همه چیز درباره قارچ ها
 
دانلود کتاب تولید و عرضه قارچهای صدفی و دکمهای

دانلود کتاب تولید و عرضه قارچهای صدفی و دکمهای

پرورش قارچ صدفی در منزلنباید در تولید آن مصرف شده باشد زیرا باعث تولید مواد سمی و مضر برای مصرف کننده قارچ خوراکی می شود. اصل ارزان بودن تهیه بستر کشت را فراموش نکنید. سعی کنید در منطقه ای که قصد تولید این قارچ را دارید، از ضایعات گیاهی نزدیک آن منطقه که براحتی در دسترس است استفاده کنید. در غیر اینصورت اقدام به بستر کشت از مراکز معتبر با فرمولاسیون مطمئن و نژاد مرغوب نمایید. همواره از ترکیبات گیاهی رطوبت ندیده استفاده کنید و برای انبار کردن، این ترکیبات را در جایی خشک نگهداری نمایید. ضدعفونی ترکیبات و ضایعات گیاهی که قارچ های بیماریزا در آن رشد کرده باشند، به دلیل تولید اسپور فراوان در این قارچ ها، بسیار مشکل بوده و احتمال آلودگی در بستر کشت را بالا می برند. پس از رطوبت دهی مواد اولیه در حد اشباع و مخلوط کردن آنها با نسبت های توصیه شده این ترکیبات، در کیسه ها یا بطری های پلاستیکی قرار می گیرند و با استفاده از اتوکلاوهای صنعتی کاملاً ضدعفونی می شوند. !

برای خروج آب اضافی از کف اطاق، آبراهههایی باید در کف آن تعبیه نمود. در صورتی که جنس کف اطاق از چوب باشد، باید سطح آن را با پلاستیک ضخیم پوشاند. دیوارهای درونی، سقف و کلیه سطوح چوبی روباز را باید با رنگ اپوکسی، استخری و یا حتی روغنی براق معمولی پوشاند. توصیه میشود، رنگ سطوح داخلی را روشن (سفید براق) انتخاب نمایید تا علاوه بر تشدید روشنایی محیط داخلی؛ کوچکترین ذرات آلودگی کپک را نیز بتوان دید. در اطاق کشت، مهمترین عامل، حفظ دمای ثابت است. لذا؛ عایقبندی دیوارها و سقف از اهمیت بالایی برخوردار میباشند. بهتر است درجه مقاومت دیوارها را ۱۱ یا ۱۹ و سقف را ۳۰ درنظر گرفت تا از هدررفتن انرژی جلوگیری کرده و مانع نفوذ رطوبت شود. اطاق کشت باید کاملاً مسدود و بدون کوچکترین روزنهای باشد تا هیچ گونه آفت یا اسپور یا عامل بیماریزائی نتواند وارد آن شود و از طرف دیگر کنترل شرایط اقلیمی درون اطاق (دما، رطوبت و تهویه) آسانتر گردد.

قارچهای تیغکدار

چگونه بهترین قارچ را بخریم ؟ کلاهک : درباره قارچ های دکمه ای می توان گفت کلاهک آن بسته است . با این حال اگر کمی باز باشد به این معنی نیست که دیگر نمی توان از آن استفاده کرد بلکه در این صورت فقط طعم شان قوی تر از قارچ های تازه است . می توانید از این قارچ ها در سوپ های تیره رنگ استفاده کنید که رنگ تیره قارچ ها در آن دیده نشود . همچنین درباره ی سایر قارچ ها باید گفت که کلاهک نوع تازه ی آن ها باید بسته باشد . جایی از آن کنده نشده باشد و تغییر رنگ هم نداده باشد . تکه های خشک شده و لبه های چروک خورده در آن وجود نداشته باشد . روی کلاهک قارچ نباید نقاط نرم و یا شبیه به پوسیدگی نداشته باشد . تیغه ها : تیغه ها در انواع قارچ ها ، متفاوت است . رطوبت : قارچ تازه باید به مقدار کمی رطوبت داشته باشد ولی نباید خیس و لزج باشد . بافت : حالت اسفنجی ندارد اما سبک و انعطاف پذیر است . عطر : قارچ شیرین بوده و عطر آن نسبتا خاک مانند است . اگر از قارچ بویی غیر از این و یا بوهایی زننده حسمی کنید ، آن قارچ دیگر تازه نیست . به طور کلی انواع قارچ خوراکی متفاوت و تا حدودی با برخی از آن ها آشنا شدیم . مثلا اگر قصد درست کردن قارچ کبابی یا سوخاری را دارید ، قارچ ها را در اندازه های کوچک تر استفاده کنید . اما برای درست کردن غذاهایی مانند قارچ شکمپر ، قارچهای پهن و بزرگ را بخرید . !

قارچ صدفی تیره

به طور مشابه، تحقیقات نشان می دهد که ارگوتیونین ممکن است به کاهش سطح تری گلیسیرید خون بعد از غذا کمک کند. محققان این اثر را به محتوای ارگوتیونین پودر قارچ نسبت داده اند. بعلاوه، ارگوتیونین ممکن است به مهار رشد پلاک های شریانی که در اثر فشار خون بالا ایجاد می شوند و یک عامل خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته هستند، کمک کند. پلی ساکارید های موجود در قارچ سفید ممکن است به کاهش قند خون و بهبود مقاومت به انسولین کمک کنند. فیبر غذایی ممکن است به مدیریت تعدادی از شرایط سلامتی از جمله دیابت نوع ۲ کمک کند. بررسی ها در سال ۲۰۱۸ نشان داده افرادی که فیبر زیادی می خورند ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در آن ها کمتر شود. یک فنجان قارچ خرد شده خام حدود ۷۰ گرم تقریبا ۱ گرم فیبر دارد. پلی ساکارید های موجود در قارچ همچنین به عنوان پری بیوتیک یا مواد غذایی برای باکتری های مفید روده عمل کرده و به این ترتیب باعث بهبود سلامت روده می شوند.

قارچ صدفی pdfسینی را در فر گذاشته به مدت ده دقیقه در حرارت ۱۸۰ درجه کباب کنید . پای غذائی است سرخ شدنی و خشک که می تواند نوعی غذا با قارچ باشد. برنج را آب کش کنید . قارچ خرد شده و پیاز را با هم سرخ کنید . نمک و ادویه و فلفل را اضافه کنید . در ظرف دیگری یک لایه برنج و یک لایه از مواد قارچ و یک لا یه تخم مرغ بچینید و دوباره یک لایه برنج و … نمک و فلفل به میزان لازم . کره و شیر و آرد و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. زرده های تخم مرغ را یکی یکی به مایع اضافه کنید سپس مقدار زیادی از پنیر رنده شده را به آن بیافزائید . قارچها را جداگانه تفت دهید . سفیده های تخم مرغها را به هم زده تا پف کند و به مایع قبلی اضافه کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *