۲۲ ا کتبر ۲۰۱۸ با ۱۰ حقیقت جالب و خواندنی درباره ی مومیایی های مصر باستان همراه باشید. در دورانی از تاریخ، اجساد را با عسل مومیایی می کردند و این کار به ویژه برای آن انجام می شد که . ی ‘je: َ a. ُ o. ِ e: ْ sAken. A:: ّ taSdid. ً ‘an. ٌ ‘on. ٍ ‘en. ، viRgul بالفطره belfetRe دشمن doSman .. سرور saRvaR .. عسل a:sal. عسلویه ?asaluje. عشا eSA? عشاء eSA? عشاع eSA? عشاق oSSAq1 . قارچ q1ARtS. ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺔ ﮔﻮﺭﻛﻲ، ﺍﻭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺟﺎﺭﭼﻲ ﻧﻴﺮﻭﻱ ﺗﺎﺭﻳﻚ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻣﻲﺩﺍﻧـﺪ ﻭ . ﻱ ﻳﺤﻴﻲ ﺁﺭﻳﻦﭘﻮﺭ، ﺁﺛﺎﺭ ﺩﻛﺘـﺮ ﻓﺮﻳـﺪﻭﻥ ﺁﺩﻣﻴـﺖ، ﻣﻘﺎﻟـﺔ ﻣﺎﻩ ﻋﺴﻞ ﺍﻭ ﻭ ﺭﺣﻴﻢ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﻲﺷﻮﺩ، ﭼﻬﺮﺓ ﻭﺍﻗﻌﻲ ﺍﻳﻦ ﺯﻭﺝ ﻧﻴﺰ ﻧﻤﺎﻳﺎﻥﺗﺮ ﻣﻲﮔﺮﺩﺩ. ﺍﻟﻤﺎﺱ، ﻧﺎﻣﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﺤﺒﻮﺑﻪ ﺩﺭﺧﻮﺭ «ﻏﻼﻡ ﺳﻴﺎﻩ» ﻫﺎﺳﺖ. «ﺟﻨﺎﻳﺘﻜﺎﺭ ﺑﺎﻟﻔﻄﺮﻩ» ﻣﻲﺩﺍﻧﺪ ﻭ ﻣﻲﻧﺎﻣﺪ ﻭ ﺣﺘﻲ ﺁﻥﺟﺎ ﻛﻪ ﻋﻠـﻲ ﻭﻳﺴـﻲ ﺑـﻪ ﺍﻧﮕﻴـﺰﺓ ﺩﺧﺘﺮﻫﺎ ﺑﺮﺍﻱ ﺟﻤﻊﻛﺮﺩﻥ ﻗﺎﺭچ ﺑﻪ ﻧﺰﺩﻳﻜﻲ ﺁﻥﺟﺎ ﻣﻲﺭﻭﻧﺪ. ۵ آوریل ۲۰۱۸ مجله ی کوردی فارسی روانگه با مدیرمسئولی و صاحب امتیازی. !
مصرف بیش از اندازه اسپان ممکن است باعث افزایش درجه حرارت و همچنین بالا رفتن غلظت دی اکسیدکربن در بستر شود و در نتیجه موجب تغییر شکل ظاهری قارچ ها و یا کاهش عملکرد می گردد. یکی از فاکتورهای مهم در موفقیت تولید قارچ ارینجی، استفاده از بذر سالم و قوی می باشد. بذر از نسل F1 نژاد قارچ مورد پرورش باشد تا بتوان محصول زیاد و با کیفیت تولید نمود. چنانچه میسیلیوم انتقال داده شده بر روی دانه های غلات از نسل F1 باشد، سریعاً بستر کشت را پر نموده و بر سایر آلودگی های احتمالی موجود در بستر غلبه خواهد نمود. دقت کنید که از لحاظ ظاهری هیچ تفاوتی بین یک کیسه بذر نسل F1 با نسل های بعدی وجود ندارد. تنها در صورت کشت در محیط و مشاهده عکس العمل قارچ و میزان کیفیت محصول می توان به این موضوع پی برد. چون زمانی تولیدکننده قارچ متوجه ضعیف بودن اسپان کشت شده می شود که مدت ها پیش کشت صورت گرفته و محصول در حال تولید است.
