همه چیز درباره قارچ ها
 
دستور پخت مربای قارچ

دستور پخت مربای قارچ

قارچ صدفی pdfمربای قارچ از انواع مرباهای خوشمزه و خوش طعم است و شما می توانید این نوع مربا را برای وعده صبحانه خود در منزل تهیه کنید. در دستور ساخت مربای قارچ از زعفران و قارچ و شکر و پودر هل سبز و آبلیمو استفاده می شود. در صورت تمایل می توانید قارچ ها را خرد کنید و با آبلیمو بشویید تا رنگ مربای قارچ سفید شود. قارچ دکمه ای نسبت به قارچ صدفی به مدت زمان بیشتری برای پخت نیازمند است. در صورت تمایل می توانید در دستور پخت مربای قارچ به جای پودر هل از ۵ دانه هل سبز استفاده کنید. در نظر داشته باشید که شکرک بستن مربا به نشانه خراب بودن آن نمی باشد. در واقع یکی از دلایل این کار استفاده از شکر به میزان بسیار زیاد می باشد. بهتر است برای تهیه مربا از یک دستور ساده استفاده کنید تا هم مزه و خوبی به آن ها بدهید و هم از شکرک بستن آن ها جلوگیری کنید.

!

قارچ خوراکی دکمهای

بعد از رشد میسلیوم های قارچ که به شکل توده ای سفید رنگ تمام سطح بستر را می پوشاند، پوشش پلاستیک را به تدریج از بستر جدا می کنیم و شرایط رشد جوانه ها و قارچ را ایجاد می کنیم. طول مدت دوره کشت در این روش نسبتا کوتاه تر از سایر روش ها است و افزایش محصول را به همراه دارد. ولی تجهیزات و امکانات مورد نیاز بستر سازی باعث افزایش هزینه تولید است. این نوع کاشت متداول ترین روش هاست. در این روش از کیسه های پلاستیکی مقاوم استفاده می شود. عرض کیسه مورد استفاده ۴۵ سانتی متر و طول آن ۶۵ سانتی متر است. این کیسه ها گنجایش ده کیلو کاه و کلش آماده شده را دارد. ابتدا کیسه ها را در آب جوش قرار داده و ضدعفونی می کنیم. سپس کیسه ها را با کلش آماده شده همراه مایه مورد نیاز پر می کنیم. روش مایه زنی به کاه و کلش آماده به دو شکل صورت می گیرد.

پیش از مصرف باید تمامی حشرات پنهانشده در لابهلای تیغهها را خوب بشویید و قسمت ساقه را هم که تقریبا سفت است، دور بریزید. قارچهای قیفی در مناطق جنگلی بهخاطر رنگ زرد طلایی و نارنجیشان خیلی زود دیده می شوند. با اینکه قارچهای مورِل از قارچهای قیفی شناختهشدهترند، سرآشپزها علاقهی ویژهای به قارچهای قیفی دارند، زیرا طعم استثنایی این قارچها (ترکیبی از طعمهای فلفلی، هلویی و زردآلویی) بینظیر است و نیز چون فقط بهصورت وحشی یافت میشوند، بسیار حائز اهمیتاند. این قارچها عموما بهشکل خوشههای کوچک در میان مخروطیان، سختچوبان و درختچهها و بوتهها تشکیل میشوند. قارچهای قیفی در اطراف سختچوبان بهویژه گونههای بلوط یا در اطراف مخروطیان رشد میکنند و همچنین در بستر برگی جنگلهای کوهستانی و نیز در میان علفها و خزهها نیز یافت میشوند. این قارچهای گوشتی نهتنها در آشپزیهای رستورانی بلکه در آشپزیهای خانگی نیز محبوبیت زیادی دارند. آنها را به قطعات درشت برش بزنید تا حداکثر طعمشان حفظ شود و سپس بههمراه مقداری کره، روغن، خامه یا آب مرغ تفت دهید.

قارچ صدفی pdfاسپان تهیه شده با این روش به نسبت ارزان بوده و به مدت زمان طولانی تری قابل نگهداری می باشد. به مخلوط بقایای حیوانی (کود حیوانی) و بقایای گیاهی (کاه و کلوش) کود کمپوست گفته می شود. در شیوه های سنّتی پرورش قارچ، کود اسبی کمپوست شده مناسبترین بستر قارچ را تشکیل می داد. این بسترها قادر به تامین حدود زیادی از مواد غذایی مورد نیاز قارچ می باشد، به همین دلیل کاربرد وسیع آنها نتیجه بسیار مطلوبی داشت. برای تهیه کمپوست قارچ در دنیا استفاده می شود و نتیجه مطلوبی نیز در بر دارد. بر اثر فعالیت میکروارگانیسم های درون کود حیوانی، پروتئین ها و کربوهیدراتها و املاح معدنی موجود در آن به شکل قابل جذب برای قارچ در می آیند. مسلیوم ها در طول رشد خود نیاز به لِگنین فراوانی دارند که به وسیله کاه موجود در کمپوست تامین می شود، بر اثر تجزیه سلولز نیز ویتامین های مورد نیاز قارچ فراهم می شود. ۱- تبدیل کود اسبی و کاه و کلوش به موادی که بیشتر برای رشد قارچ خوراکی دکمه ای مناسب باشد نه برای سایر میکروارگانیسم هایی که در محیط وجود دارند.

بطور کلی طرز پرورش قارچ مخصوص به خود آنست و می توان آنرا در محیط تاریک پرورش داد و بجز نور مستقیم آفتاب، هر مقدار نور راتحمل می کند. در هر صورت در محل پرورش قارچ علاوه بر آنکه، بایستی تهویه هوا به خوبی انجام گیرد، درجه هوای محیط پرورش نیز باید بین ۱۵ – ۱۰ درجه نگهداری شود. علاوه بر این محل پرورش بایستی کاملا تمیز، قابل شستشو و فاقد درز یا محلی برای پرورش باکتریها، حشرات و قارچهای مضر باشد. بهترین موقع برای پرورش قارچ در خانه بین ماههای مهر تا آذر است ولی چنانچه امکانات تهویه هوا و متعادل نمودن درجه حرارت محیط محل پرورش وجود داشته باشد می توان قارچ را در ماههای دیگر سال تعمیم داد. بطور کلی طرز پرورش قارچ مخصوص به خود آنست و می توان آنرا در محیط تاریک پرورش داد و بجز نور مستقیم آفتاب، هر مقدار نور را تحمل می کند. در هر صورت در محل پرورش قارچ علاوه بر آنکه، بایستی تهویه هوا به خوبی انجام گیرد، درجه هوای محیط پرورش نیز باید بین ۱۵ – ۱۰ درجه نگهداری شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *