همچنین این قارچ ها وزنشان کاهش یافته و قارچهایی که زودتر از موعد چیده شوند وزن آنها سبک و از قارچهای درجه دو محسوب شده و ارزش غذایی کمتری دارند. در هنگام جمعآوری محصول نباید از سبدهای بزرگ برای برداشت استفاده کرد. چون فشار قارچ ها روی هم در سبد باعث می شود که قارچهای زیر خراش بردارند و سیاه شوند. پرورش قارچ در منزل با مشکلاتی هم رو به رو می باشد. به طور مثال امکان دارد تمامی بستر کشت دچار بیماری مایکوگن و یا تار عنکبوتی شود و محصول را کلا نابود کند. برآورد و تخمین هزینه کاشت قارچ بسته به کیفیت و بازاریابی محصول دارد و به طور دقیق نمی توان هزینه فروش آن را اعلام کرد. با این حال کاشتن قارچ می تواند منبع درآمد خوبی باشد. حال برای آشنایی با دیگر کشت و کار در منزل به بخش پرورش گل و گیاه مجله آرگا مراجعه نمایید و از دیگر مطالب منتشر شده ما دیدن نمایید. !
علائم این بیماری در ابتدای شروع بیماری شبیه به علائم بیماری تریکو درمایی می باشد و ممکن است با آن اشتباه گرفته شود. بعد از اتمام دوره پرورش باید کمپوستها را از خارج وسالن را برای دوره بعدی آماده کرد. سالن پرورش قارچ دارای یک درب در انتهای خود میباشد که از آن برای تخلیه کمپوست و بار گیری به ماشین حمل آن استفاده میشود. بعد از تخلیه سالن ضدعفونی و پاستوریزه نمودن آن برای پیشگیری از وقوع بیماری در دوره بعد اهمیت ویژه ای دارد. برای نگهداری قارچ با تعداد و حجم بالا، روشهای مختلفی وجود دارد. اگر میخواهید قارچهای تازهای که خریداری کردهاید را برای مدت زمان طولانی نگهداری و حفظ کنید، تا هر زمان که خواستید از آنها استفاده کنید، میتوانید یکی از روشهای پیشنهادی ما را به کار بگیرید. برای این کار، ابتدا قارچ را هر اندازه و شکلی که دوست دارید خرد کنید و بعد در روغن زیتون یا روغن گردو و یا کره سرخ کنید.
قارچ صدفی خوراکی
شرایط رطوبتی یک خاک مناسب چنین است . اگر خاک خشک باشد آبیاری را انجام دهید و از هوادهی استفاده کنید تا کلاهک قارچ ها به سرعت خشک شوند . اگر کلاهک قارچ به سرعت خشک نشود منجر به لکه هایی قهوه ای رنگ بر روی آن میشود که نوعی باکتری است . البته میتوان در اینصورت نیز قارچ را مصرف کرد. این نکته را دوباره ذکر کنم که بهترین روش آبدهی توسط آبپاش به صورت دوش حمام است . این روش باعث میشود که خاک توسط آب پاشیده نشود و منجر به کنده شدن قارچ های کوچک نشویم .دما نیز در این دوره همچنان ۲۰ درجه است . سوال: برای ماندگاری بهتر قارچ های برداشت شده چه کارهایی باید انجام دهیم؟ سوال : تولید قارچ در تابستان یا مناطق گرمسیر چه مشکلاتی دارد؟ آیا بصرفه خواهد بود که برای یک سالن با تعداد مشخصی کمپوست از کولر گازی با مصرف بالای برق استفاده کنیم ؟ ۲ – کم شدن بازدهی کولر : یعنی اگر موتور کولر در حالت عادی با ۱۵ دقیقه روشن بودن محیط را به دمای مناسب میرساند حالا موتور باید بدون استراحت کار کند تا دما را پایین بیاورد.
تشخیص قارچ های سمی و خوراکی از یکدیگر بسیار دشوار است،طعم قارچ های سمی با قارچ های خوراکی فرق نمی کند. با توجه به رنگ ، بو و طعم گوشت مشخص نیست که قارچ سمی باشد یا خیر و در هر منطقه از کشور ما قارچ های وحشی مختلفی وجود دارد که توسط افراد محلی جمع آوری و مصرف می شود. با این حال ، تنوع قارچ هایی که مردم محلی بصورت محلی جمع می کنند اندک است.حدود ۴۰ گونه مختلف قارچ خوراکی وجود دارد که در ترکیه رشد می کنند. قارچ نام عمومی است که به کلیه موجودات حاوی موجودات یوکاریوتی گفته می شود که می توانند چند سلولی و تک سلولی و کلیه قارچ های پوشیده شده باشند. آنها موجودات زنده ای محسوب می شوند که در بین حیوانات و گیاهان قرار دارند. آنها نمی توانند مانند حیوانات فعالانه عمل کنند ، اما مانند گیاهان کلروفیل ندارند. در حالی که به دلیل عدم توانایی حرکت به عنوان گیاه شناخته می شود ، سلولهای آن توسط دیوارها احاطه شده و توسط ورزش تولید مثل می کنند.
هر چند که صادرات قارچ در طی چند سال اخیر به صورت محدود توسط شماری از علاقه مندان انجام شده ولی لزوم انجام کار اصولی در این زمینه احساس می شود. با گشایش در این امر راه برای ورود بسیاری از تولیدکنندگان به عرصه ی تولید باز می شود و علاوه بر افزایش تولید , اشتغال زایی و ارز آوری را نیز برای کشور به دنبال خواهد داشت(۹). با آگاهی از اهمیت کشت و زرع و توجه به این مطلب که بخش کشاورزی حدود ۲۷% از تولید ناخالص ملی و ۸۰% از محصولات اساسی مورد نیاز کشور را تولید کرده و در صادرات غیر نفتی نیز سهمی معادل ۴۰% دارا میباشد، در می یابیم که بخش کشاورزی در هر کشوری میتواند نقش بسیار مهمی را در تولید ناخالص ملی آن کشور ایفا کند. این امر نیز از طریق تولید محصولات کشاورزی، مصرف در داخل و صادرات به سایر کشورها و ایجاد زمینه های اشتغال زایی امکانپذپر است , پس حفظ و توسعه این بخش باید در سر لوحه اهدافمان قرار گیرد. .