اما میتواند یکی از راهرو ها عرضی کمتر از ۷۰ سانت را داشته باشد- بهتر است قفسه های ۸۰ سانتی را از یک طرف به دیوار بچسبانیم و در اصل در زمانهایی که عرض سالن جوای نمیدهد و مجبوریم از قفسه ۸۰ استفاده کنیم طوری برنامه ریزی کنیم که از یکطرف به دیوار بچسبد-قفسه های ۱۶۰ از نظر چیدمان در سالن استاندارد هستند و قفسه های ۱۲۰ از لحاظ کیفیت درتولید و همچنین چیدمان مناسب- بهترین تعداد طبقات که هم از لحاط صرفه اقتصادی و هم از لحاظ راحتی کار مناسب باشد ۴ طبقه و حداکثر تا ۶ طبقه هم پرورش قارچ انجام میشود که به هیچ وجه توصیه نمیشود- یکی از مهمترین نکات ، ساخت قفسه هایی است که به صورت اصولی ساخته شده باشند تا از شکم زدن آنها جلوگیری شود ، زیرا همین شکم زدن قفسه ها باعث نا هموار شدن سطح زیر کمپوستها خواهد شد و در زمان خاکدهی این ناهمواری ها باعث قطر های مختلف خاک بر رویکمپوست خواهد شد- تا میتوانید در زمان رنگ زدن قفسه ها دقت کنید تا در حین کار زنگ زدگی کمتری بر روی قفسهها ایجاد شود- در جوشکاری ها دقت کامل داشته باشید تا پس از چیدمان کمپوستها در جوشها ترکی ایجاد نشود زیرا در زمان حضور کمپوستها جوش دادن و ایجاد دود بسیار مضر است- در پایان، صرف وقت بیشتر برای راه اندازی بهتر از ان است که در حین کار بخواهیم تغییراتی درسالن ایجاد کنیم .
چنانچه اسپان آماده شده بلافاصله کشت نگردد میتوان آن را درون یخچال به مدت چند روز نگهداری نمود ولی هر چه سریعتر کشت گردد کیفیت بذر بهتر خواهد بود و بهتر این است که برنامه ریزی کشت و تهیه بذر به نحوی باشد که اسپان اماده شده هر چه زودتر به بستر کشت اضافه گردد . ابتدا کلش را روی محوطه سیمانی پهن کرده و آن را از آب اشباع می نماییم که بسته به فصل و وضعیت آب و هوای منطقه بین ۳۰۰۰ الی ۵۰۰۰ لیتر آب برای هر تن کاه مورد نیاز است. ۱ ـ در این مرحله می بایست میزان CO2 سالن ( دی اکسید کربن ) را به بالای ppm3000 برده و این فقط از طریق نرساندن هوای تازه به سالن محقق خواهد کشت . تا جایی که خاک مرغوب و آبیاری مناسب تا %۳۰ از کار یک سالن دار را تضمین می کند . مثلا قارچ دکمه ای از شروع کار تا برداشت محصول به ۳۵ روز زمان نیاز دارد و تا پایان باردهی کامل ،هشت هفته وقت می برد.به طور کل تولید قارچ به دو ماه زمان احتیاج دارد. شروع این مرحله : بعد از ورود کمپوست به سالن و چیدن کاملاً صاف آنها بر روی طبقات این مرحله آغاز می گردد .
2 ـ رساندن میزان رطوبت سالن به %۱۰۰ ـ ۹۸ از طریق مرطوب کردن کف و دیواره های سالن ، مه پاشی ، کولر و بخاردهی سالن و . دمای محیط یا سالن باید بین ۱۸ تا ۲۰ درجه سانتی گراد باشد . ج ـ قبل از پخش خاک پوششی باید آنرا الک کنیم تا ذرات آن از cm1 کوچکتر نباشد. پس از روز میک آپ در روز های ۱۲ ، ۱۴ و ۱۵ قالب کمپوست را مجددا قالب زنی می کنیم. ۳-در یک سلول قارچ ممکن است چند هسته وجود داشته باشد ولی در یک سلول گیاهی فقط یک هسته وجود دارد . ویتامین E : تاکنون بطور دقیق، نقش این ویتامین در بدن انسان وحیوانات مشخص نگردیده است ولی در بسیاری از موارد در جانوران فقدان آن موجب بروز اختلالات تولید مثلی وعصبی میشود. ویتامین A : این ویتامین در کار سلولهای گیرنده نوری شبکیه چشم ودر ایجاد مقاومت بدن در برابر میکروبهای بیماریزا ودر نگهداری بافتهای پوششی بدن وپوست بدن وبلاخص در رشد اغلب بافتهای بدن انسان موثر است ویک انسان بالغ در یک شبانه روز در حدود یک میلی گرم به این ویتامین نیاز دارد. میزان رشد میسیلیوم در خاک پوششی خیس تر ، سنگین تر و غیریکنواخت تر کمتر خواهد بود و در نتیجه میزان باردهی نیز کمتر می باشد . .
و با توجه به نقش بسیار مهم این گروه از ویتامینها در سوخت و ساز بدن لذا کمبود آنها در بدن سبب بروز خستگی ، ضعف ، اختلالات عمومی ، عوارض رفتاری مانند افسردگی میشود. همانطوری که میدانیم منشاء اکثر بیماریها به علت فقدان ویا کمبود ویتامینهاست که ذیلاً به تعدادی از آنها بطور خلاصه اشاره میشود. مصرف آنها وقتی سودمند است که درحد متعادل استفاده شوند، و به هرحال نمیتوان چنین نتیجهای گرفت که چون ویتامینها برای بدن سودمندند مصرف بیشتر آنها مفیدتر خواهد بود، چرا که ویتامینهای محلول در چربی مانندK.E.D.A به راحتی از بدن دفع نمیشوند و مقدار اضافی آنها در بافتهای چربی بدن ذخیره میشوند وحتی ممکن است مقدار آنها تا حد مسموم کنندهای بالا رود. برای اولین بار در سال ۱۹۴۲ آندرسن وفلرز افرادی بودند که نسبت به استخراج ویتامینها از اندامهای باردهی قارچ اقدام نمودند واعلام داشتند که قارچ خوراکی سرشار از انـواع ویتامیـنهای محلول در آب وچربی است ومهمترین ویتامینهای قارچ عبارتند از: ویتامین A، ویتامین گروهB (B1 تیامین، B2 ریبوفلاوین یا اسید نیکوتنیک، B12 اسید فولیک، B6 پیریدوکسین ، ویتامین C یا اسیداسکوربیک، ویتامین D ، ویتامینE توکوفرول، ویتامینK . ویتامین گروه B : تمامی ویتامینهای گروه B درواکنشهای شیمیایی بدن به فعالیت آنزیمهای کمک میکنند. !