوشت سفید و محکم دارد و به دلیل تفاوت انواع، ضخامت آن متفاوت است. قارچهای صدفی در رنگهای سفید تا متمایل به قارچ قهوهای یافت میشوند، ساقهای نرم و لطیف دارند که قابل خوردن است. برای خرید قارچ صدفی و انواع قارچ میتوانید به میوه شاپ آنلاین سبزیمن مراجعه کنید. علاوه بر قارچ صدفی آماده میتوانید کیت پرورش قارچ صدفی در منزل را از سبزیمن تهیه کنید و خودتان در منزل قارچ صدفی تولید و کشت کنید. با کیت پرورش قارچ میتوانید پس از ۱۰ روز از قارچ صدفیای که در منزل کاشتید استفاده کنید. از آنجا که این نوع قارچ معمولا به صورت تجاری و گلخانهای کشت میشود در همه فصلهای سال موجود است. باکیفیتترین نوع قارچ صدفی، قارچ شاه صدف است که مصارف دارویی زیادی دارد. میتوانید خرید اینترنتی قارچ صدفی را از طریق وبسایت انجام دهید و یا از قیمت به روز آن مطلع شوید.
قارچ صدفی خرید
الگوهای رونویسی بهطور چشمگیری با همدیگر متفاوتند که این امر احتمالاً ناشی از فعالیت متفاوت آنزیمها در خاک مناطق مختلف است (Janse et. 1998). دو ایزوزایم منگنزپراکسیداز در قارچ Pleurotus eryngii جداسازی و ویژگیهای کاتالیزوری آنها مشخص گردید. ۲ در غلظت ۴۰۰۰-۱ میکرومول، از تولید این آنزیم در محیط کشت مایع جلوگیری میکند (Maria et. 1996). همچنین (Sovan et al., 1997) خصوصیات بیوشیمیایی و مولکولی ایزوآنزیمهای منگنز پراکسیداز قارچ Pleorotus ostreatus را بررسی کردند. نتایج بدست آمده نشان داد ترکیب مواد مورد استفاده در محیط کشت، در تولید متفاوت ایزوزایم گونههای مختلف قارچ بسیار مهم است و ژن mnp در گونههای Pleorotus شبیه هم ولی متفاوت از گونه P. chrysosporium است. در ادامه مطالعات مربوط به فعالیت آنزیمی منگنز پراکسیداز، تولید این آنزیم در قارچ Pleorotus ostreatus بررسی گردید که با نتایج بدست آمده در گزارشات قبلی همخوانی داشت. در واقع با بررسی تولید ایزوزایم منگنز پراکسیداز در محیطهای کشت با ترکیبات متفاوت، بیشترین سطح فعالیت این آنزیم پس از ۸ روز در محیط کشت مایع PGY (پپتون- گلوکز-عصاره مخمر) بدست آمد (Kamitsuji et.
همچنین ممکن است این قارچ حاوی میزان زیادی سیانید باشد. نام این قارچ کمی گمراهکننده است. این قارچ کوچک و ظاهرا خوشمزه، و بسیاری از قارچهای خانوادهی لیپوتا حاوی آماتوکسین هستند که قادر است کبد را از بین ببرد. این سم همان مادهای است که مسئول ۸۰-۹۰ درصد مرگهای ناشی از قارچ سمی است. نرخ مرگ و میر در اثر آماتوکسین، در صورت عدم درمان ۵۰ درصد، و حتی با وجود درمان ۱۰ درصد است. علائم اولیهی مسمومیت با این قارچ ناراحتیهای گوارشی است اما مرگ ممکن است کمی طول بکشد و ناشی از نارسایی کبد خواهدبود. این نوع از انواع قارچ های سمی در جنگلهای مخروطی سراسر اروپا و آمریکای شمالی یافت میشود و در طول سالها منجر به مرگ افراد بسیاری شدهاست. یکی دیگر از اعضای این خانواده قارچ پارازول است که به همین اندازه خوشمزه به نظر میرسد و به همین اندازه هم کشنده است. این قارچ ژاپنی با ظاهر ناخوشایندی که دارد فریاد میزند ”من را نخور!
قارچ صدفی راسته
در این مرحله، کارآفرین به مرحلهای میرسد که دیگر به تنهایی قادر به تحمل بار نیست و در حقیقت نمیتوان از یک نفر انتظاری فراتر از این داشت که به تنهایی تمام مراحل را خود بر عهده بگیرد. در حالی که عملا کارآفرینان ما تمام مراحل طراحی، تولید، بازاریابی، فروش و خدمات پس از فروش را خود انجام میدهند. به عنوان یک کارافرین جوان از مسئولین چه انتظار دارید؟ در انتها اگر صحبتی ناگفته مانده، بفرمایید؟ موفقیتهای ایرانیان در زمینههای مختلف اقتصادی ثابت کرده است که با هدایت و اتحاد میتواند نتایج پربارتری را برای پیشرفت کشور به همراه داشته باشد. مهم این است که تنها به خارج تکیه نشود و به جوانان ایرانی بهای بیشتری داده شود راه موفقیت ما اقتصاد مقاومتی با تکیه بر جوانان و مهندسین ایرانی است این را باید مسئولین بیشتر توجه کنند. در حالی که میتوان با شناسایی و ایمان به تواناییها پیشرفت کشور را به راحتی دید. زمانی که انسانی به ساخت چیزی که در ذهن متولد شده فکر میکند و دست به کار میشود سختیها و موانع برایش شیرین میشود و نا امید نمیشود.
در سال ۱۹۵۷ شیمدان مشهور سوئیسی آلبرت هافمن (بوجود آورنده ماده روان گردان LSD) برای اولین بار موفق شد تا سیلوسایبین را از قارچ Psilocybe mexicana گونه ای از مجیک ماشروم که در آمریکای مرکزی وجود دارد استخراج کند! یک سال بعد هم برای اولین بار این ماده بصورت مصنوعی در آزمایشگاه تولید شد. همچنین بخوانید: اسید یا LSD چه مدت در بدن می ماند؟ هرآنچه نیاز است بدانید! در سال ۱۹۷۱ سیلوسایبین در لیست مواد روانگردان کنوانسیون سازمان ملل متحد قرار گرفت و تا به امروز مصرف / خرید و فروش قارچ های روانگردان در بسیاری از کشورها غیرقانونی است! البته به تازگی در دو شهر آمریکا دنور و اوکلند مصرف مجیک ماشروم آزاد شده است. قارچ خشک شده یا قارچ تازه بعد از جویدن قورت داده میشود و طعمش با قارچ های خوراکی خانگی بسیار متفاوت است. بعضی ها آن را با کره بادام زمینی یا نوتلا نیز ترکیب می کنند و بعد می خورند. !