خواص قارچ کبابی برای کودکان ؛ سوپ قارچ کبابی برای نوزاد ده ماهه همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است. امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است. در مورد اینکه از چه سنی میتوان به کودک قارچ داد نظرات مختلفی وجود دارد. زیرا باکتریهای موجود در آنها در طی فرایند پختن از بین میروند. فواید مصرف قارچ و خواص قارچ کبابی برای نوزادان بسیار زیاد است که در ادامه به آن پرداخته شده است. قارچ یکی از خوراکهای کمیاب است که به سمزدایی کبد کمک میکند.
در انتخاب طول قالب محدودیتی وجود ندارد.
پس از روز میک آپ در روز های ۱۲ ، ۱۴ و ۱۵ قالب کمپوست را مجددا قالب زنی می کنیم. از روز میک آپ (Make Up) جهت تامین رطوبت از دست رفته کمپوست از آب تمیز استفاده می کنیم. قالب زنی باید طوری انجام شود که به هدف خود یعنی فراهم کردن گرمای مناسب جهت شروع وتحریک و تشدید فعالیتهای تخمیر میکروبی دست یابد. بنابراین ابعاد قالب مهم است. عرض یک قالب باید در شرایط آب و هوایی گرم کمتر و در شرایط آب و هوایی سرد بیشتر باشد. اما معمولاً عرض یک قالب را در حدود یک متر تا دو متر و ارتفاع آن را ۲/۱ تا ۵/۱ متر در نظر می گیرند. در انتخاب طول قالب محدودیتی وجود ندارد. در هنگامیکه قالب را به هم می زنیم، در نقاطی که لزجی و به هم چسبیدگی کاه وکلش دیده می شود، از مقداری سولفات کلسیم هیدراته یا همان گچ کوره نرفته (پودر سنگ گچ) استفاده شود. رنگ: رنگ کلش کمپوست از طلایی به قهوه ای تیره تبدیل می شود.
در آخر جعفری و پنیر را به سس اضافه کنید.
قابلمه ای را روی حرارت گذاشته کمی نمک اضافه کنید و بعد از جوش آمدن ماکارونی را داخل آن بریزید وسپس آبکش کنید. قارچ ها را شسته حلقه کنید و به همراه کمی روغن در تابه تفت دهید تا آبش تبخیر شود. نمک و فلفل و پیاز خرد شده را به قارچ اضافه کرده و کمی تفت دهید تا پیاز سبک شود. گوجه فرنگی را رنده کرده یا ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه بجوشند. در این مرحله میتوانید فلفل دلمه را به سس اضافه کنید. در آخر جعفری و پنیر را به سس اضافه کنید. میتوانید ماکارونی را کمی چرب کرده و به تنهایی به مدت ۱۵ دقیقه دم بگذارید و برای سرو سس را روی ظرف بریزید یا سس را لا به لای ماکارونی ریخته و دم کنید. لیموترش را کنار بشقاب ماکارونی سرو نمایید و در صورت تمایل روی غذا بریزید. .
۴) پرس های کلش آب نخورده باشد . زیرا اولا مقداری آب توسط کلش جذب شده و قیمت آن بیشتر می شود. ۵) کلش مصرفی ناخالصی نداشته باشد. ۱) از کود مرغ گوشتی استفاده می کنیم زیرا اولا در جیره غذایی مرغان گوشتی پروتئین بیشتری وجود دارد. ثانیا میزان رطوبت کود مرغ گوشتی کمتر از رطوبت مرغ تخم گذار می باشد. ۲) رطوبت کود مصرفی ۲۰ الی ۲۵ درصد باشد. ۳) رنگ کود مصرفی روشن باشد . ۴) کود مرغی نسوخته باشد ( فعالیت میکروارگانیسم ها در آن در حد کمی بوده تا مواد غذایی آن از بین نرود. نباشد در غیر این صورت خرد شود و سرند شود . ۶) کود مصرفی ناخالصی نداشته و میزان ازت آن ۳.۵ الی ۵ درصد باشد. ۷) کود مصرفی حتما مخلوطی از کود مرغی و سبوس باشد. ۸) چون منبع انواع میکروارگانیسم های مفید جهت کمپوست سازی کود مرغی می باشد .
فعالیتهای تحقیقاتی بر روی بهنژادی این قارچ نیز در دست انجام است که منجر به تولید نژادهای پرمحصول و با کیفیت از این قارچ خواهد شد. مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق گفت: رآکتور تحقیقاتی استئارات کلسیم دانشگاه که اخیرا مراحل ساخت را پشت سرگذاشته، در مراحل ثبت اختراع قرار دارد. وی با بیان اینکه این دستاورد به سفارش شرکت پتروشیمی ماهشهر ساخته شده است، افزود: در حال حاضر کشور ما وارد کننده این محصول است و اکنون نمونههای آزمایشی در چند مرحله ساخته شده و به پتروشیمی ارسال شده است. پروژه استئارات کلسیم در این پتروشیمی کلید خورده و درخواست ساخت آن به این دانشگاه داده شده است. وی ادامه داد: به منظور تکمیل پروسه تولید استئارات کلسیم و در راستای تحقق سیاست خودکفایی و پژوهش نیازمحور، ساخت رآکتور نیمه صنعتی در دستور کار قرار گرفت. وی با بیان اینکه در حال حاضر تستهای تکمیلی بر روی این محصول در حال انجام است، افزود: این رآکتور تحقیقاتی در حال ثبت اختراع است و تمام تستهای لازم بر روی آن انجام شده است. مدیر مرکز رشد دانشگاه نراق گفت: با ثبت اختراع رآکتور تحقیقاتی، این دستگاه به صورت انبوه تولید و وارد چرخه تولید و صنعت، کارخانجات، صنایع، مراکز تحقیقاتی و دانشگاهها خواهد شد. وی یکی از مهمترین ویژگیهای رآکتور طراحی شده را حذف تأسیسات جانبی برای تأمین دمای مورد نیاز رآکتور و فرایند تولید عنوان کرد. وی افزود: با خلاقیت و ابتکار، بخش تأسیسات خارجی رآکتور حذف و این تأسیسات با حداقل هزینه داخل رآکتور جاسازی شد. یعنی رآکتور با حداقل فضا، بدون آلودگی زیست محیطی و حداقل مصرف انرژی با قابلیت حمل و نقل آسان، آماده کار است. رآکتور تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق از سوی مهندس سید علوی هاشمی از کارکنان پژوهشگر این واحد دانشگاهی طراحی و با همکاری تیم تحقیقاتی ساخته شد.