همه چیز درباره قارچ ها
 
تولید و تامین نهاده های کشاورزی

تولید و تامین نهاده های کشاورزی

قارچ صدفی pdfروش مبارزه شیمیایی: برای مبارزه شیمیایی بر علیه بیماری تاج خروسی میتوان از سمومی که وجود دارد و همچنین مواد کلردار استفاده نمود. در این بخش به معرفی انواع آفات می پردازیم . مگسها قارچ خوراکی به طور طبیعی در هر جا که قارچ باشد، در آن جا حضور دارند. عموما ۳ تا ۴ گونه مگس وجود دارند که عمدتا به نام مگسهای قارچ خوراکی معروف هستند. مگس بالغ کوچک، و به رنگ سیاه یا قهوه ای تیره رنگ است. این مگس معمولا روی کمپوست، خاک پوششی و یا در روی قارچها تخمریزی میکنند. تخم ها پس از گذشتن ۴ الی ۵ روز به لارو تبدیل میشوند. مگسها فقط دارای دو بال هستند. لاروها نیز پس از بوجود امدن شروع به تغذیه کرده و در نتیجه این عمل دالان هایی در کلاهک قارچ و حتی ساقه قارچ تشکیل میشود. لاروها در نهایت به درون خاک پوششی وارد شده و در آن جا به شفیره تبدیل میشوند. و در نهایت نیز این شفیره ها به حشره بالغ تبدیل میشوند. .

قارچ صدفی کبابی

۲- خاک پوششی به عنوان تکیه گاهی برای استقرار اندام باردهی مورد مصرف قرار می گیرد. ۳- رطوبت لازم برای تشکیل و رشد اندام باردهی قارچ را فراهم می سازد. ۴- از تبخیر رطوبت بستر جلوگیری به عمل می آورد. ۱- خاک مصرفی باید در نگه داری آب از ظرفیت بالایی برخوردار باشد تا از نفوذ سریع آب به لایه های زیری و از بین رفتن آن جلوگیری نماید. ۲- از نظر PH خنثی یا کمی غلیایی باشد. ۳- فاقد هرگونه آلودگی قارچی، باکتریایی، تخم و لارو حشرات و مواد آلی کاملاً نپوسیده باشد. با توجه به آنکه خاک پوششی نقش چندانی در تغذیه ندارد، لذا کیفیت و خصوصیات فیزیکی خاک پوششی بر جنبه های غذایی آن برتری دارد. در کشورهای اروپایی از مخلوط پیت و آهک به عنوان خاک پوششی استاندارد استفاده می شود. در بعضی مناطق که خاک پیت در اختیار ندارند برای پوشاندن بستر از خاک مزرعه استفاده می کنند. در کِشت و صنعتهای بزرگ از مخلوط سیلت لوم و بقایای کمپوست مصرفی را که حداقل یکسال در معرض هوا قرار گرفته است خُرد و سَرَند -الک می کنند و با خاک مخلوط می نمایند.

وحشی آن در جنگل های شمال روی تنه درختان تنومند فراوان دیده می شود. چرا چینی ها و ژاپنی ها قارچ قهوه ای می خورند؟ این قارچ نوعی قارچ دکمه ای؛ اما به رنگ مسی تا قهوه ای تیره است. قارچ چینی یا جنگلی هم نامیده می شود؛ مدتی در بازار یافت می شد، اما این روزها کمتر به چشم می خورد. طعم چوب می دهد و پس از آن که پخته شود، خوشمزه تر می شود. این قارچ در مقایسه با قارچ های دیگر طعم خاکی تر و بافت سفت تری دارد. در ژاپن و چین از این قارچ برای جلوگیری از بیماری های قلبی، بالا بردن مقاومت بدن در برابر ویروس ها، درمان خستگی و ضعف، آنفلوآنزا و سرماخوردگی استفاده می شود. ازسیستم ایمنی بدن در برابر عفونت ها محافظت می کند و فعالیت ضد توموری دارد. پس اگر به صحرا رفتید و وسوسه شدید تا مقداری قارچ بچینید حتما از افراد بومی منطقه کمک بگیرید و این را هم بدانید هیچ نوع تست علمی وجود ندارد که به طور دقیق غیرسمی بودن قارچ را مشخص کند.

فایده دیگری هم که پختن گندم دارد این است که به اصطلاح گندم عقیم شده و دیگر جوانه نمی زند و به این صورت تمام مواد غذایی آن برای اسپورها باقی می ماند و صرف رشد جوانه گندم نمی شود. کمپوست : کود گیاهی ای که قارچ در آن رشد می کند. خاک یا پیت : خاک مخصوص کشتقارچ که در زمانی خاص روی کمپوست ریخته می شود و قارچ روی این خاک رشد می کند. اسپور : اسپور گردی است که از پره های پشت قارچ بیرون می ریزد و به آن هاگ هم گفته می شود و با کشت آن روی گندم پخته شده، بذر قارچ تولید می کنن. میسلیوم : تارهای سفیدی که از رشد اسپورهای قارچ درون کمپوست پدید می آید و با گره خوردن به هم قارچ تولید می کنند. تخته کوبی : صاف و هموار کردن سطح بلوکهای کمپوست برای یکنواخت شدن ضخامت خاک در هنگام خاکدهی. میسلیوم رانی یا پنجه دوانی : مرحله رشد میسلیوم درون کمپوست و خاک.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *