قارچ گروهی از رشتههای باریک میباشد، که ظاهری کپک مانند دارد. به این رشتههای درهم پیچیده میسلیوم یا ریسه قارچ میگویند. در واقع قسمتی که با چشم دیده میشود، مورد مصرف خوراکی دارد یعنی مجموعه کلاهک و پایه. در قارچ ها رنگهای قرمز، سفید، بنفش، نارنجی، سیاه و قهوهای آنچنان درهم آمیخته شدهاند که باعث حیرت انسان میشوند. قارچها از لحاظ تولید مثل جزء نهانزادان آوندی میباشند که فاقد ریشه، ساقه، برگ، گل و آوند هستند. قارچها کلروفیل یا سبزینه ندارند پس نیازی هم به نور ندارند و چون غذای خود را نمیتوانند درست کنند مصرف کننده مواد آلی میباشند. در این دوره برآنیم که شما را با روش کشت و پرورش قارچ صدفی آشنا کنیم . دوره آموزشی حاضر به تمامی جنبه های مورد نیاز برای پرورش قارچ صدفی پرداخته است و به دلیل ارتباط گسترده میدون با کارآفرینان کشور، در تدوین آن از تخصص و نظرات تولیدکنندگان بزرگ در کشور بهره گرفته شده است. مدرسه میدون و کلینیک مشاوره نیز آماده ارائه کلاسهای حضوری و مشاوران متخصص در این حوزه هستند. !
۲. پیاز را به نصف حلقه و بدن میوه اضافه کنید ، به مدت ۱۵ دقیقه در یک ظرف بسته انکوب کنید. ۳. درب ظرف را بردارید ، مدام هم بزنید ، ۵ دقیقه دیگر بپزید. ۴. سبزی ریشه به قطعات نازک تقسیم می شود ، همراه با غذاهای سرخ شده. ۵. آن را روی آتش نگه دارید تا سیب زمینی ها پخته شوند. ۶. کره را بگذارید ، دما را به حداقل تنظیم کنید ، ۵ دقیقه بگذارید بماند. مجموعه ای از مواد تشکیل دهنده با دستورالعمل کلاسیک متفاوت نیست ، پنیر سخت – ۵۰-۷۰ گرم اضافه کنید. ۱. پیازها را در یک ماهیتابه داغ تفت می دهیم ، بدن میوه ها اضافه می شوند ، به قطعات بزرگ تقسیم می شوند. ۲. جای خالی سرخ شده را روی بشقاب قرار دهید. ۳. سیب زمینی های برش داده شده را به صورت نواری در ماهیتابه بریزید ، آماده شوید.
قارچ صدفی رده
کشورهای اصلی تولید کننده در جهان عبارتند از چین- فرانسه- هلند- ایتالیا- ژاپن- انگلستان- آمریکا. کشور آلمان با مصرف سرانه ۵/۲ کیلوگرم در سال بالاترین مصرف سرانه جهان را دارا میباشد. قارچ صدفی را میتوان در فضای سر بسته کشت داد. برای تهیه بذر قارچ ابندا دانه های گندم مرغوب را شسته و یک شب در آن خیس میکنند . سپس آب آنرا عوض کرده و دانه های خیس خورده را به خوبی در آب میجوشانند تا کاملا نرم شوند . آب اضافی را تخلیه و گندمها را روی یک سطح صاف پارچه ای یا توری پهن میکنند تا آب موجود در سطح انها کاملا تبخیر شود. شیشه ها را با درپوشهای پنبه ای محکم پوشانده و پس از قرار دادن یک لایه ورق آلومینیم روی آن به مدت یک ساعت در حرارت ۱۲۱ درجه سانتیگراد و فشار ۱۵ پوند استریل میکنند. کیسه های پلاستیکی را تا نصف از گندم آماده شده پر میکنند.
سپس از الک ۲ میلیمتر عبور داده میشوند. جهت هضم نمونههای خاک و کمپوست ابتدا یک گرم از نمونه خاک در بشر ۱۲۵ میلیلیتر ریخته میشود و با ۱۰ میلیلیتر اسید نیتریک یک به یک مخلوط میگردد. پس از رسانیدن دما به ۹۵ درجه سلسیوس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه عمل بازروانی انجام میگردد. پس از سرد شدن مقدار ۵ میلیلیتر اسید نیتریک غلیظ ۶۵ درصد به نمونه اضافه میشود و برای مدت نیم ساعت بازروانی میشود. افزایش اسید نیتریک غلیط مجددا تکرار میشود و بازروانی انجام میگیرد. سپس محلول داخل بشر تا رسیدن به حجم ۵ میلیلیتر حرارت داده میشود. پس از سرد شدن نمونهها مقدار ۲ میلیلیتر آب مقطر و ۳ میلیلیتر پراکسید هیدروژن ۳۰ درصد به نمونهها اضافه میشود. سپس مخلوط مورد نظر حرارت داده میشود تا واکنش با پراکسید هیدروژن انجام شود و محتویات داخل بشر ته نشین گردد. به دنبال سرد شدن نمونهها ۵ میلیلیتر اسید کلریدریک ۶۵ درصد و ۱۰ میلیلیتر آب مقطر به آنها اضافه میشود و به مدت ۱۵ دقیقه بازروانی میگردد.