همه چیز درباره قارچ ها
 
بهترین قیمت قارچ شیتاکه در ایران

بهترین قیمت قارچ شیتاکه در ایران

قارچ صدفی pdfباید بدانید که در کل جهان فروشگاه ها تقریبا ۶۸٪ قارچ دکمه ای ، ۵۳٪ قارچ شیتاکه و ۲٪ قارچ صدفی را به فروش می رسانند. قارچ شیتاکه به صورت یک کیلوگرمی معمولا منجمد می شود و در برخی موارد نیز به صورت تازه تحویل داده می شود. قارچ شیتاکه به سه رنگ قهوه ای و سفید، سیاه به فروش می رسد. تامین کننده های کشورهایی که قارچ شیتاکه را به صورت گسترده در سطح جهان پخش می کنند بیشتر ژاپن و چین هستند. در ایران معمولا قارچ شیتاکه را به صورت ۱۰۰ گرمی به شما تحویل می دهند و البته قیمت این نوع قارچ بستگی به بازار روز دارد اما در حدود ۱۵۰۰۰۰ تومان شروع قیمت آن خواهد بود. قارچ شیتاکه یک ماده اصلی در پخت و پز آسیای شرقی است؛ هم از نظر طعم و هم برای بافت آنها که می توان با آن غذاهای بسیار لذیذی را درست کرد. بخاطر اینکه از نوع خشک آن در غذاها بسیار استفاده می شود اما در صورت خشک بودن قارچ شیتاکه باز هم این نوع قارچ دارای بافت بسیار نرمی است و دارای طعم بسیار خوبی است.

قارچهای تیغکدار

قارچ صدفی طرز پختهرجانداری که وارد سالن شود آفت نام دارد که در این میان می توان از کنه ها و حشرات, موش, حلزون, سوسک, زنبور وهر حشره دیگری نام برد. کنه ها دارای دوره زندگی ۱۵-۳۵ روز و به اندازه ۱۵۰-۶۰۰ میکرون میباشند.این آفات در محیط های دارای رطوبت کم ودمای زیاد حداکثر رشد را دارند.بهترین راه پیشگیری است و بهترین پیشگیری رعایت اصول بهداشتی در تمامی مراحل ذکرشده است. حشرات, به طیف گسترده ای نامیده می شود که در محیط های مرطوب به سرعت زیاد می شودکه در صورت پاستوریزاسیون صحیح و ضدعفونی مناسب در مراحل اولیه می توان تا حد زیادی از بروز این آفات در سالن ها جلوگیری کرد. از راه های مبارزه می توان, استفاده از سم یونیفوس به مقدار ۴ میلی لیتر در ۱۰۰ مترمربع و یا سم بلادوفون به مقدار۱قرص در ۵۰۰مترمکعب را نام برد. اما نماتد یک بیماری است که به میسیلسوم خسارت می زند و مواد آلی را تغذیه می کند.دمای مناسب برای زندگی نماتدها ۱۶-۱۸ درجه است.خشکی کمپوست موجب کاهش تعداد نماتدها می شود. بیماری های قارچی با هاگزایی گسترش می یابد.برای آشنایی بیشتر بهتر است چند نمونه از این بیماری را بیان کنیم.

اگرچه می توان بسیاری از قارچ های وحشی خوراکی را با خیال راحت مصرف کرد اما بعضی از آنها تهدیدی برای سلامتی به حساب می آیند. قارچ کلاهک مرگ (Death cap) یا Amanita phalloides: این گونه از سمی ترین قارچ ها بوده و عامل عمده مرگ و میر ناشی از مصرف قارچ در سراسر جهان هستند. آنها در بسیاری از کشورهای جهان رشد می کنند. قارچ Conocybe filaris: این قارچ در اروپا، آسیا و آمریکای شمالی رشد می کند و دارای سمومی مشابه با قارج کلاهک مرگ است. این قارچ کلاهکی صاف و مخروطی به رنگ قهوه ای دارد. آنها بسیار سمی بوده و در صورت مصرف می توانند کشنده باشند. قارچ Autumn skullcap یا Galerina marginata: این قارچ که به عنوان گالرینا کشنده نیز شناخته می شود، از سمی ترین قارچ ها است. آنها کلاهک های کوچک و قهوه ای داشته و روی درختان یا چوب های پوسیده رشد می کنند.

خانواده وسنکوف بی شمار هستند. بیش از صد نوع در آن وجود دارد ، اما فقط حدود ۱۰ گونه اصلی شناخته شده و مورد مطالعه قرار گرفته است. قارچ صدف (Pleurotus calyptratus) یکی از آنهاست. به آن تک یا غلاف دار نیز گفته می شود. این تنوع چندان رایج نیست. در مناطق شمالی و مرکزی اروپا. در قلمرو سیبری غربی. در کتاب قرمز سرزمین کراسنویارسک و منطقه نووسیبیرسک ذکر شده است. در جنگل های مخلوط و مخروطی بر روی چوب خشک ، م deadرده یا چوب صنوبر رشد می کند در اوایل بهار ، همزمان با خطوط و خطوط ، به صورت دسته جمعی ظاهر می شود. در طول تابستان ، به ندرت میوه می دهد ، بنابراین به ندرت یافت می شود. قارچ صدف روکش دار چه شکلی است؟ سطح خارجی بدن باردهنده متراکم ، صاف ، قهوه ای یا خاکستری است. گاهی در آفتاب ، الیاف شعاعی سایه سربی به وضوح قابل مشاهده است.

طعم گوشتی و ملایم تری نسبت به دیگر قارچها دارد، بافت فیبری دارد اما سفت نیست، مناسب سوپ و کباب کردن است. قیمت آن کمی گران است. این قارچ تپل و بسیار خوشمزه است که به آن ارینجی هم می گویند، ساقه ای بلند و ضخیم دارد اما کلاهک آن نسبت به ساقه اش کوچک است. طعم آن شبیه گوشت است بنابراین گیاهخواران از آن در رژیم غذایی خود استفاده می کنند. قیمت آن نه گران و نه ارزان است و در فروشگاههای بزرگ یافت می شود. اندازه این قارچ کوچک است و شکل آن مخروطی و اسفنج مانند است. رنگ آن زرد و بژ تیره و قهوه ای سوخته است. در شهرهای شمالی ایران به وفور یافت می شود که در زبان محلی به آنکرکونوسه می گویند. طعم آن ملایم و تقریباً شبیه فندق است و سرخ شده آن بسیار خوشمزه است. این قارچ قیمت گرانی دارد. این قارچ وحشی است که به تازگی پرورشی آن هم پیدا می شود. ارزش غذایی بالا و خاصیت درمانی فوق العاده ای دارد. کلاهک آن بزرگ تر از ساقه باریک آن است. این قارچ بومی کشورهای آسیای شرق است که جدیداً در ایران پیدا شده و ظاهری شبیه خوشه و دسته ای دارد. طعمی ملایم و فندقی دارد و گاه در غذا طعم آن حس نمی شود، بافت آن ترد و ظریف است. معمولاً در سوپ و نودل استفاده می شود و نوع سوخاری آن هم بسیار لذیذ است. قیمت این قارچ گران است. این قارچ انواع مختلفی دارد و شکل صدف هستند. ظاهر تمیز و کلاهک نازک و ظریف دارد. رنگ این قارچ متنوع اسن اما بیشتر سفید و طلایی و صورتی است. انواع وحشی آن روی تنه درخت و یا روی کاه رشد می کند. در ایران پودر خشک شده آن هم به فروش می رسد. ارزش غذایی بسیار بالایی دارد و بسیار لذیذ است. .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *