شیتاکه چربی بسیار پایین و فیبر بالایی دارد و مصرف هرگونه مواد غذایی همراه با قارچ شیتاکه باعث میشود مواد غیرضروری غذا سریع دفع شود. ترکیب قارچ شیتاکه همراه با قارچ گانودرما از بیماری هایی از قبیل دیابت، پارکینسون، کبد چرب و فشار خون بالا جلوگیری می کند. همچنین اشاره شد که نتایج در مقایسه با متاستاز غدد لنفاوی در بیماران مبتلا به متاستاز غدد لنفاوی (سرطان گسترش یافته به غدد لنفاوی) موثرتر است. تجزیه و تحلیل بیماران مبتلا به سرطان معده، نشان داد که بیمارانی که علاوه بر لنتینان درمان معمولی دریافت می کنند، میزان بقای آنها طولانی تر است. شواهد در مورد کیفیت بهبود زندگی در بیماران تجویز شده از خواص شیتاکه است. قارچ شیتاکه به دلیل داشتن خواص ضد باکتری از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند. قارچ شیتاکه چیست ؟ جالب است بدانید کارشناسان نظر رژیم قارچ چیست. به دلیل این که مواد تشکیل دهنده و مواد معدنی موجود در این قارچ بی شمار و ضروری است . برای حفظ مواد مغذی باید آنها را یک ساعت پس از جمعآوری در یخچال قرار دهید. این بدان معنا است یک رژیم غذایی بدون تحرک قادر نمی باشد تنها سوزاندن چربی های یک منطقه از بدن را هدف قرار دهند.
!
علاوه بر این، مولکول های مرتبط با التهاب نیز کاهش یافت. با این کار هوای تازه به داخل کیسه پلاستیکی وارد و از میزان دی اکسید کربن داخل آن کم می شود. در زمانهای قدیم در ژاپن امکان کاشت این قارچ نبود و تنها در مناطقی که به صورت طبیعی رشد میکرد، برداشت میشد. این قارچ معمولاً در ژاپن و چین به شکل تجاری و گسترده تولید می شود. به عنوان مثال لنتینان، آسیب کروموزوم از درمان ضد سرطان را بهبود می بخشد. یک مدل موش نشان دهنده آسیب کبدی نشان داد که قارچ شیتاکه قادر به کاهش روند تشکیل فیبریل بودند. فیبروژنز کبد یک فرآیند درهنگام آسیب مزمن کبدی است و می تواند پس از عفونت ویروسی هپاتیت رخ دهد. فیبروژنز بیش از حد کبد می تواند منجر به سیروز کبدی ناخواسته شود. این مواردی سوالاتی در ارتباط قارچ شیتاکه است که به آنها پاسخ خواهیم داد. علاوه بر این استفاده از این قارچ جادویی در رفع امراض پوستی همچون آکنه بسیار موثر است.
این یعنی این قارچ می تواند در برابر بیماری های ویروسی مثل هپاتیت، اچ آی وی، اچ پی وی ( زگیل تناسلی ) ، تبخال تناسلی کاملا موثر باشد. تا همین اواخر قارچ گانودرما بهسختی یافت میشد و قیمت بالایی داشت، زیرا فقط از روی تنه یک درخت خاص در آسیا برداشت میشد. ژاپنی ها به کشت و پرورش این قارچ در مقیاس وسیع و تولید انبوه پرداختند و پس از آن نامش را شیتاکه گذاشته و این قارچ را به نام خود در تاریخ ثبت نمودند. قارچ شیتاکه به دلیل داشتن انواع ویتامین و آهن می تواند موجب کمک به درمان کم خونی گردد. تولید جهانی لنتینوس (بر اساس وزن تر) در سال ۱۹۷۶ میلادی حدود ۱۳۰۰۰۰ هزار کیلوگرم ، در سال ۱۹۷۹ میلادی ۱۷۰۰۰۰ کیلوگرم ، در سال ۱۹۸۴ میلادی ۲۳۴۰۰۰ کیلوگرم ؛ نشان می دهد که تولید و مصرف این قارچ در جهان رو به افزایش است. بررسی ها نشان می دهد که قارچ شیتاکه با عفونت های ویروسی و زگیل های تناسلی مقابله می کند. با تحقیقاتی که بر روی قارچ شیتاکه انجام شده است کارشناسان را متفاعد کرده خواص دارویی قارچ شیتاکه می تواند در مقابل انواع بیماری ها بدن را مصون کرد. مای تاکه و رِی شی از انواع قارچ های دارویی هستند.
متأسفانه قارچ شیتاکه و خواص دارویی آن در کشور ما کمتر مورد توجه قرار گرفته است. اما مقدار آن در شی تاکه ۹/۴ تا ۸ درصد وزن خشک قارچ است ، پس قارچ را می توان جزء غذاهای کم چرب معرفی کرد. پزشکان در چین و ژاپن از لنتینان شیتاکه برای بهبود درمان استاندارد سرطان و کاهش عوارض جانبی استفاده می کنند. در تحقیقی هنگامی که لنتینان به عنوان مکمل غذایی روزانه به موش ها داده شد، شاهد افزایش گلبول های سفید خون بودند. لنتینان ماده ای منحصر به فرد است که از قارچ شیتاکه گرفته می شود. با توجه به اینکه قارچ شیتاکه برای سلامتی و بهبود و تسکین بسیاری از بیماری ها ؛ که بعضا از بیماری های سخت درمان به حساب می آیند؛ بسیار موثر است، جا دارد کمی در مورد نحوه مصرف آن و رسپی های مختلفی که می توانید برای پخت این قارچ لذیذ استفاده کنید، صحبت کنیم. استفاده از قارچ شیتاکه به دلیل داشتن کلسیم و مس در جلوگیری از ابتلا و درمان پوکی استخوان موثر می باشد.