همه چیز درباره قارچ ها
 
فوائد و مزایا با خواص شگفت انگیز قارچ صدفی

فوائد و مزایا با خواص شگفت انگیز قارچ صدفی

قارچ هایی مانند قارچ شیر گاو و نعناع شیر در هزاران سال به عنوان داروی طبیعی در بسیاری از کشورها مورد استفاده قرار گرفته و به عنوان ماده اصلی در بسیاری از فرهنگ ها و غذاهای مختلف تبدیل شده اند. از سوی دیگر ، قارچ صدف یکی از جدیدترین قارچ هایی است که اخیراً ظاهر می شود اما به دلیل عطر و طعم متمایز و مزایای سلامتی گسترده ، همچنان تبدیل به یک قارچ مورد علاقه بسیاری شده است. با نام علمی Pleurotus ostreatus که به طور رسمی شناخته شده است ، قارچ صدف به دلیل ظاهری شبیه به پوسته و شباهت آن با صدف نامگذاری شده است. این گیاه با طعم ملایم و عطر شیرین بیان بسیار متنوع است و به سرعت به بخشی جدایی ناپذیر بسیاری از غذاهای آسیایی اعم از سوپ گرفته تا سس و فراتر از آن تبدیل شده است. این قارچ بی نظیر کمتر از ۱۰۰ سال است که کشت می شود ، و دانشمندان به تازگی شروع به خرد کردن سطح بسیاری از فواید بالقوه ای که ارائه می دهند ، می کنند. !

قارچ صدفی pdfبه مقدار زیادی اطمینان شما از سلامتی پوست خودتان را افزایش میدهد. قارچ منبع غنی از ویتامین D است. این ویتامین در درمان بسیاری از آکنهها و رفع جای جوش صورت کاربردی است. از این رو بیشتر پمادهای ضد آکنه ترکیباتی از این ویتامین دارند. شما به جای استفاده از این کرمهای شیمیایی میتوانید از ماسک قارچ، استفاده کنید. قارچ دارای کجیک اسید است. این اسید وظیفه روشنسازی پوست را دارد. ملانین در پوست توسط این اسید تحریک شده و موجب شادابی و روشنی در پوست میشود. پوست روشن شما در اثر رشد سلولهای جدید و حذف سلولهای قدیمی روی بدن به وجود میآید. استفاده از قارچ، جایگزین مناسبی برای مواد شیمیایی مضر برای پوست است. میتواند باعث شادابی و رفع علائم پیری باشد. در بیشتر لوسیونهای جوانسازی پوست این اسید وجود دارد. اغلب پوست افراد در اثر کهولت سن، بروز مشکلات کبدی و همچنین تابش نور خورشید، دچار لک میشود. قارچ، با دارا بودن ترکیبات مفید میتواند روند ظهور این لکها را متوقف کند. عمده مشکلات پوستی به علت هجوم اکسیدانهای قوی به آن، است. اکسیدانها یا رادیکالهای آزاد تنها توسط آنتی اکسیدان ها کنترل شده و از بین میروند. قارچ بر اساس اینکه دارای ویتامینهای مختلف و مواد مغذی است میتواند درمانی برای رادیکالهای آزاد نیز محسوب شود. قارچ میتواند درمان خوبی برای آن باشد. عصاره قارچ، به عنوان ضدالتهاب در بسیاری از عطاریها فروخته میشود.

آموزش پرورش قارچ صدفی

قارچ صدفی pdfقارچ سفید به دلیل ارزش غذایی و طیف گسترده ای از خواص دارویی که دارد بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. اعتقاد بر این است که ترکیبات آنتی اکسیدانی متعدد از جمله پلی فنول ها، پلی ساکارید ها، ارگوتیونین، گلوتاتیون، سلنیوم و ویتامین C موجود در قارچ دارای خواص ضد سرطان باشند. آنتی اکسیدان ها به مبارزه با اثرات مضر استرس اکسیداتیو که می تواند منجر به آسیب سلولی شده، روند پیری را تسریع کند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و برخی سرطان ها را افزایش دهد، کمک کنند. به عنوان آنتی اکسیدان آن ها به بهبود بقای سلولی کمک می کنند، در حالی که به عنوان پرواکسیدان، منجر به مرگ سلولی می شوند تا از رشد تومور جلوگیری کنند. علاوه بر این پلی ساکارید ها – یکی از ترکیبات فعال زیستی اصلی قارچ سفید – ممکن است اثرات ضد سرطان خوبی داشته باشند. یک نوع خاص از پلی ساکارید ها بتا گلوکان است. بتا گلوکان سیستم ایمنی بدن را برای فعال کردن ماکروفاژ ها و سلول های قاتل طبیعی که بدن را از عفونت، ارگانیسم های مضر و بیماری ها از جمله سرطان محافظت می کند، تحریک می کند.

تشخیص این نوع قارچ از قارچ سمی زرد رنگ برای کودکان و افراد غیربومی آسان نیست. اما به طور کلی، قارچ زردکیجا دارای بافت گوشتی است که پس از برداشت نیز بافت خود را حفظ میکند، درحالیکه، نوع سمی آن پس از برداشت پودر میشود. قارچ شیتاکه به دو صورت وحشی و پرورشی موجود است. این قارچ بیشتر به دلیل خواص دارویی که دارد مورد استفاده قرار میگیرد و قیمت بالایی دارد. قارچهای شیتاکه اندازههای متفاوتی دارند، اما سایز کوچکتر آنها بهتر است. ساق این قارچها به دلیل سفت بودن قابل خوردن نیست و باید قبل از طبخ جدا شوند. قارچها یکی از معدود مواد غذایی هستند که فواید بسیار دارند و در مقابل مضرات انگشت شمار. چون قارچها بدون چربی، سدیم، کالری و کلسترول هستند، میتوان بدون نگرانی از آنها در رژیم غذایی افراد با بیماریهای مختلف استفاده کرد. قارچها تداخل دارویی نداشته و حتی با داشتن مواد معدنی و ویتامین در سلامت و تندرستی بدن ما موثر هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *