پس از تبخیر آب بیش از ۱۰ دقیقه آماده کنید. در ماهیتابه ای که کاملاً گرم شده باشد. زمان پخت محصولات متفاوت است ، به منظور تهیه یک غذای زیبا با تکه های کامل سبزیجات ، باید قارچ صدف را با سیب زمینی به درستی سرخ کنید. اجزا را جداگانه آماده کنید ، سپس ترکیب کرده و به شرایط دلخواه برسانید. اگر همه چیز مخلوط شود ، نمی توان سبزیجات ریشه را کامل و طلایی نگه داشت. قارچ آب می دهد ، سیب زمینی سرخ نمی شود ، اما به خوبی پخته نمی شود. بدن میوه ها به ۱۰ دقیقه زمان پختن احتیاج دارد ، سیب زمینی مدت زمان بیشتری طول می کشد تا پوسته زرد متراکم داشته باشد. ظرف به صورت توده ای بی شکل غیر زیبایی خواهد شد. دستور العمل های زیادی برای سیب زمینی سرخ شده با قارچ صدف وجود دارد. می توانید غذا را به روشی کلاسیک ساده بپزید یا سبزیجات و ادویه جات اضافه کنید. .
آنها معمولاً شامل کود، سوبسترا، سینی ها و یک بطری اسپری برای آبیاری قارچ ها هستند. کیت های پرورش معمولاً جهت های خاصی دارند که ممکن است با روش های سنتی رشد قارچ متفاوت باشد. حتما بسته را با دقت بخوانید و دستورالعمل ها را دنبال کنید. برخی از کیت ها از قبل حاوی هاگ برای پرورش نوع خاصی از قارچ ها هستند، در حالی که برخی دیگر فقط حاوی سینی های رشد و بستر مناسب هستند. برای پرورش قارچ سینی های بزرگ بخرید. سینی هایی را انتخاب کنید که طول و عرض آنها در حدود ۳۶ در ۴۱ سانتی متر (۱۴ در ۱۶ اینچ) و حداقل ۱۵ سانتی متر (۶ اینچ) عمق داشته باشند. برای شروع فقط در یک سینی بکارید که به مدت ۳ تا ۶ ماه به تولید قارچ ادامه می دهد. سینی ها بسته به آنچه در دسترس دارید، می توانند از پلاستیک، فلز یا چوب ساخته شوند. حتی می توانید از سبدهای پلاستیکی یا چوبی نیز استفاده نمایید. !
قارچ صدفی رنگی
بعد از پایان زمان قید شده کلشها را از یک آبکش ، آبکش نموده و آب اضافی آن را بگیرید. بعد از آبکش نمودن چند دقیقهائی اجازه دهید تا کلشها خنک شوند. ۷- کلشهای خنک شده را به کیسه پلاستیکی تهیه شده به ارتفاع حدوداً ۱۰-۱۵ سانتیمتر پر نموده وبا کف دست به آنهاکمی فشار داده تا کیسه حالت استوانه بدهید. را باز کرده وتوسط یک میلهای تمیز و آغشته به الکل،محتویات درونی را که به حالت فشرده و چسبیده به هم هستند، را به هم زده، و از هم جدا نمائید. ریخته وخوب از هم جدا نموده و بطور تصادفی بر روی کلشهای پهن شده در ته کیسه پلاستیکی بپاشید. مجدداً از کلشهای سرد شده را به همان ارتفاع و اندازه برداشته و به درون کیسه پر نمائید تا روی بذور پوشیده شود و با دست روی آنها کمی فشار دهید تا تماس کامل حاصل گردد. دوباره بذر پاشیده و روی آنها کلش اضافه نمائید و این کار را آنقدر ادامه دهید تا اینکه هم کیسه پر شود وهم بذر و کلشتان تمام گردد. قرار دهید تا آب اضافی درون کیسه که به مرور زمان خارج خواهد شد اطراف را خیس وکثیف نکندالبته اگر فقط ، یک بسته کشت داده ودر آشپزخانه یا راه پله قرار داده اید. کیسه را در یک محیطی با دمای بین ۱۸ الی ۲۴ درجه سانتیگراد تا زمانی که کیسه را ریسههای قارچ پرنماید که معمولاً بین ۱۴ -۱۶ روز طول میکشد قرار دهیدبطوری که در معرض تابش نور مستقیم آفتاب نباشد. کیسه سفیدی در اختیار دارید که حاوی میسیلیومهای قارچ است ، از این لحظه به بعدکه اولین قارچها ظاهر میشوند حتما باید به محیط رطوبت ، نور و کمپوست را آبیاری نمود. نظر هموطنان عزیز را به این نکته معطوف میداریم که تا زمانی که قارچ بر روی بستر مشاهده نکردهاند به هیچ عنوان به کمپوست آب ندهید. مگر اینکه ، کمپوست در حال خشک شدن باشد.
بازار فروش قارچ بسیار گسترده و روبه افزایش است.
تولید قارچ های دارویی یک درآمد فوق العاده زیادی همراه دارد و از پرورش دام و طیور هم درآمد آن بیشتر است. قارچ را می توان خشک کرد و در زمان دلخواه فروخت. قارچ را می توان به صورت ترشی و مربا نیز درآورد و فروخت. قارچ را می توان پودر کرد و فروخت. خواص درمانی قارچ فوق العاده زیاد است و یک مکمل غذایی عالی به شمار می آید.همه اقشار جامعه هم ثروتمندان و هم فقرا مشتری آن هستند. بازار فروش قارچ بسیار گسترده و روبه افزایش است. آلبوم آموزش کشت قارچ کوثرپرداز تنها مجموعه آموزشی ویدئویی فارسی کامل و جامع کشت قارچ از ابتدا تا انتهاست. با تهیه آلبوم قارچ کوثرپرداز دیگر نیازی به استاد و کلاس ندارید. چرا کشت قارچ در این زمان ، بهترین گزینه برای شغل دوم شماست! و چرا آلبوم آموزش کشت قارچ کوثرپرداز در یاد گیری کشت قارچ یکه تاز و بی نظیر است؟
این قارچ بی نظیر به شما امکان می دهد سطح کلسترول خون را کاهش داده و با باکتری های بیماری زا مبارزه کنید. خوردن آن و بیماران دیابتی مفید است. همچنین قارچ صدف برای بیماران رژیم درمانی از اهمیت زیادی برخوردار است. بدن باردهی خوشمزه در هر روش پخت مفید است. یک محصول سالم اشتها را کاهش می دهد ، عملکرد روده را بهبود می بخشد. بنابراین ، آنها می توانند هر روز در رژیم غذایی گنجانده شوند. این نکته مهم دیگر است. با توجه به این سوال که آیا خوردن قارچ صدف خام امکان پذیر است ، لازم است به میزان مجاز روزانه توجه کنید. و این واقعیت که شما فقط نیاز به استفاده از کلاه های ظریف دارید. طعم آنها شبیه گوشت مرغ است ، بنابراین قارچ صدف اغلب به سالاد سبزیجات اضافه می شود. برای هضم بهتر ، بدن میوه ها خرد شده توصیه می شود. باید بدانید که پوسته خارجی قارچ کاملاً متراکم است. برای اینکه دستگاه گوارش سنگین نباشد ، خوردن بیش از ۵۰ گرم در روز توصیه نمی شود.