همه چیز درباره قارچ ها
 
اجساد قارچ توسط چه شکل گرفته است؟

اجساد قارچ توسط چه شکل گرفته است؟

و در اینجا در تمشک Hymenophore – در قالب برآمدگی شکننده، که می توان به راحتی جدا می شود. در قارچ لوله لوله های تشکیل شده، و در صفحه، به ترتیب، از صفحه. Hymenophore ممکن است رایگان و یا چسبنده (اگر آن را به پاها برسد) (اگر محکم به آن ذوب شده). سطح هاگدار ومیوه اور قارچ لازم برای تولید مثل. از اسپور که در اطراف حمل می کنند، تشکیل یک پیکر رویشی جدید از قارچ. ساختار اندام باردهی از کاکل دار قارچ پیچیده نیست. اسپور آن در سلول های میوه دار توسعه دهد. همه قارچهای تیغکدار قارچ تک سلولی هستند. همانطور که در هر سلول یوکاریوتی، در یک نزاع تشخیص غشاء، سیتوپلاسم، هسته و اندامک های سلولی برسد. همچنین تعداد زیادی از اجزاء شناسایی در آنها است. اندازه اختلاف – از ۱۰ تا ۲۵ میکرون است. بنابراین، آنها را می توان تنها از طریق یک میکروسکوپ در افزایش خوبی دیده می شود. .

پرورش قارچ صدفی Pdf

قارچ صدفی pdfقارچ های سودمند دارای مصارف خوراکی و صنعتی هستند و به صورت طبیعی یا مصنوعی تولید میشوند . از ۲۵۰۰۰۰ گونه قارچ موجود در طبیعت ، ۱۰۰۰۰ گونه ان سمی و حدود ۲۰۰۰ گونه از ۳۰ جنس به عنوان قارچ های خوراکی مرغوب شناخته شده اند . این قارچ در طبیعت روی درختان و شاخه های خشک رشد میکنند . پرورش این قارچ ها به دلیل مزایایی مانند عدم نیاز به تهیه کمپوست ، تولید زیاد قدرت ساپروفیتی بالا ، اسان است . قارچ های صدفی قادر هستند در شرایط گرم سیری و نیمه گرمسیری پرورش یابند که در مقابل تنش های دمایی از خود مقاومت نشان دهند . داشتن امکانات کافی و مواد اولیه مناسب به همراه اطلاعات کافی ،می تواند تولیدی خوب را نوید بخشد.پرورش قارچ کاری نیست که بتوان آن را بدون داشتن هیچگونه پیش زمینه علمی یا عملی یا حتی یکی از آنها محقق ساخت. اگر کسی علم و عمل را باهم درآمیزد میتواند در نخستین گام، موفقیتی بزرگ نصیب خود کند.

پرورش قارچ صدفی در منزلکلاهک قارچ سرشار از فسفر است. سایر ترکیبات قارچ های خوراکی ـ اسید فولیک: یکی از مهمترین ترکیبات موجود در قارچ که بسیار مورد توجه قرار می گیرد اسید فولیک موجود در آن است. در حال حاضر یکی از مهم ترین علت های کم خونی در افراد به خصوص در خانم های باردار کمبود اسید فولیک است. قارچ های خوراکی به سبب داشتن مقادیر فراوان اسید فولیک از جمله بهترین منابع غذایی برای این دسته از افراد محسوب می شود لوواستاتین: از جمله ترکیبات مهم موجود در قارچ همین لوواستاتین است. قارچ ها به طور طبیعی تولید لوواستاتین می کنند و این ترکیب بسیار در کاهش چربی و کلسترول خون می تواند مؤثر واقع شود. بیوفریولید: در قارچ ترکیبی به نام بیوفریولید وجود دارد که از تشکیل مخزن چربی خطرناک در شریانها جلوگیری می کند. این ماده از تشکیل کلسترول های بد خون (LDL )و اسید های چرب در سلولها و خون جلوگیری می کند. در زمستان قارچ بخورید: قارچ استخوانها را تقویت می کند، خستگی را برطرف می کند، کمبود ویتامین D را بر طرف می کند.

در واقع اسپان انتقال عضوی از بافت قارچ در شرایط استریل بر روی دانه گندم یا غلات دیگر می باشد. کیفیت بذر پایه و اساس موفقیت در تولید قارچ خوراکی است. چنانچه بذر یا اسپان فاقد کیفیت مطلوب باشد، موفقیتی در کشت قارچ حاصل نخواهد شد هرچند سایر شرایط کاملاً مهیا باشد. تولید انبوه بذر به کار می روند کاملاً استریل شده و پس از انتقال بذر بر روی بستر نیز به منظور جلوگیری از آلودگی هوای مورد نیاز در سالن های پرورش از درون فیلترهای خاص عبور داده می شوند. در سال ۱۹۳۱ سیندن، غلات را به عنوان ماده مناسب برای تولید بذر قارچ معرفی کرد. مسلیومی که روی دانه غلات رشد می کرد، راحتتر روی بستر پخش شده و به خوبی با آن مخلوط می شود. قبل از استفاده از دانه های غلات، از کود اسبی کمپوست شده و ساقه توتون به عنوان محیط کشت مورد استفاده قرار می گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *