۷- کلشهای خنک شده را به کیسه پلاستیکی تهیه شده به ارتفاع حدوداً ۱۰-۱۵ سانتیمتر پر نموده وبا کف دست به آنهاکمی فشار داده تا کیسه حالت استوانه بدهید. ۹-مقدار ۲۰ الی ۲۵ گرم از مایه قارچ(بذر درون بسته) را به کف دستتان(که قبلا حتما با آب وصابون شسته اید) ریخته وخوب از هم جدا نموده و بطور تصادفی بر روی کلشهای پهن شده در ته کیسه پلاستیکی بپاشید. ۱۰- مجدداً از کلشهای سرد شده را به همان ارتفاع و اندازه برداشته و به درون کیسه پر نمائید تا روی بذور پوشیده شود و با دست روی آنها کمی فشار دهید تا تماس کامل حاصل گردد. ۱۱- دوباره بذر پاشیده و روی آنها کلش اضافه نمائید و این کار را آنقدر ادامه دهید تا اینکه هم کیسه پر شود وهم بذر و کلشتان تمام گردد. ۱۳- کیسه را در یک محیطی با دمای بین ۱۸ الی ۲۴ درجه سانتیگراد تا زمانی که کیسه را ریسههای قارچ پرنماید که معمولاً بین ۱۴ -۱۶ روز طول میکشد قرار دهیدبطوری که در معرض تابش نور مستقیم آفتاب نباشد. ۱۷- نظر هموطنان عزیز را به این نکته معطوف میداریم که تا زمانی که قارچ بر روی بستر مشاهده نکردهاند به هیچ عنوان به کمپوست آب ندهید. مگر اینکه ، کمپوست در حال خشک شدن باشد. !
جهت افزایش شانس موفقیت جوانه زنی هاگ ها، می توان بطور همزمان و سریع سه پتری دیش را با هم تلقیح کنیم که به این روش اصطلاح کشت چندگانه یا توده ای هاگ می گویند. به مرور زمان که از تلقیح می گذرد، هاگ ها رطوبت جذب کرده متورم شده و درصد جوانه زنی آنها افزایش می یابد. چنانچه به رطوبت کافی دست نیابند، چروکیده و به سهولت جوانه نخواهند زد که در این حالت می توان با مرطوب کردن هاگ های خشک با آب استریل، جوانه زنی آنها را بهبود بخشید. در شرایط ۰/۰۷ کیلوگرم بر سانتی متر مربع و به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۲۱ درجه سانتیگراد کاملا استریل شده اند استفاده کنید. بعد از این مرحله با دقت مقداری هاگ را با تیغ جراحی استریل از محیط کشت برداشته و درون آب مقطر از قبل تهیه شده بریزید و آن را محکم بسته و ۶ تا ۱۲ ساعت در مکانی ساکن بگذارید.
پرورش قارچ صدفی Pdf
۲. اجاق گاز را روی حداکثر دما تنظیم کنید. بدن میوه اضافه می شود ، آنها آب را خارج می کنند ، تا زمانی که رطوبت کاملاً بخار شود ، آنها را نگه می دارند. مقداری روغن بریزید و سرخ کنید ، به مدت ۱۰ دقیقه به طور مداوم هم بزنید. یک پوسته متراکم باید روی قطعه کار ظاهر شود. ۳. آماده سازی پیاز و قارچ را در بشقاب پخش کنید. ۴. روغن به ظروف آزاد شده اضافه می شود. سبزی ریشه خرد شده در ظرف سرخ شده قرار داده می شود ، آماده می شود. ۵. بدن میوه های سرخ شده اضافه شده ، نمک ، در صورت تمایل ، پاشیده شده با فلفل آسیاب شده. ۶. همه مواد مخلوط شده و به مدت ۵ دقیقه روی آتش نگه داشته می شوند ، این زمان برای آماده شدن ظرف کافی است. قبل از برداشتن از روی حرارت ، جعفری ریز خرد شده را بپاشید.
قارچ صدفی فلوریدا
!
نمونه های آب پز را نمی توان بیش از ۳ روز در یخچال نگهداری کرد. هنگام پخت و پز ، مقدار زیادی آب اختصاص داده می شود ، بنابراین شما باید در ظروف عمیق بپزید. در فرآیند پخت و پز ، دستور العمل های غذاهای از قارچ صدف با یک عکس قطعا کمک خواهد کرد. قارچ صدف – محصولی کم کالری ، اما در ترکیب با روغن نباتی ، خامه ترش و سایر اجزا ، ارزش غذایی به طور قابل توجهی افزایش می یابد. می توانید قارچ های صدف را در مایکروویو قرار دهید و آنها را در یک ظرف مناسب ، که به مدت ۷-۹ دقیقه با روغن گیاهی چرب شده است ، قرار دهید. رعایت چنین نکاتی موفقیت در تهیه غذاهای ساده و پیچیده را تضمین می کند. در صورت انتخاب مواد با کیفیت و تهیه دستورالعمل ، پخت قارچ صدف آسان است. چنین قارچ هایی را می توان از بسیاری جهات تهیه کرد که فرصت های آشپزی بسیاری را برای شما باز می کند. آماده ، آنها به عنوان یک غذای مستقل ایده آل هستند ، اما همچنین یک مکمل عالی برای سالادها ، شیرینی ها ، سوپ ها هستند. علاوه بر این ، می توان آنها را برای زمستان با نمک زدن یا نگهداری آماده کرد.