بذر قارچ صدفی که با نام علمی اسپان پلوروتوس بیان میشود سالهاست که در ایران تولید و عرضه می گردد. ایرانی ها با انواع قارچ های صدفی آشنا هستند و بومی های هر منطقه قارچ های صدفی را در فصول بهار و پاییز از روی کنده ها ی پوسیده درختان می چینند. قارچهای صدفی ۱۷ گونه دارد که هیچ کدام سمی نیستند. بذر قارچ های صدفی در کیسه های پلی پروپیلن مقاوم به حرارت با درپوش پنبه ای تولید می شود و معمولا بعد از ۷ روز در اتاق انکوباسیون کاملا می رسد . قارچ های صدفی که در بازار ایران طرفدار بیشتری دارد به رنگهای سفید،خاکستری،قهوه ای،طلایی و صورتی است . در این میان قارچی با نام علمی پلوروتوس ارینجی که به آن شاه صدف هم می گویند شهره جهانی دارد و باقیمتی بالاتر در بازارهای داخلی و خارجی نسبت به سایر قارچ های صدفی خرید و فروش می شود.
اگرخال شما بطور نامتعارفی تغییر اندازه. رنگ و شکل داد سریعا به پزشک مراجعه . خواص قارچ در بارداری: ۹ فایده مصرف قارچ برای زنان باردار . از این رو در این نوشتار درباره خواص قارچ در بارداری نکات بسیار مهمی را بیان میکنیم. در ادامه با سایت بازده همراه باشید تا ۹ فایده مصرف قارچ برای زنان باردار را بدانید.. درمان قارچ پوستی در بارداری. پزشک عزیز اوما سلام من در هفته دهم بارداری هستم (نُه هفته و سه روز) از یک ماه پیش به دلیل گرمای هوا و تعریق زیاد در ناحیهی بین دو سینه دچار قارچ پوستی شدهام. این قارچها به صورت لکه. علل و علائم قارچ پوستی و تمام درمان های خانگی و گیاهی آن. برگهای مارگوزا موثر در درمان قارچ پوستی: روش ۱: عصاره برگ مارگوزا را با ۲ قاشق چای خوری پودر زردچوبه مخلوط کنید تا خمیر خوبی تهیه شود. خمیر را ۲-۳ بار در روز برای کاهش سوزش و احساس خارش در ارتباط با قارچ پوست.
قارچ صدفی پوستی
پرورش قارچ خوراکی امروزه اهمیت زیادی کسب کرده و پیشرفت قابل توجهی نموده است . قارچ ، اگر چه از مواد زائد گیاهی تغذیه می کند . کیفیت غذایی قابل توجهی دارد : سرشار از پروتئین و در عین حال بسیار خوش طعم است . بعلاوه دوره کشت آن بسیار کوتاه است و در سال چندین بار می توان به کشت آن مبادرت نمود . از سال ۱۹۷۰ ، شناخت علمی و عملی بشر از قارچ و نحوه پرورش آن پیشرفت چشمگیری کرده است . بازده تولید قارچ های اهلی شده روز به روز افزایش می یابد و به علاوه انواع جدید قارچ های جدید اهلی شده و پرورش می یابند . قارچ را می توان در سطح کوچک ، در منزل ، به منظور مصرف در خانواده ، و در سطح بزرگتر جمعیت ارائه به بازار و تامین درآمد تولید کرد . قارچ به اصطلاح گیاه موضوعات مختلف و شگفت انگیزی را در دوران عمر زمینی طی کرده است تا به امروز هنوز به طور کامل نزد جهانیان شناسایی نشده است . .
کنترل راحت افزایش دما و توقف دما در ۵۸ – ۵۹ درجه سانتی گراد. ۳) پاستوریزاسیون : در دمای ۵۸ – ۵۹ درجه سانتی گراد و مدت ۸ الی ۱۰ ساعت پاستوریزه می شود. ۴) سرد کردن اولیه : در این مرحله دمای کمپوست را به ازای هر ساعت ۱- ۱.۵ کاهش می یابد تا به دمای ۴۷- ۴۸ درجه سانتی گراد برسد. ۵) شیرین کردن : این مرحله در دمای ۴۷- ۴۸ درجه سانتی گراد و مدت تقریبا ۵ روز انجام می شود. در این مرحله میکروارگانیسم های مفید مانند قارچ های گرما دوست و اکتینومیست ها فعال شده و عمل آمونیاک گیری از توده کمپوست انجام می شود. در پایان این مرحله مقدار آمونیاک کمپوست توسط وسیله ای بنام دراگرتیوپ از هوای کانال برگشتی تونل اندازه گیری می شود.اگر میزان آمونیاک 30ppm یا کمتر باشد. می توان مرحله بعد را انجام داد و در غیر این صورت تا کاهش میزان آمونیاک کمپوست به حداکثر ۳۰ ppm این مرحله ادامه پیدا می کند. در این مرحله دمای کمپوست به ازای هر ساعت ۳- ۴ در جه سانتی گراد کاهش داده تا به دمای ۲۵ درجه سانتی گراد برسد. سپس کمپوست را از تونل خارج کرده و با اسپان قارچ تلقیح می کنیم و به سالن تولید منتقل می کنیم . تنها روش اضافه کردن اسپان قارچ به کمپوست در ایران روش مخلوط بوده و جهت تلقیح هر ۱۰۰۰ کیلوگرم کمپوست ، تقریبا ۱۰ – ۱۲ کیلوگرم اسپان قارچ مصرف می کنیم.