همه چیز درباره قارچ ها
 
کمپوست قارچ دکمه ای ۰۹۱۹۹۷۶۲۱۶۳

کمپوست قارچ دکمه ای ۰۹۱۹۹۷۶۲۱۶۳

هزینه خرید کلیه دستگاه ها و تجهیزات ریز و درشت پرورش قارچ در طرح توجیهی پرورش قارچ دکمه ای شرح داده شده است به طوری شما در این طرح توجیهی درآمد و سود خالص حاصل از فعالیت خود را می توانید مشاهده و بررسی نمایید. از آنجا که می توان آنها را در داخل خانه پرورش داد ، می توانید در هر زمان از سال آنها را کاشت کنید. قارچ هایی که در کیسه های کاغذی نگهداری می شوند به سرعت خرده و اسفنجی می شوند و یک حوله کاغذی مرطوب می تواند فساد را تسریع کند. با افزایش متناسب دی اکسید کرین و یا کاهش اکسیژن می توانیم میزان تنفس را کاهش داده و زمان ماندگاری را طولانی کنیم، اما در این جا لازم است که کنترل صحیح صورت بگیرد تا از بی نظمی فیزیولوژیک در بافتهای زنده و فساد ثانوی توسط میکروارگانیسم های غیر هوازی جلوگیری شود. استفاده از بستهبندی با اتمسفر تغییر یافته (MAP ) در نگهداری بعد از برداشت قارچها، تکنیک مهمی است که ضایعات را کاهش می دهد و در حفظ کیفیت در دمای پایین انبار، به طور قابل توجهی موثر است، نسبت بالای رطوبت، غلظت کم اکسیژن، میزان بالای دی اکسید کربن در بسته می تواند به طور بالقوه میزان تنفس، فساد و تغییرات فیزیولوژیکی را کاهش دهد ودر نتیجه در افزایش عمر قارچ موثر باشد. !

قیمت کمپوست قارچ دکمه ای 99 قارچ ارزش غذایی بالا دارد ولی قارچ صدفی از مهمترین نوع قارچ خوراکی است که املاح (سدیم و پتاسیم و آهن) و ویتامین C و B و پروتئین و ۲% چربی که ۴/۱ املاحم معدنی بدن برای یک هفته تامین می کند. تریپسین: قارچ سرشار از ۲ Bاست که ویتامین دارد که ریبوفلامین دارد که همان ۲B است چون آرام کننده ذهن است بعلت نیاسین که دارد و در این نوع خاصیت ها تروف قارچی است که در طبیعت رشد کرده و سرشار از ویتامین A.E.D می باشد. قارچ صدفی از نوع قارچ های عالی است که ارزش غذایی بالایی دارد و خاصیت های زیادی برای بدن و درمان بیماری ها دارد. بذر قارچ با بذر بقیه گیاهان متفاوت است و در واقع چیزی که به آن بذر قارچ گفته می شود دانه های گندم پخته شده هستند که هاگ ها و یا اسپورهای (ُُSpore) قارچ روی آنها کشت داده شده اند. راندمان بیولوژیکی در مورد قارچ صدفی اغلب ۱۰۰ درصد است که از نظر تولید قارچ در دنیا حداکثر میزان محصول را به خود اختصاص داده است و مزیت دیگر آن این است که بسته آن را دور نمی اندازیم که برای خوراک دام و خاک گلدان مناسب است زیرا سرشار از املاح و مواد معدنی است.

.

خاک پوششی نمی خواهد و آفات و امراض زیادی ندارد. کشت و پرورش قارچ صدفی در ایران برای اولین بار در سال ۱۳۶۵ توسط دکتر مصطفوی کارشناس دفع آفات و زراعت کشاورزی در سازمان تحقیقات کشاورزی در اوین شروع شد. پرورش قارچ از طریق اسپور، به زمان و مهارت بیشتری نیاز دارد و مناسب پرورشدهندگان فصلی قارچ است. به منظور کنترل فرایندهایی چون تنفس راههای متفاوتی وجود دارد که می توان به کاهش درجه حرارت و تغییر در غلظت گازهایی چون CO2 ، O2 اشاره کرد. اتمسفر مناسب اتمسفری است که بدون آسیب متابولیکی به محصول سرعت تنفس را به حداقل برساند. خاک پوششی باید درنگهداری آب ظرفیت بالایی داشته باشد ودرصورت امکان با ابرجاذب ها ترکیب شده باشد – خاک پوششی باید ازلحاظ خنثی ویا کمی قلیایی باشد – فاقد هر نوع آلودگی قارچی ,باکتریایی ,بیولوژیکی وتخم ولارو حشرات باشد – بافت آن سنگین نبوده وامکان رسیدن آب واکسیژن را به لایه های زیررا محیا سازد – درصورت امکان با مکمل های استریل غنی شده باشد- درخاک پوششی خصوصیات فیزیکی بر خصوصیات غذای آن غلبه دارد- خاک پوششی ارائه شده کاملا به صورت پاستوریزه شده و در کیسه های مناسب می باشد.

در ابتدا شما با انواع روش های کشت قارچ دکمه ای آشنا می شوید و نوع پرورش قارچ خود را انتخاب می کنید، سپس با محل مناسب برای پرورش قارچ دکمه ای آشنا می شوید و برای تهیه محل مناسب کشت جستجو را آغاز میکنید. آنچه را که نیاز دارید انتخاب کنید، سپس دهانه را با یک ورق پلاستیک بپوشانید. ما در این مطلب قصد داریم برای کسانی که علاقمند به شروع این کار هستند آموزش تصویری پرورش قارچ خوراکی در گلدان با کمترین امکانات را ارائه دهیم. این قارچ خیلی زود فاسد می شود و در هنگام پرورش حشرات زیادی وارد عمل پرورش می شوند. با این حال، اینها بهترین روش ها نیستند. کاشت گریفولا فروندوسا به روش جون۔ برای این کاشت باید به تهویه و نور محیط توجه ویژه داشته باشید و مدام آن ها را کنترل کنید. برای اینکه قارچ خراب نشود همیشه از سبد مواد غذایی گرفته تا یخچال خود، از مواد اولیه دور نگه دارید. قارچ خوراکی: موجوداتی شگفت انگیز هستند که فاقد کلروفیل بوده چون نمی توان آنها را در ردیف گیاهان قرار داد از طرفی هیچ گونه شباهتی به ساختار حیوانات ندارد قارچ خوراکی عمدتاً ساپرونیت (تجزیه گر) که خود به گروه اولیه (پروتردف) بوده که غذای خود را با تجزیه مواد گیاهی دست نخورده کاه یا چوب (تجزیه کننده اولیه) بدست می آورند و با تجزیه مواد گیاهی نیمه تجزیه شده کمپوست غذای خود را به دست می آورد که در سال ۱۳۶۵ بهره برداری شده و مورد استفاده قرار می گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *