قارچ ها ترکیبی غنی از چروتئین ها ، املاح با ارزش و ویتامین ها هستند . از سوی دیگر از نظر ارزش غذایی قارچ ها بعد از گوشت قبل از سبزی قرار دارند و به گوشت گیاهی معروفند . تحقیقات نشان داد که ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم قارچ (وزن خشک ) می تواند نیاز های غذایی یک انسان ۷۰ کیلوگرمی را در حد مطلوب تامین کند . قارچ ها تامین کنده پروتئین هسنتد ولی کالری کمی دارند . دارای اسید امینه تریپتوفان و لیزین است که در پروتئین سبزی ها وجود ندارند . سرشار از اسید امینه چرب ضروری ( اید لینولئیک ) است . در موقع پرداخت حتما تکمیل خرید را بزنید تا خرید کامل شود. لینک دانلود پس از پرداخت نمایش داده شده و به ایمیلتان نیز ارسال میشود. ایمیل خود را به دقت وارد نمایید. ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد. در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
قارچ صدفی طرز پخت
برای نگهداری قارچ خوراکی به مدت طولانی، ابتدا آن را در ابعاد مورد نیاز برش داده و می شوییم. سپس ظرف (قابلمه) محتوی آب را بر روی اجاق قرار می دهیم و پس از جوشیدن کمی آبلیمو به آن اضافه می کنیم. قارچ های شسته شده را که آبکش کرده ایم درون ظرف در حال جوشیدن می ریزیم و کمی آنرا هم می زنیم تا زیر و روی آن بطور یکنواخت پخته شود. پس از یک دقیقه قارچ ها را آبکش نموده و درون آب سردی که از قبل تهیه کرده ایم می ریزیم و پس از سرد شدن مجددا آن را آبکش نموده و درون فریزر قرار می دهیم. برای این کار، ابتدا قارچ را هر اندازه و شکلی که دوست دارید خرد کنید و بعد در روغن زیتون یا روغن گردو و یا کره سرخ کنید. فقط قارچ ها را مقداری تفت بدهید و از پختن آن ها به طور کامل پرهیز کنید. !
قارچ صدف با درجه بندی بالای غذایی مشخص می شود. آنها را می جوشانند ، با گوشت و سبزیجات پخته ، ترشی کرده و برای نگهداری طولانی مدت درون شیشه ها می غلتند و برای زمستان نمک می دهند. قارچ صدف سرخ شده به تنهایی خوشمزه است (حتی بدون افزودن سبزیجات). بدن میوه ها با قوام آبکی متمایز می شوند. پس از کار گرم ، آنها بیش از نیمی از جرم خود را از دست می دهند. برداشت فراوان ، جمع آوری شده در جنگل ، به شما امکان می دهد از یک محصول سرخ شده به عنوان یک غذای مستقل استفاده کنید. قارچ های به دست آمده برای حجم بیشتر با سیب زمینی پخته می شوند. مواد به خوبی مخلوط شده و مکمل یکدیگر هستند. بهترین گزینه این است که سیب زمینی ها را با قارچ صدف در یک تابه سرخ کنید ، می توانید آن را بپزید یا خورشت بپزید.
این نیم دایره است ، دارای یک سطح نارنجی مایل به قهوه ای یا قهوه ای روشن کاملا لکه دار و یک لبه صاف و جمع شده است. تفاله شیرین یا تلخ ، بدون بو است. از قارچ خوراکی به رنگ قهوه ای مایل به زرد یا بژ ، سطح نمدی و لبه ناهموار کلاهک متفاوت است. بدن میوه قارچ سفت و سخت است. قارچ صدف در فصل گرم رشد می کند – از آوریل تا سپتامبر. بهتر است قارچ ها را جوان انتخاب کنید ، با افزایش تفاله سخت می شود ، طعم آن خراب می شود. آنها باید یکبار با چاقو برش داده شوند ، و کل چسباندن. اولویت باید با کسانی باشد که قطر کلاه بزرگترین نمونه ها از ۱۰ سانتی متر بیشتر نشود. هنگام برش قلاب ، نیازی به ترک قارچ های کوچک نیست: آنها رشد نمی کنند و نمی میرند. در حین جمع آوری ، قارچ صدف ریوی باید بلافاصله برای حمل و نقل در ظرفی قرار داده شود: انتقال مکرر منجر به از بین رفتن قارچ می شود. !
قارچ سرشار از مس است و مس باعث جذب آهن موجود در غذا می شود. قارچ مقدار زیادی پتاسیم دارد که باعث باز شدن رگهاست . کمک می کند فشار خون که باعث اکثر مرگ و میرهاست کاهش یابد. نکته مهم این که قارچ حاوی سلنیوم است، سلنیوم پروتئین حیوانی است و یکی از بهترین راههای تأمین مقدار سلنیوم مورد نیاز برای گیاهخواران است، همچنین برای سلامتی ناخن، دندان و مو بسیار مفید است. قارچ یک رژیم کم چربی برای کاهش وزن و ماهیچه سازی است. ارزان ترین و پرطرفدارترین قارچ خوراکی است. طعم آن گوشتی و ملایم است و بافت صاف و محکمی دارد. این قارچ همان قارچ دکمه ای سفید است با این تفاوت که کمی دیرتر چیده می شود. در واقع قارچ بالغ سفید است. این قارچ ظاهری زیبا دارد و رنگهای زرد و طلایی، کاملاً شبیه یک قیف یا گل نیلوفر است. این قارچ در اروپا حاشیه دریای خزر در استان مازندران رشد می کند. این قارچ در بازارهای محلی پیدا می شود.