همه چیز درباره قارچ ها
 
بهترین روش پخت قارچ + خواص آن

بهترین روش پخت قارچ + خواص آن

قارچ صدفی pdfمثلا دو سوم فنجان قارچ پورتابلا خرد و گریل شده به اندازه یک موز متوسط پتاسیم دارد. همه می دانیم که میوه ها و سبزی ها سرشار از آنتی اکسیدان ها هستند. دو آنتی اکسیدان ارگوتیونین و گلوتاتیون در قارچ ها به وفور یافت می شود. قارچ پورچینی -از انواع قارچ های دکمه ای- مملو از این دو نوع آنتی اکسیدان است که ضد پیری عمل می کنند. محققان بر این باورند که در آینده، ارگوتیونین و گلوتاتیون در مطالعات بیماری های پارکینسون و آلزایمر به کمک آنها خواهند آمد و در روند درمان این دو بیماری نقش مهمی ایفا کنند. قارچ، یکی از خوراکیهای خانواده سبزیجات و با کالری بسیار پایین است. از این رو، افراد مبتلا به اضافهوزن یا کسانی که میخواهند جلوی پرخوری خود را در وعدههای غذایی بگیرند، میتوانند از این خوراکی سرشار از فیبر، استفاده کنند. مصرف قارچ بهدلیل فیبر بالایی که دارد، باعث پر شدن حجم معده و احساس سیری در فرد میشود. در نتیجه، زمانی که شما قارچ را در وعدههای غذایی خود میگنجانید، زودتر از حد معمول احساس سیری میکنید و مقدار مصرف سایر مواد غذاییتان را پایین میآورید. !

قارچ صدفی pdfدر پیش سالن ها دستگاه های هوا ساز و رطوبت ساز، وسایل گرمایشی و سرمایشی قرار می گیرد تا شرایط پرورش قارچ را بتوانید مهیا کنید. در بسیاری از سالن های پرورش قارچ خانگی، از بخاری معمولی برای گرم کردن استفاده می شود و یا برخی با سوزاندن چوب و یا آجر بر روی شعله­ای از اجاق گاز از گرمای آن استفاده می کنند. اما پیشنهاد می کنیم که حداقل از بخاری استفاده کنید تا بتوانید سیستم گرمایشی آن محیط را تامین کنید. کولر همراه با لوله های پلاستیکی مانند سیستم هواساز بدلیل جلوگیری از تماس مستقیم باد کولر با سطح بستر مناسب است. نیاز به تهویه برای یک سالن بسیار مهم است و باید سالن به نحوی باشد که گردش هوا در آن ایجاد شود و حداقل از یک طرف به فضای بیرون یا هوای آزاد دسترسی داشته باشد. شرایط ایده آل این است که بتوانیم از دو طرف تهویه داشته باشیم و به هوای آزاد دسترسی داشته باشیم. در سالن های پرورش قارچ خانگی بسته به ابعاد سالن از دستگاه هواساز کوچکی جهت کاهش دما و تامین رطوبت سالن استفاده می کنند. سیستم آبیاری نیازمند سیستم پیچیده ای و پر هزینه ای نیست و از طریق سر آبپاش های پلاستیکی معمولی می توانید برای آبیاری این نقاط استفاده کنید. .

البته ما اقداماتی هم کردیم ولی دست دولت باز نبود.

در صورت نگهداری خوب سه الی چهار نوبت قارچ میدهد و فقط روزانه باید چهار نوبت آب اسپری شود. این کار برای بچهها خوب است چون هم باعث مسئولیتپذیری آنها میشود هم خلاقیت آنها را تقویت میکند. همچنین جلوی باد کولر یا بخاری هم نباید باشد. این قارچ با نور خانه رشد میکند و برخلاف قارچ دکمهای، نوع صدفی به نور هم نیاز دارد. چالش های شما برای توسعه کار چیست؟ چالش جدی ما سرمایه اولیه بود. طی مذاکراتی قرار شده چند سرمایه گذار از تهران ما راحمایت کنند تا کار را گسترش کنیم. متاسفانه در دانشگاه حمایت زیادی نشدیم اما در مرکز رشد پارک علم و فناوری گلستان حمایت شدیم اما حمایت ها کافی نیست. الان زمینه فروش این کلبه ها فراهم است و می توان آنها را حتی برای آموزش در مراکز آموزشی بهره گرفت. این کلبه ها به دانش آموزان کمک می کند به صورت عملی علایق و توانمندی خود را بدانند اما متاسفانه در هیچ یک از بخش ها حمایت نشده ایم. انتظار شما از دولت برای حمایت چیست؟ دولت هیچ گاه نتوانسته کاری برای ما انجام دهد ولی می توان از زیرساخت ها و فضاهای دولتی برای توسعه کارهای پژوهشی و تجاری که برنامه و آینده دارند بهره گرفت. هم هزینه تولید ما کم می شود هم تاسیسات بی استفاده دولتی مورد استفاده قرار می گیرد. البته ما اقداماتی هم کردیم ولی دست دولت باز نبود. دولت می تواند با امکانات و زیرساخت ها و منابع مالی خود کسب و کارهای قابل رشد را توسعه دهد و حمایت کند ولی این اتفاق رخ نمی دهد. در حوزه مالیات هم چالش داریم زیرا شرکت ما بیشتر تحقیقاتی است و در یک سال گذشته هم به دلیل سربازی درآمدی نداشتم ولی مالیات سنگین بریدند.

قارچ ها را شسته آبکش کنید و به صورت درسته با کمی روغن مایع در تابه سرخ نمایید تا آبش کشیده شود و سپس کنار بگذارید. سینه مرغ را که به صورت مربعی خرد کرده اید به همان روغن قبلی اضافه کرده سرخ کنید. بعد از پخت کامل مرغ، قارچ ها را دوباره به تابه اضافه کنید و پیاز خرد شده را هم به مواد اضافه کرده و تفت دهید. فلفل دلمه خرد شده را روی مواد ریخته و سپس گوجه های ریز را به صورت کامل به تابه اضافه کرده و نمک و ادویه زده مواد را مخلوط کنید. پنیر پیتزا را روی خوراک قارچ ریخته و در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا بپزد و پنیر کاملا ذوب شود. پیاز را در روغن کمی تفت دهید. قارچ ها را حلقه ای خرد کنید و به تابه اضافه کرده کمی تفت دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *