این قارچ در آسیای دور ، ارزش زیادی دارد و عموماً در سوپ استفاده میشود و به محض خشک شدن ، گوشت های چوب ، چروکیده میگردد(چین خورده میشود) و به صورت بخش کوچکی از اندازه اصلی قارچ در می آید و به مجرد تماس با آب ، آن را جذب و اندازه و شکل اولیه خود را پیدا می کند . در این مجموعه سعی شده است تا مراحل مختلف پرورش و تولید به شکلی کامل و آسان گنجانده شود تا بیننده بتواند پس از مشاهده به راحتی اقدام به تولید و پرورش قارچ نماید. پس از پخت این قارچ بافتی نرم و صاف شبیه به بافت صدف دارد. پایه این قارچ، کوتاه و فیبر است که قسمت های سفید رنگ موجود روی آن، همان باقی مانده های پرده غشایی هستند. پخش عمده قارچ دکمه ای سفید خوراکی به صورت جزئی و کلی به تمامی نقاط ایران انجام می شود. اگر به دنبال کسب اطلاعات حرفه ای در زمینه خرید انواع قارچ دکمه ای سفید از مراکز معتبر و فروشنده مستقیم هستید، با ما همراه شوید. تیغه های این قارچ، سفید رنگ بوده که فرم خاصی برای کنار هم قرار گرفتن ندارند. معایب پرورش قارچ : اگر محیط و رطوبت محیط از حد مجاز بالاتر باشد , در این حالت قارچ ها تجزیه می شوند .
این تغییر توضیح دهندهی فعالیت مغزی استفاده کنندگان از این قارچ است که حالت رویا مانند را تجربه میکنند. بر اساس نوشته هایی از چین ، حدود ۶۰۰ سال پس از میلاد مسیح این قارچ پیشرو و بعنوان اولین گونه ای بوده که کشت مصنوعی شده است. بر اساس شواهد و بررسیهای دانشمندان دیرینهشناس، احتمالاً اولین قارچها در آسیا در حدود سال ۶۰۰۰ پیش از میلاد پرورش دادهشدهاند. این درحالی است که در اروپا باید تا قرن ۱۷میلادی صبر کرد تا نشانهای از اولین پرورشها را مشاهده کرد (مانند قارچ پاریس). این قارچها در بیشتر جنگلهای دنیا یافت میشوند اما اولین کسانی که به خواص آنها پی بردند، چینیها بودند. فرم کلاهک، در ابتدا به حالت محدبی شکل است ولی همزمان با گذشت زمان و رشد قارچ، این محدب، صاف و یکدست می شود. لازم به ذکر است قارچ صدفی بسیار مقاوم هستند وهیچ یک از موارد مذکور در زیر نمی توانند این قارچها را غیر قابل مصرف کنند زیرا کلیه مشکلات مذکور در زیر واکنشهای فیزیولوژیک قارچ صدفی در مقابل شرایط محیطی نا مناسب است که به محض تامین شرایط مورد نیاز مجددا قارچهای سالمی تولید خواهد کرد . این امر کاملا به مرحله و زمان برداشت قارچ نیز بستگی دارد.
البته لازم به ذکر است که تمامی قارچها میتوانند در تمامی بسترها (اعم از کود حیوانی، کاه و کلش، چوب پوسیده، تنه درخت زنده و غیره) رشد خوبی داشته باشند، ولی برخی از بسترهای رشد برای قارچها مورد پسندتر هستند. دبیر انجمن تولیدکنندگان قارچ اظهار میکند: دولت برای حمایت از تولیدکنندگان باید قوانین مربوط به صادرات را تسهیل کند ضمن اینکه نیاز به ایجاد وحدت و اتحاد میان اعضای انجمن برای حل مشکلات به خوبی احساس می شود. قارچ دم بوقلمون یکی از رایجترین قارچهای خوراکی است که به خانواده تاقچهای قارچ سانان تعلق دارد. یکی از سنتیترین نوشیدنیهای چینی که بیشتر در مراسم مذهبی تهیه میشود نیز از عصاره این قارچ بهره میگیرد. قارچ گانودرما دارای ۸۰ نوع مختلف می باشد ،که قارچ گانودرما لوسیدوم یکی از با ارزش ترین آنها است.کلاهک این قارچ به رنگ قرمز مایل به قهوه ای و زرد روشن می باشد۰قارچ گانودرما در طبیعت کمیاب بوده است و تولید آن توسط متخصصان جهت استفاده تجاری صورت می گیرد . عدهای از قارچ ها نظیر ارگوت غلات به شدت سمی هستند و مسمومیتهایی به نام ارگوتیسم ایجاد میکنند، علت مسمومیت قارچ ارگوت وجود آلکالوئیدهایی مانند ارگوتوکسین در آن است. رشد قارچ ها بر روی مواد مختلف نظیر ساختمان های چوبی یا الوار، باعث پوسیدگی این ساختمان ها میشود.
این گرمای شدید تولید شده محیط را خشک می کند. مادهای به نام موسکارین تولید میکند. این علاقهمندی احتمالاً به دلیل رشد این قارچها به صورت خود رو در محیطهای طبیعی است. بهترین بستر کشت برای پرورش قارچ دکمه ای از بقایای محصولات کشاورزی، خاک اره، کاه و کلش و علف های هرز تهیه می شود با این حال بهترین بازدهی در پرورش قارچ صدفی در بستر کاه و کلش غلات می باشد. این قارچ با جذابیتی غیر معمول در بافت ، موقع خوردن ، طعم و مزه قابل توجهی ندارد. مهم ترین ویژگی در انتخاب سالن پرورش در منزل این است که : بیشترین تعداد قفسه در کم ترین فضا قرار بگیرد و پرورش دهنده به راحتی بتواند بین قفسه ها حرکت کند و دسترسی برایش راحت باشد. هزینه خرید کلیه دستگاه ها و تجهیزات ریز و درشت پرورش قارچ در طرح توجیهی پرورش قارچ دکمه ای شرح داده شده است به طوری شما در این طرح توجیهی درآمد و سود خالص حاصل از فعالیت خود را می توانید مشاهده و بررسی نمایید. این قارچ در طبیعت اغلب بر روی تنه درختان قطع شده و مرده مشاهده میشود و معمولا در فصل بهار و پاییز بیشتر دیده میشود. .