همه چیز درباره قارچ ها
 
آشنایی با انواع نژادهای قارچ صدفی – شرکت مهندسی کشاورزی سپید خوشه نقش جهان

آشنایی با انواع نژادهای قارچ صدفی – شرکت مهندسی کشاورزی سپید خوشه نقش جهان

قارچ صدفی pdfاین قارچ عموما در نواحی گرمسیری چین و جنوب ژاپن یافت شده و در آسیا با استقبال رو به رو بوده است ولی متاسفاته هنوز در بازار جهانی فروش خوبی پیدا نکرده است. کلاهک این قارچ به رنگ زرد طلائی مایل به زرد روشن لیموئی است و به صورت خوشه های بزرگ و روی یک پایه رشد می کند. این گونه از این قارچ بسیار ترد و شکننده است به گونه ای که حمل آن پس از برداشت برای نواحی دور ممکن است بسیار مشکل ساز شود. قارچ صدفی طلایی گرما دوست است و هر چه دمای هوا بیشتر باشد رشد این قارچ نیز بهتر خواهد شد. همچنین باید گفت بازده بیولوژیکی قارچ طلایی روی کاه گندم و در فضای بسته ۲۵ تا ۷۵ درصد است. قارچ دینگری نوعی قارچ صدفی بومی هندوستان است که کلاهکی در طیف رنگی قهوه ای تا خاکستری دارد. رشد آسان، باردهی عالی، ظاهر و طعم خوب از ویژگی های مهم این نوع از قارچ هستند، قارچ صدفی دینگری به قدری گرمادوست است که می تواند حرارت ۲۲ تا ۲۸ درجه سانتی گراد را به خوبی تحمل نماید. .

آب مرغ طعم ملایم تری نسبت به آب صدف دارد ، بنابراین طعم غذای شما ممکن است کمی متفاوت باشد اما همچنان خوشمزه خواهد بود ، بنابراین این یک جایگزین صدفی مناسب است. آب سبزیجات نیز یک جایگزین عالی برای آب صدف است. به سادگی مقداری کرفس ، هویج ، پیاز و رازیانه را قبل از قرار دادن آنها در قابلمه آب برای جوشیدن ، سرخ کنید. برخی از گیاهان و ادویه جات ترشی جات را بگذارید و اجازه دهید مخلوط کاراملی شود و شما جایگزینی فوق العاده برای آب گوشتی برای غذایی که تهیه می کنید خواهید داشت. اگر شما در حال تهیه یک پایه صدف هستید ، به سادگی مقداری خامه سنگین یا خامه بادام زمینی به آن اضافه کنید تا یک خوک خوشمزه یا دستور دیگری تهیه شود. شما همچنین باید مقداری قارچ خشک آب شده و مقداری رب گوجه فرنگی به سبزیجات خود اضافه کنید تا طعم بیشتری به آن بدهد. در حالی که آب سبزیجات به اندازه آب گوشت ماهی یا مرغ به عنوان جایگزین آب صدف خوب نیست ، زمانی کار می کند که تنها گزینه موجود در آن زمان باشد. .

فیلم پرورش قارچ صدفی

قارچ صدفی pdfآنها به طور معمول به صورت تازه ، خشک یا حتی کنسرو شده برای افزودن سریع و راحت به دستور العمل های مورد علاقه خود در دسترس هستند. قیمت قارچ صدف می تواند بسیار متفاوت باشد اما تمایل دارد با سایر انواع قارچ ها مانند قارچ shititake قابل مقایسه باشد . به طور کلی ، شما می توانید حدود ۱۰ تا ۱۲ دلار برای هر پوند قارچ صدف تازه بپردازید. مانند بسیاری از انواع دیگر قارچ ها ، قارچ صدف نیز می تواند به صورت خام یا پخته مصرف شود. در حقیقت ، صرف آب دادن آنها با مقداری روغن و چاشنی باعث می شود یک غذای خوشمزه به تنهایی تهیه شود. اگر تاکنون سعی نکرده اید که قارچ را در خانه تهیه کنید ، فهمیدن چگونگی طبخ قارچ صدف یا طرز تهیه قارچ به طور کلی می تواند کمی مشکل باشد. به سادگی آنها را کاملاً در زیر آب جاری تمیز کنید ، آنها را خرد کرده یا خرد کنید و سپس با مقداری روغن نارگیل یا کره چمن زده آنها را روی حرارت متوسط بریزید .

بعضی دیگر این قارچ ها را بعد از چیده شدن خشک می کنند و از آنها چایی درست می کنند و می نوشند. و البته استخراج مایع سیلوسایبین یکی دیگر از روش های استفاده از قارچ های جادویی است. سیلوسایبین ماده ی روانگران طبیعی در قارچ های جادویی است که رنگ قهوه ای روشن دارد و چند قطره از آن برای ایجاد اثرات روان گردان کافی است. در ابتدا باید بگویم تاثیرات بعد مصرف با نام تریپ / Trip یا سفر کردن شناخته می شود و به دو دسته تریپ خوب و تریپ بد تقسیم می شوند. به تاثیرات بعد مصرفی سفر خوب گفته می شود که فرد در آن تجربه دچار حملات روانشناختی نمی شود و از تجربه خود لذت می برد! به تاثیرات بعد مصرفی سفر بد گفته می شود که فرد در آن دچار توهمات آشفته، افکار پارانویا، پانیک اتک و رفتارهای بی پروا می شود! میزان سیلوسایبین قارچ های جادویی بسته به نوع، تازگی، فصل و جایی که رشد کرده اند متفاوت است. !

سلولهایی که این نوع گیرندهها را برای جذبِ ویروس آماده دارند احتمالاً میتوانند به انتقالِ انواعِ مختلفِ ویروسها بپردازند، در غیر اینصورت سلول در مقابلِ ویروس مقاوم بوده و هرگونه تماسی با ویروس بینتیجه خواهد بود. با دخول به سلول و پوشش برداری توسطِ آنزیمهایِ سلول، فعالیتِ اسیدنوکلئیک ویروس آغاز میگردد. اسیدنوکلئیکِ ویروس ژنهای کافی برایِ مهار نمودنِ متابولیسمِ سلول میزبان را دارا بوده و به کمکِ آن احتیاجاتِ فعل و انفعالاتِ شیمی حیاتی، برای تکثیرِ خود را توسطِ سلولِ میزبان تأمین میکند. پس از آلوده شدنِ سلولِ میزبان تکثیر ویروسها میتواند در دو نوع چرخه انجام گیرد. دراین مرحله سلولِ میزبان پس از انجامِ تکثیر ویروس خود به کلی تخریب شده از این راه ویروسهای زیادی از سلول میزبان آزاد میشوند. ویروس با گیرندههای در غشاء سلولی تماس پیدا نموده (Receptor) و سبب جذب و اتصال ویروس به سلول شده و شروع عفونت پایهگذاری میشود. این اتصال ویروس به رسپتور و وجود رسپتورهای مذکور در بافتهای خاص باعث اختصاصیت ویروس به بافتهای خاص و ایجاد بیماریهای مشخص در همان سلولهای بافتی شدهاست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *