قارچ هارا تمیز کرده ساطوری نمائید و سه عدد پیاز رنده شده را در روغن کمی تفت بدهید. سپس قارچها را اضافه کرده و نیم سرخ کنید . مقداری آب و یا اگر موجود باشد مقداری آب گوشت به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد . برای تهیه این نوع غذا با قارچ، قارچ صدفی را در کره یا روغن بغلتانید. سپس به آن نمک و فلفل زده به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه صبر کنید تا مزه بگیرد .بعد به سیخ کشیده و یا لای طوری سیمی قرار دهید بر روی آتش ذغال کباب کنید. تخم مرغ را خوب به هم بزنید و آرد سوخاری را کم کم به آن اضافه کرده به هم بزنید. قارچهارا در مایع فوق غلتانده و بر روی سینی فر که قبلا با روغن یا کره چرب کرده اید بچینید. می توانید بر روی آنها سبزیجات معطر هم بپاشید .
۲-سقف:سقف سالن می بایست دوجداره وعایق بندی شده باشد.وارتفاع سقف بیشتراز۳مترنباشد.تاتبادل حرارتی ورطوبتی بامحیط بیرون به حداقل برسد. وبرای آب پاشی ازآب پاشی ضخیم نباید استفاده کرد.با اسپره آب پاشی کنیم وازآب بدون کلراستفاده نماییم برای تامین رطوبت ازرطوبت سنج استفاده کنیم. وجود یک حوضچه کوچک آب آهک درمدخل ورودی سالن بسیارمهم است.تا کسانی که ازخارج وارد سالن می شوند کف کفش های خودرا درون آب آهک ضدعفونی نمایند.آب آهک فقط حشره رامی کشد وقارچ کش ها همه ی باکتری ها رااز بین می برد وحشره را نمی کشد.بهتر است همراه آب آهک ازقارچ کش های رایج مثل بنومیل-کاتپان-زنب-سولفات مس و… استفاده نمود.برای سم پاشی محیط داخلی سالن ازچند روش استفاده می شود:۱-سم پاشی باموادضدعفونی کننده۲-بخارضدعفونی کننده۳-سموم قارچ کش. فرمالین جامدیا پیرامزم:بصورت بلوک های آجری قرمز رنگ است وبا آتش روشن می شود.وتولید گاز میکندهرقالب برای ۵۰۰ مترمکعب فضا کافی است. مجموعه ای ازمیسلیونهایی است که برروی موادمغذی که ازنظر کربوهیدراتها ونشاسته واسیدهای آمینه قوی باشد.کشت می شود بذرمیگویند. بذر موجود زنده ای که روی بستر رشد می کند. تمام مقالات و پایان نامه و پروژه ها به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد.
هیچ وقت قارچى را که کاملا نمى شناسید مصرف نکنید.
قارچ، غذایی غلیظ، نفاخ و دیرهضم است و مصرف زیاد آن باعث انسداد رگها و کبد میشود و برای اصلاح آن باید از ادویه گرم استفاده کرد. همه قارچها خوراکی نیستند و برخی از قارچهای غیرخوراکی و سمی میتوانند کشنده باشند، البته برخی از قارچهای خوراکی هم برحسب اینکه در چه بستری رشد میکنند، ممکن است سمی شوند. بنابراین هیچ وقت در محیطهای طبیعی و جنگلها با دیدن قارچهای به ظاهر خوراکی وسوسه نشوید، مگر اینکه توسط فردی متخصص از بابت خوراکی بودنشان مطمئن شده باشید. خوب است بدانید قارچ های سمی اغلب در تنه درختان جنگلی و بیخ و انتهای گردو و زیتون یا در فضله گاو و نزدیک به لانه حیوانات سمی رشد می کنند. هیچ وقت قارچى را که کاملا نمى شناسید مصرف نکنید. وقتى خودتان نمى دانید قارچى را که پیدا کرده اید سمى یا غیر سمى است از مصرف آن صرفنظر کنید. اگر به خوردن قارچ علاقه دارید بهتر است آن را از فروشنده مطمئنى بخرید و یا از قوطیهاى کنسرو قارچ استفاده کنید.
آنها خوششانس بودند. سم اورلانین به اندازهی آرسنیک قوی است و پادزهر شناختهشدهای ندارد. گفته میشود تنها چشیدن و تف کردن قطعهای کوچک از این قارچ برای مسموم شدن کافی است. علاوه بر نارسایی کلیه، دیگر علائم گزارششدهی این مسمومیت شبیه به آنفولانزا است. این علائم تا چند روز بروز نمیکند و ممکن است هفتهها ادامه داشتهباشد. ظاهر این قارچ فریاد میزند ”من را بخور! “ این قارچ در تنهی خشکیدهی درختان میروید و در تمام دنیا، از شمالترین نقطه در قطب تا جنوبیترین نقطه در استرالیا یافت میشود. قارچ کلاهک جمجمهی پاییز هم مانند دیگر قارچهای سمی شبیه به گونههای خوراکی است. بنابراین اگر دقیقا نمیدانید که چه کار میکنید، احتمال زیادی وجود دارد که بمیرید! مادهی فعال این قارچ نیز آماتوکسین معروف است. بنابراین اگر برای عملکرد کبدتان ارزش قائل هستید، از این نوع قارچ جدا اجتناب کنید. با وجود تمام نامهای خندهداری که به قارچها میدهند، این یکی خودش اسم خودش را فریاد میزند: ”قارچ مغزی! “ اما به یک دلیل دیگر آن را مورل تقلبی نامیدهاند، که چندان ربطی به ظاهرش ندارد. .