اگر سطح بستر خشک شود ، نیاز به آبیاری دارد . مثلا طبق گزارشات به دست آمده اگر کنسرو قارچ دکمه ای همراه با آب و برخی مواد افزودنی مجاز باشد منجر به کاهش ضایعات کنسرو می شود ، بازده محصول را افزایش می دهد ، قهوهای شدن رنگ قارچ را مهار می کند و از فساد محصول جلوگیری می نماید. بافت قارچها پس از آب شدن قارچهای منجمد سفت و متراکم می شود. ۲. اتاق باید حتماً جایی برای خروج آب داشته باشد. ۴۳ ـ کدام گزینه در مورد اتاق پاستوریزاسیون صحیح نمی باشد ؟ و به ۸ تا ۸۵۰ کیلو قارچ دست یافت و چنانچه کاشت قارچ در جعبه های چوبی انجام گیرد تولید محصول از این میزان تا حدی بیشتر خواهد شد و در سالنی به ابعاد ۵/۹ و عرض ۵/۶ متر تعداد ۱۸۰ جعبه جایگزین می گردد که محصول آن در یک فصل برداشت به حدود یک تن می رسد. مثلا قارچ دکمه ای از شروع کار تا برداشت محصول به ۳۵ روز زمان نیاز دارد و تا پایان باردهی کامل ،هشت هفته وقت می برد.به طور کل تولید قارچ به دو ماه زمان احتیاج دارد. سالن های تولید قارچ باید در طی دورۀ کاشت ـ داشت و برداشت فاقد هر گونه آلودگی بوده و رعایت اصول بهداشتی و نظافت سالن ها تا حد زیادی در سلامت محصول تأثیر داشته لیکن تولید کنندگان چه قبل از آغاز به کار در سالن های تولید و چه در حین اجرای دورۀ پرورش قارچ از روش های متفاوتی در حفظ بهداشت محیط استفاده مینماید. !
باعث سفید شدن بیش از حد قارچها می شود . بایستی هوای داخل سالن بیش از حد گرم نشود، زیرا در شروع پرورش قارچ دکمه ای رساندن هوای داخل سالن به ۱۵ الی ۱۶ درجه سانتی گراد مشکلساز خواهد شد. در هنگام تهویه سالن ها، حداقل حرارت داخل سالن ها، بین ۱۶ الی ۱۸ درجه سانتی گراد تنظیم گردد. اما می توان آن را به مدت ۱ هفته در حرارت ۴ درجه سانتیگراد نگه داری کرد. در تنظیم درجه حرارت سالنهای پرورش قارچ دکمه ای ، که تهویه آنها با روش طبیعی و یا روش مصنوعی انجام میگیرد، تفاوت محسوسی وجود دارد. نظر به اینکه قارچ های دکمه ای از جمله تجزیه کننده های ثانویه هستند نیازمندند بر روی مواد آلی که قبلاًَ مورد تجزیه میکروبی قرار گرفته است مستقر گردیده و رشد نماید به این فرآیند میکروبی که طی آن مواد آلی تخمیر شده و مورد تجزیه قرار می گیرند کمپوستینگ یا کود سازی گفته و طبق این تعریف می توان دریافت قارچ دکمه ای بر خلاف قارچ های صدفی جهت تأمین غذای مورد نیاز خود احتیاج به مواد دیگری به غیر از کاه در بستر کشت داشته که برای تهیۀ کمپوست باید در نظر گرفته شوند.
بتابراین همه تولید کننده ها می توانند یکی از انواع قارچ های خوراکی را برای تولید انبوه انتخاب کنند. با ترموستات می توان هیتر و دستگاههای خنک کننده را در زمان مناسب بهطور خودکار روشن و خاموش کرد. اگر برای اولین بار قصد پرورش قارچ خوراکی را دارید می بایست موارد زیادی را در نظر بگیرید. بعلت رطوبت بالای قارچ ، قارچ مورد نظر مورد حمله لاروهای آزاد و باکتری ها قرار می گیرد . لیکن در حال حاضر، به واسطه تغییر روش زندگی از سنتی به ماشینی و کاهش تحرک افراد در زندگی روزمره، استفاده از گوشت قرمز به دلیل دارا بودن مقدار زیادی چربی رو به کاهش است، در عوض استفاده از مواد غذایی ای که دارای مقدار کافی پروتئین بوده و برای سلامتی زیانآور نباشند مورد توجه واقع شده است. می کنند،قدرت رقابت با آنھا را ندارند وطبیعی است که کوچک باقی بمانند . ولی بخاری برقی هزینهی برق را به میزان چشمگیری افزایش می دهد.
درمناطق بی هوازی نسبت به مناطق هوازی سردترو مرطوب تراست. باعث شرایط بی هوازی در کمپوست می شود و کمپوست به صورت مناسب تهیه نمی گردد. بذر پاشی قارچ دکمه ای روش خاصی نداشته و باید به صورت یک دست روی سطح کمپوست بذر پاشی صورت بگیرد. ۲۸ ـ آمونیاک تولیدی در فرآیند کمپوست سازی به چه شکلی درمی آید ؟ سطح کمپوست را لایه سفید رنگ از قارچهای سرما دوست فراگرفته است. ممکن است نواحی آلوده به صورت کچلی ظاهر شوند و مسیلیومی دیده نشود . پس از چهار روزاز انتقال تکه های مسیلیومی به بذور غلات بطریها را تکان داد. عایق بندی درسالن پاستوریزاسیون از اهمیّت به سزایی برخوردار است . این بدین معنی است که نباید آن ها را از ریشه بیرون بکشید زیرا احتمال دارد به قارچ هایی که در اطراف رشد می کنند و هنوز کلاهک شان باز نشده، آسیب برسد. زیرا در روش پرورش قارج در کیسه پلاستیکی، بایستی قبل از تلقیح بستر کلش با بذر قارچ، هم کیسه پلاستیکی و هم محتویات داخل آن با استفاده از بخار گرم ضدعفونی گردند. .