همه چیز درباره قارچ ها
 
طرز تهیه  قارچ سوخاری  فست فود – قارچ کبابی + خواص قارچ • باعلم

طرز تهیه قارچ سوخاری فست فود – قارچ کبابی + خواص قارچ • باعلم

قارچ صدفی pdfاما کدام یک از این قارچ ها مزیت بیشتری دارد؟ در ایران، قارچ سفید در مقایسه با دیگر قارچ ها در دسترس بوده و چند سال است که فله ای و بسته بندی شده آن در بازار به فروش می رسد. طعم ملایم دارد و در اندازه کوچک به اندازه یک دکمه تا بسیار بزرگ یافت می شود. این قارچ هنگام رویش به انواع قارچ دکمه ای، قارچ با کلاهک بسته و قارچ با کلاهک باز تقسیم می شود. قارچ دکمه ای در مرحله اول رشد چیده می شود و بافتی محکم و اندازه ای کوچک دارد. این قارچ اگر چیده نشود بعد از ۲۴ ساعت دو برابر شده و تبدیل به قارچ با کلاهک بسته و در مرحله بعد کلاهک آن باز وشکاف ها و تیغه های زیر آن مشخص می شود. اما به دلیل رسیدگی زیاد، ماندگاری کمتری داشته و مستعد فساد است و اگر بلافاصله مصرف نشود از ارزش تغذیه ای آن به مقدار زیادی کاسته می شود. !

قارچ صدفی pdfروشنایی: برای روشنایی باید از کابلهایی استفاده کرد که در هنگام شستشو و ضد عفونی سالم دچار مشکل نشویم. آب : آب معدنی باشد چون آب کلر دار باعث زنگ باکتریایی در قارچها می شود. ابتدای در ورودی سالن برای هنگام ورود به سالن باید از حوضچه آب و آهک که محلولی از آب و آهک و دیگر سموم قارچ کشی چون بنومیل و کاپتان و غیره است استفاده شود. جامد: ماده ای بنام پیرافوم است که شبیه به بلوک است و از هر بلوک برای ۵۰۰ متر مربع برای ضد عفونی سالن استفاده می شود که محوطه را کاملاً بسته بعد آنرا آتش می زنند. مایع: از ماده ای بنام فرمالین ۵% الی ۱۰ استفاده می شود. که در این روش برای ضدعفونی ابتدا تمامی سالن را بسته بعد سالن را ضدعفونی می کنند بعد به مدت ۲۴ ساعت می گذارند تا در همین حالت بماند بعد از ۲۴ ساعت سالن را باز می کنند.

پرورش قارچ صدفی در منزل

سرانجام ، در صورت برداشت قارچ های وحشی ، مراقب باشید که آنها را به درستی شناسایی کنید. قارچ های زیادی با ظاهری مشابه وجود دارند که برخی از آنها حتی ممکن است سمی باشند. برای اطمینان از شناسایی صحیح قارچ صدف ، به ویژگی های بدنی و رایحه قارچ توجه ویژه ای کنید. قارچ صدف کم کالری است اما حاوی مقادیر خوبی از پروتئین ، فیبر ، نیاسین و ریبوفلاوین به همراه مجموعه ای از ریز مغذی های دیگر است. آزمایشات آزمایشگاهی حیوانات نشان داده اند که قارچ صدف از دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان است و ممکن است ضمن تقویت سلامت مغز ، از رشد سرطان به کاهش التهاب و کلسترول کمک کند. آنها طعم ملایمی دارند و می توان به غذاهای جانبی ، سوپ ها و سس ها اضافه کرد. ایده های بسیاری در مورد دستور العمل های قارچ صدف وجود دارد که برای راه های خلاقانه برای استفاده از این قارچ نیز وجود دارد.

۲. پنیر را روی یک رنده رنده رنده کرده و به آنجا بفرستید ، خوب مخلوط کنید. اگر پنیر نمکی وجود نداشته باشد ، لازم است که خمیر نمک شود. ۳. قارچ ها را به آرامی درون مایه پنیر آغشته کرده و از دو طرف در روغن در حال جوش سرخ کنید. ظرف را باید گرم و با جعفری خرد شده بپاشید. میزان کالری قارچ صدف سرخ شده در خمیر بستگی به نحوه تهیه خمیر دارد. ظرف کلاسیک حاوی ۲۷۱ کیلوکالری در هر ۱۰۰ گرم محصول نهایی است. اگر سس مایونز یا پنیر اضافه شود ، مقدار کالری حدود ۲۰۵-۲۱۰ کیلوکالری خواهد بود. قارچ های صدف دار در خمیر برای تهیه یک شام خانوادگی یا یک میان وعده جشن اصلی ایده آل هستند. آن را با غذاهای فرعی مختلف مانند سیب زمینی آب پز یا برنج سرو کنید یا به سادگی با سس خامه ای ، پنیر یا سیر بریزید. این غذای خوشمزه و مقوی گرسنگی را برطرف کرده و برای مدت طولانی شما را پر از انرژی خواهد کرد. و از آنجا که قارچ بسیار مفید است ، کمبود عناصر کمیاب و ویتامین های بدن را نیز جبران می کند.

سالن پرورش قارچ به چند بخش تقسیم می شود: ۱- ساختمان سالن که شامل ابعاد و ارفاع سالن و همچنین مصالح ساختمانی به کار رفته در آن می باشد. فروش ۳۰۰ نوع بذر سبزی ، گل و کاکتوس الان وقتشه که اگر گوشه ای از باغچه یا گلدان خالی دارید دست به کار شوبد . بذر قارچ با بذر بقیه گیاهان متفاوت است و در واقع چیزی که به آن بذر قارچ گفته می شود دانه های گندم پخته شده هستند که هاگ ها و یا اسپورهای (ُُSpore) قارچ روی آنها کشت داده شده اند. قارچ وقتی به بلوغ می رسد پره های پشت کلاهکش باز می شود و از بین پره ها گردی در هوا پخش می شود که این گرد هما هاگ ها یا اسپورهایی هستند که با چشم عادی قابل دیدن نیستند. این اسپورها برای زنده ماندن احتیاج به تغذیه دارند به همین دلیل گندمها را می پزند که نرم شوند تا اسپور قارچ بتواند از آنها استفاده بکند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *