2- استفاده لز روش کیسه های پلاستیکی ، زمان تولید را کوتاه می سازدو محصول زیادی به دست می دهد . مثلا قارچ دکمهای از شروع کار تا برداشت محصول به ۳۵ روز زمان نیاز دارد و تا پایان باردهی کامل، هشت هفته وقت میبرد. چنانچه اسیدیته از این مقدار بیشتر گردد با افزایش رشد باکتری ها بستر شروع به تجزیه و گندیدگی می کند. با استفاده از تنه طبیعی درختان ، زمان اسپانتینگ تا برداشت اولین قارچ معمولا” ۸ ماه تا یکسال و اندی طول می کشد.و تکامل دوره برداشت نیز بیش از ۳ سال به طول می انجامد .تحت شرایط نرمال و طبیعی ، به طور متوسط ۱۰۰کیلوگرم تنه طبیعی در طول دوره ذکر شده در حدود ۱۰ الی ۱۵ کیلوگرم قارچ تولید می نماید. در این حالت ۵ ماه زودتر از تنه های طبیعی قارچ حاصل می گردد.دوره برداشت کمتر از ۸ ماه طول می کشد که در مقایسه با تنه طبیعی دوره کمتری را طی می نماید. در این فیلم که به مدت ۱۵ دقیقه از سالن پرورش قارچ فیلمبرداری شده به آموزش مراحل پرورش قارچ همراه با توضیحات کامل و همچنین تولید کمپوست می پردازد.در این فیلم به عناوین دیگری مانند مزایای پرورش قارچ، ارزش غذایی، فرمول استاندارد برای تهیه کمپوست قارچ دکمه ای و مشخصات یک کمپوست مطلوب هم پرداخته می شود.این فیلم توسط پایگاه اشتغال زاییwww.Eshteghaal.rzb.ir تدوین شده است.
!
علاوه بر این محل پرورش بایستی کاملا تمیز، قابل شستشو و فاقد درز یا محلی برای پرورش باکتریها، حشرات و قارچهای مضر باشد. انتخاب و پرورش این قارچ در صنایع تولید غذایی، برای کشاورزانی با درآمدهای محدود، میتواند منبع درآمدی مناسب باشد. اگر ما بتوانیم دمای محیط پرورش را به درستی تنظیم کنیم آن وقت فاصله بین برداشت قارچ را هم مدیریت کرده ایم، در واقع تنظیم دمای هوا با زمان چین های برداشت ارتباط مستقیم دارد. بهتر است که در این روز با آب پاشی مجدد نقاطی از توده را که خشک هستند، خیس کرد. خاک را ۲ بار در روز کاملاً با اسپری، آب پاشی کنید. هنگام رویش بازیدوسپور، ریسه یا هیف تک هسته ای حاصل می شود و از ترکیب دو ریسه یا هیف تک هسته ای مخالف، ریسه یا هیفی دو هسته ای بوجود می آید.هنگام تولید مثل جنسی، دو هسته مخالف با یکدیگر ترکیب شده، هسته دیپلوئیدی را تشکیل می دهند که با تقسیم میوز چهار هسته هاپلویید و در نتیجه چهار بازیدسپور را بوجود می آورد. .
قارچ دکمه ای سفید جعبه ای ۴ کیلوگرمی یکی دیگر از از محصولات قارچ خوراکی دکمه ای می باشد که در بسته بندی جعبه ای عرضه می گردد و نسبت به قارچ های دیگر از کیفیت بالاتری برخوردار بوده و صادراتی می باشد. باید توجه داشت که میسیلیوم درتنه های مصنوعی (کیسه های پلاستیکی) سریعتر رشد می کند و محصول بیشتری می دهد ، لیکن کیفیت قارچ تولید شده در تنه های مصنوعی معمولا” پایین تر از تنه های طبیعی است . قارچ لنتینوس از گذشته های دور به روش سنتی در روی تنه درختان سخت چوب و در محوطه باز کشت می گردیده ، لیکن اخیرا” تکنیکهای کشت شی تا که در کیسه های پلاستیک استریلیزه شده به صورت گسترده ای در حال توسعه است . لیکن سبوس برنج، سبوس ذرت و کربنات کلسیم نیز مورد نیاز است ، منابع دیگر سلولز ، همی سلولز و لیگنین را می توان در ترکیبات مختلف با خاک اره و یا بدون خاک اره از جمله تفاله چای ، پوست بادام زمینی ، چوب ذرت مورد استفاده قرارداد. خاک اره بابستی با سوپلیمانهامخلوط گردد.پاستوریزه شود و پس از سرد شدن به همین صورت که درمورد قارچ دکمه ای عمل می گردد تلقیح شود.
به این معنی که ۱۰۰ کیلوگرم خاک اره با سوپلیمانهای لازم می تواند ۸۰کیلوگرم قارچ تازه تولید نماید . همچنین برای تهیه و خرید لوازم و ابزار مورد نیاز تولید قارچ و راه اندازی و تجهیز سالن تولید قارچ میتوانید با متخصصین قارچ آرین مشاوره فرمایید. خرید اینترنتی نوعی از خرید به وسیله اینترنت است که هزینه کالا به صورت آنلاین پرداخت می شود. تمام موادی که مخلوط می شوند باید تازه باشند و در صورت درشت بودن به صورت کاملا” ریز خورد شوند و سپس الک گردند . برای پرورش قارچ دکمه ای، تمام آنچه شما نیاز دارید تجهیزات مناسب و کمی صبر است. کشت های کیسه ای لنتینوس را می توان در واحد های تولید قارچ دکمه ای که در آن فاکتورهای محیطی از قبیل درجه حرارت ، رطوبت ، اکسیژن و گاز کربنیک و نیز آفات و بیماریها و غیره تحت کنترل می باشد، پرورش داده و به تولید رسانید. همین موضوع باعث شد که به کشت و پرورش قارچ خوراکی در مزرعه کشاورزی توجه بیشتری شود. پرورش قارچ شیتاکه نیز در صورت برداشت به موقع و آماده کردن سایر شرایط رشد شما را به تولید فراوان همراه با سود بالا می رساند. این قارچ با جذابیتی غیرمعمول در بافت موقع خوردن طعم و مزه قابلتوجهی ندارد این قارچ در آسیای درور ارزش زیادی ندارد و عموماً در سوپ استفاده میشود بهمحض خشک شدن گوشهای چوب، چروکیده شده و بهصورت بخش کوچکی از اندازه اصلی قارچ درمیآید و بهمجرد تماس با آب، آن را جذب و اندازه شکل اولیه خود را پیدا میکند.