بااینحال بسیاری از اثرات ثانویه میتواند ناشی از آنها باشد ازاینروی سایر مواد شیمیایی، ضدعفونیکننده و آنتیبیوتیکها ازنظر توانایی کنترل لکه قهوهای مطالعه شدهاند ولی تاکنون، هیچیک از آنها کاملاً مؤثر نبوده و برای انسان غیر سمی بودهاند. خالی از لطف است اگر ندانیم که خرید قارچ شیتاکه و مصرف آن دارای اثرات کوتاه مدت بر بدن نبوده و دارای خواص درمانی گسترده برای طیف عظیمی از بیماریها، با تقویت سیستم ایمنی بدن است. از خاک قهوه بیشتر برای قارچ های صدفی استفاده می شود . ا برش بزنیم رگه های قهوه ای رنگ دیده می شود. این بیماری وقتی بوجود می آید که دمای داخل کمپوست °۳۰ بالاتر برود باعث بوجود آمدن آفت و بیماری می شود یعنی وقتی دمای داخل کیسه به °۶۰ یا بالاتر برسد داخل پلاستیک بعد از ۲ روز کاشت یک سری عرقهای سفید رنگ تولید می شود که باعث از بین رفتن کمپوست می شود اگر سطحی باشد باید آنرا با چاقو برش بزنیم و آنها را برداریم. کیسه های استریل شده را چند دقیقه در یک محیط تمیز قرار می دهند تا سرد شوند و بعد از آن بذر قارچ را به خاک اره اضافه می کنند و در یک اتاق تاریک و تمیز قرار میدهند . !
دومین محیط کشت قارچ شیتاکه خاک اره است . کشت و پرورش قارچ نیز به سالهای بسیار دور برمیگردد. برای پرورش قارچ دکمه ای چه چیزهایی آماده کنیم؟ قارچ های دکمه ای یا صدفی به مدت یک ماه طول می کشد تا بتوان ان ها را برداشت کرد . در این روش تنها ۲۵ تا ۳۰ روز طول می کشد تا ریش های سفید داخل بستر کشت تشکیل شوند . پلاستیکی: روش پلاستیکی یکی از آسانترین وارزانترین روشهای تولید است که بعد از خنک شدن کلاش پاستوریزه شده از یک میز استفاده می کنیم که روی آنرا با یک دستمال آغشته به الکل ۵۰% ضد عفونی و تمیز می کنیم اندازه کیسه باید ۴۰ تا ۴۵ سانت باشد و ضخامت لایه کلش در کیسه باید ۱۲ سانت باشد هنگام ریختن کلاش باید کمی آنرا داخل کیسه فشار دهیم تا هوای داخل کیسه گرفته شود بعد به اندازه هر ۱ سانت بذرکاری را انجام می دهیم ولی باید دقت کرد که قسمت وسط کیسه را بذر نکاشت چون باعث افزایش دما می شود. معمولا در فصل پاییز این کار انجام میگیرد . برای این کار کیسه های پلاستیکی از جنس پروپلین نیاز است .
برای اینکه بتوانید رطوبت لازم را در کیسه ایجاد کنید ، یک سوارخ دو در دو در بالای کیسه ایجاد کنید و در طول شبانه روز دو بار با آب پاش روی آن اسپری کنید . شید و باید در زیر هر قفسه به اندازه ی ۱ متر چند سوراخ ایجاد کنیم تا آب اضافی خارج شود. کیسه یا گلدانی که استفاده می شود حتما باید تمیز و استریل باشد . اما باز هم نباید نور مستقیم خورشید به کیسه بتابد . این کیت ها حاوی کیسه های پلاستیکی استریل هستند که از خاک اره یا خاک پر شده اند و شما لازم نیست کار خاصی با این کیت ها انجام دهید . کمپوست سازی در دو فاز انجام می گیرد فاز I معروف به فاز تخمیر و فاز II معروف به فاز پاستوریزاسیون می باشد. دو هفته بعد قارچ های ریزی سطح را می پوشاند که شما باید برای ۱۰ روز آینده مراقبت و آب پاشی را ادامه دهید.
قارچ های کِرمی دارای کلاهک سفید و فلسی هستند ولی میزان تولیدشان از نژاد سفید بیشتر است و معمولاً برای برداشت مکانیزه مناسب هستند زیرا فلس های موجود در سطح کلاهک با برداشت دستی به سرعت رنگ خود را از دست می دهند. پس اگر تکه های ضخیم قارچ را در ظرف خود دوست دارید، آنها را ضخیم تر برش بزنید. نیاز دارد که هر کدام هزینههای خود را دارند. ۱. جعبه ها را با ۶ اینچ (۱۵ سانتی متر) مخلوط کشت پر کنید. محیط کشت در هوای آزاد صورت گرفت و قبل از این که بتوان سالنهای بزرگ پرورش قارچ را با کنترل آب و هوا مجهز ساخت محل پرورش قارچ فقط در فصولی از سال که امکان کنترل آب و هوا وجود داشت صورت می گرفت. بیماری است که در دوران مختلف آسیب می رساند هم به پین آسیب می رساند و قارچ اگر به پین آسیب برساند دیگر قارچی وجود نخواهد داشت ولی اگر به پین آسیب برساند کلاهک به سمت پایین می آید بافتش کلفت و ضخیم می شود که بافتش چوبی مانند می شود. در اثر رطوبت یعنی از ۹۰% بیشتر بوده یک مایع سفید لزج مانندی روی کلاهک قارچ به وجود می آید. بیش از هزاران قارچ در طبیعت وجود دارد که بعضی از آنها قابل مصرف میباشد.