طرز پخت قارچ صدفی
اگر میخواهید طعمی متفاوت را در غذا امتحان کنید قارچ کریمینو بهترین انتخاب برای شماست. بسیاری از فست فودها در بیشتر پیتزاها و ساندویچ های خود از این نوع قارچ به دلیل طعم قویش استفاده میکنند. در آشپزی ایتالیایی، پرتوبلوها به سس ها و پاستاها طعمی عمیق و لذیذ می بخشد. این قارچ جایگزین عالی برای انواع گوشت است و می توان همان میزان پروتئینی که از گوشت مورد نیاز بدن است را از قارچ پرتوبلو دریافت کرد. وقتی پرتابلوها جوان و کوچک باشند، به آنها کرمینی می گویند. قارچ پرتوبلوها خاصیت های فروانی دارد و میتوانید از تمامی بخشهای آن استفاده کنید کلاهک تخت قارچ یکی از بخشهایی است که طعم خاصی به غذا میدهد. قارچ های این نوع به اندازه کف دست شما گسترده هستند و بافت گوشتی آن ها در برابر کباب کردن و پر کردن مقاوم هستند در نتیجه زمان پخت بیشتری را باید برای این نوع قارچ صرف کنید.
آموزش پرورش قارچ صدفی
یک الگوی ثابت و استاندارد در سراسر دنیا برای تهیه کمپوست قارچ وجود ندارد، هدف اساسی از فرمولبندی کمپوست ایجاد تعادل بین کربن و ازُت موجود در کمپوست می باشد. الف- کمپوست طبیعی: به کمپوستی که مخلوطی از کاه و کود اسبی تهیه شود اصطلاحاً کمپوست طبیعی می گویند. به عنوان مثال..کود اسبی به مقدار ۱ تُن، سبوس گندم ۳۵۰ گرم، اوره ۳ کیلوگرم، سولفات کلسیم ئیدراته به مقدار ۳۰ تا ۴۰ کیلوگرم. تذکر: به جای اوره می توان ۱۰۰ تا ۱۱۰ کیلوگرم کودمرغی استفاده نمود. کمپوست طبیعی تهیه شده از کود اسبی به علت ارزانی هنوز در کشورهای آمریکا و اروپا طرفداران زیادی دارد. ب- کمپوست مصنوعی: به کمپوستی که مواد پایه آن را کاه و کلوش تشکیل می دهد کمپوست مصنوعی گفته می شود. برای تهیه کمپوست مصنوعی فرمولهای متعددی ارائه شده که تنوع آنها به مراتب بیشتر از کمپوستهای طبیعی می باشد که به عنوان مثال با بعضی از این فرمولها آشنا می شوید. کاه و کلوش گندم به مقدار ۳۰۰ کیلوگرم، سبوس گندم ۵/۲۲ کیلوگرم، اوره ۵ کیلوگرم، نیترات کلسیم و آمونیوم به مقدار ۴ کیلوگرم، سولفات کلسیم ئیدراته به مقدار ۸۸ کیلوگرم.
آن متفاوت است. برای مثال رطوبت سالن در طی دوره برداشت باید بین ۸۵ـ ۸۰درصد باشد. کاهش یا افزایش رطوبت خارج از حد مطلوب ناهنجاری هایی در قارچ پدید می آورد که باعث کاهش بازار پسندی آن میشوند. برای نمونه کاهش رطوبت از حد مطلوب باعث خشک شدن سطح بستر و در نتیجه توقف رشد میسلیوم میشود. در صورتی که رطوبت بیشتر از حد مطلوب باشد، قطرات آب در سطح بستر ایجاد میشود. این قطرات میسلیوم به قارچ صدمه میزند. برای ایجاد رطوبت لازم، از دستگاههای رطوبتساز یا مه پاش های آب سرد استفاده میشود. رطوبت ساز آب را توسط پروانه و فشارشکن موجود در آن به پودر تبدیل کرده و به سالن هدایت میکند. این دستگاه باید جایی نصب شود که قطرات پودر شده آب مستقیماً به روی کمپوست نریزد. کار اصلی مه ساز الکترونیکی تبدیل آب به ذرات بسیار ریز در حد چند میکرون است و برخلاف رطوبت ساز مکانیکی فاقد هرگونه سر و صدا میباشد.