همه چیز درباره قارچ ها
 
قارچ دکمه ای خوراکی چیست و چه ویژگی های دارد؟

قارچ دکمه ای خوراکی چیست و چه ویژگی های دارد؟

قارچ صدفی pdfدر شرایط خانگی میتوان دیوارها و سقف را با پلاستیک پوشانده تا این قابلیت را به دست آورد. برای تامین رطوبت در سالن های پرورش قارچ از دستگاه رطوبت ساز-هوا ساز استفاده می شود. ولی در سطح کم و در مقیاس خانگی میتوان با آبپاشی بر کف سالن یا استفاده از دستگاه بخور رطوبت مورد نیاز را تامین کرد. دمای مورد نیاز برای رشد و نمو قارچ صدفی بین ۲۰-۲۵ درجه سانتی گراد است. پس در فصول مختلف سال و با توجه به اقلیم منطقه، سالن را گرم یا سرد می کنیم تا به این دمای بهینه دست یابیم. برای خنک کردن در سالن های بزرگ از چیلر، سالن های متوسط از کولر های آبی یا گازی بسته به منطقه و صرفه اقتصادی، و در منزل از کولر آبی در مقیاس کوچک استفاده می شود. برای انجام تهویه استفاده از فن ضروریست. قارچ صدفی در مراحل رشد رویشی خود نیازی به نور ندارد و باید در تاریکی کامل باشد. نور برای قارچ صدفی در مرحله شوک دهی ضروریست و خود یکی از عوامل تحریک رشد رویشی به زایشی محسوب می شود.

به طوری که برخی سبب آلودگی محیط زیست نیز می گردد. این مواد و ضایعات اکثرا خشبی هستند و دارای ترکیبی از لیگنین، سلولز و همی سلولز می باشند که دارای ضریب هضم بسیار پایین هستند و کارایی مناسبی برای دام ها ندارند ولی برای پرورش قارچ بسیار مناسبند. ایجاد تشکل های تولیدی در زمینه پرورش قارچ صدفی بهبود بخشیدن به تولید، کاهش هزینه ها و بازاریابی را تضمین می نماید. امید است خوانندگان این نوشتار با بهره گیری از مطالب بهره برداری صحیح از ضایعات و بقایای محصولات کشاورزی در زمینه اشتغال تولید قارچ خوراکی و افزایش درآمد خانوارهای روستایی را آموزش و ترویج نمایند. در قارچ صدفی ترکیبات شیمیایی متعددی شامل آب، مواد پروتئینی، مواد معدنی، سلولز قارچی، گلیکوژن، چربی، قند، رزین ها و رنگدانه ها و ویتامین ها وجود دارند. قارچ ها صدفی منبع پروتئینی بسیار خوب و مناسب برای انسان هستند که بیش از ۹ نوع اسید آمینه که در تشکیل پروتئین نقش دارند و مورد نیاز بدن می باشند در آن وجود دارد.

قارچ صدفی رنگی

!

قارچ صدفی با نام علمی Pleurotus ostreatus پس از قارچ دکمه ای Agaricus bisporus دومین قارچ خوراکی در سراسر جهان است. دارای ارزش اقتصادی و اکولوژیکی و خواص دارویی است.کشت قارچ با تولید سایر قارچ ها به سمت متنوع شدن پیش رفته است. قارچ خوراکی قادر است انواع زیادی از بسترهای لیگنو سلولزی و سایر پسماندهای تولید شده را که عمدتاً از طریق فعالیتهای صنایع کشاورزی، جنگل و صنایع غذایی تولید می شوند، کلنیزه و تجزیه کند. قارچ صدفی بطور ویژه ای در مقایسه با سایر قارچ های خوراکی نیاز به زمان رشد کمتری دارد. بستر مورد استفاده برای کشت آنها نیازی به استریلیزاسیون ندارد بلکه فقط پاستوریزاسیون کافی است که هزینه کمتری دارد. رشد قارچ صدفی درصد بالایی از بستر را به اندام بارور تبدیل می کند و سودآوری را افزایش می دهد. P. ostreatus نیاز به کنترل های زیست محیطی کمی دارد و بدن بارور آنها اغلب مورد حمله بیماری ها و آفات قرار نمی گیرد و می توان آنها را به روشی ساده و ارزان کشت کرد.

قارچ صدفی سرخ شدهنمونه سوالات فنی و حرفه ای – قارچ دکمه ایcomputersabz.blogfa.com/post-21.aspxسئوالات آزمون پایان دوره رشته پرورش قارچ دکمه ای. ۱ بذور غلات اگر بیش از حدّ در آب خیس خورده باشند ، بعد از تهیه اسپان و استفاده، ممکن است چه مشکلی ایجاد کنند ؟ چنین بذور مرطوبی بعد از اسپان پاشی اگر با یک ماده غیر استریل قرار گیرند ، معمولاً دچار آلودگی می شوند. اسپان شدیداً افزایش حجم پیدا می کند . دانلود رایگان نمونه سوالات پرورش دهنده قارچ صدفی فنی و حرفه ای جهت آمادگی و شرکت در آزمون ادواری. نمونه سوالات پرورش دهنده قارچ دکمه ای(فنی و حرفه ای)esoal24.com/نمونه سوالات پرورش دهنده قارچ دکمه ای(فنی و حرفه ای). کد استاندارد :۲۷/۹۰/۱/۲-۶. از مجموعه رشته کشاورزی(زراعی و باغی). قابل استفاده برای دانشجویان کاردانش و متقاضیان آزمون های ادواری و مربیان فنی و حرفه ای. نمونه سوالات پرورش دهنده قارچ صدفی(خوراکی)esoal24.com/نمونه سوالات پرورش دهنده قارچ صدفی(خوراکی). کد استاندارد :۲۷/۹۶/۱/۲-۶. از مجموعه رشته کشاورزی(امور باغی – زراعی). قابل استفاده برای دانشجویان کاردانش و متقاضیان آزمون های ادواری و مربیان فنی و حرفه ای.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *