ابعاد بلوکه های کمپوست معمولاً ۶۰ در ۴۰ سانتی متر و وزن آنها بین ۱۸ تا ۲۰ کیلو است .بنابراین در هر۱۰۰ در۱۲۰ سانتی متر امکان قرار دادن ۵ بسته کمپوست وجود دارد. علاوه بر این وزن آن کم میشود و همچنین قارچهایی که زودتر از موقع چیده شوند وزن آنها سبک بوده و از قارچهای درجه دو محسوب شده و ارزش غذایی کمتری دارد. روی کلاهک، بقایای سفید رنگ پرده غشایی وجود دارد که این حالت بیشتر در حاشیه کلاهک قارچ مشاهده می شود. خواهید دید که لامل ها به سمت بالا چرخیده و زایده هایی به شکل زگیل روی کلاهک قارچ مشاهده می گردد. علائم دیگری مانند خشکی و ترک خوردگی یا به هم چسبیدگی در اندام قارچ مشاهده می گردد. بهترین کار پس از برداشت قارچ نیز این است که سرما دهی سریع همراه با چرخش هوای مرطوب مستقیما بر روی قارچ ها صورت گیرد. مردم بد بینی خاصی نسبت به قارچ ها دارند چون شنیده اند که بعضی از انسانها بر اثر خوردن قارچ مسموم شده اند و جان خود را از دست داده اند . این لایه ظریف از میسلیوم محافظت کرده و مواد مغذی قارچ های جدید را همزمان با رشد آن ها فراهم می کند.
برای این کار می توان کیسه های حاوی مواد را بر روی آب شناور کرد یا دمای محیط را به ۱۶ درجه سانتی گراد یا کمتر از آن کاهش داد و یا هم می توان کیسه ها را در حالت وارونه و واژگون قرار داد . دقت کنید که اسپری آب نباید به قدری زیاد باشد که باعث شود آب زیادی در داخل کیسه تجمع پیدا کند. کیسه های را باید در ۱۲۱ درجه سانتیگراد به مدت حئاقل ۳۰ دقیقه و حداکثر ۶۰ دقیق اتوکلاو نمود . بعلاوه دوره کشت آن بسیار کوتاه است و در سال چندین بار می توان به کشت آن مبادرت نمود . زیرا فشار قارچهای روی سبد موجب میگردد که قارچهای زیرین خراش برداشته و سیاه شوند برای جمعآوری قارچ ، کافی است کلاهک را در دست گرفته و یک پیچ به آن داده تا پایه آن از زمین جدا شود و بلافاصله ساقه کثیف و آلوده را با چاقوی تیز قطع کرد. سیصد سال بعد « دیو سکورید» یک پزشک دیگر یونانی روش ساده و عملی برای پرورش قارچ ابداع کرد و سرانجام در قرن ۱۶ یک ایتالیایی به نام سالپین و یک گیاه شناس فرانسوی به نام شارل دولکلوز معروف به کلوسیوس آثاری در مورد پرورش قارچ نوشتند . .
در پی این اقدامات ، تبادل مفید اطلاعات ونتایج به دست آمده ، بی شک در آینده پرورش انواع قارچ ها ار انحصار معدودی باغبان و قارچ شناس غربی بیرون آمده و در همه جای دنیا گسترش خواهد یافت به این ترتیب آیا مصرف کنندگان قرن بیستم شاهد بحرانی در زمینه پرورش قارچ ، بعلت افزونی تولید خواهد بود و یا بلعکس . در جریان این کنگره ، یک محقق انگلیسی در خطا به خود اظهار کرد که آرزو دارد ارتباطبین شرکت کنندگان بیش از پیش برقرار شود و این بیان توجه پیشگامان پرورش قارچ را که تا آن هنگام اماکن پرورش قارچ خود را با سیم خاردار و سگ نگهبان حفاظت می کردند تا کسی از راز و رمز کارشان در پرورش قارچ سر در نیاورد برانگیخت . بذر قارچ دکمه ای | آریا تجهیزات چندین سال سابقه ی کار درخشان در زمینه ی آموزشی پرورش قارچ و تولید تجهیزات سالن های قارچ خوراکی را دارد . قارچ را می توان در سطح کوچک ، در منزل ، به منظور مصرف در خانواده ، و در سطح بزرگتر جمعیت ارائه به بازار و تامین درآمد تولید کرد . نیز می توانند موجبات آلودگی مستقیم را فراهم میکند.
چنانچه میزان دی اکسید کربن سالن در حد مطلوب باشد اما همچنان به هوادهی جهت کنترل دما و گردش هوا نیاز باشد نیز این سنسور ها با فرمان دادن به درییچه سیرکوله هواساز و بازوبست آن توسط دمپرهای مخصوص و ببستن دمپر خروجی هوای سالن مانع از اتلاف انرژی در سالن پرورش قارچ میشوند. استفاده از معادن چند فایده داشت : ثبات درجه حرارت ، سهولت تنظیم هوا و سهولت تنظیم رطوبت نسبی . ۴. در صورت استفاده از هوای تازه برای خنک کردن کمپوست پنجه دوانی شده به وسیله میسلیوم قارچ خوراکی ، تصفیه و پاکسازی هوا قبل از ورود به اتاق ضروری است. شما برای اینکه بخواهید قارچی را در منزل خود پرورش دهید یک گوشه از منزلتان که مرطوب است را انتخاب کنید و در آن جا کمپوست قارچ را قرار دهید. نحوه ی مخلوط شدن و زمان آن متفاوت است که بسته به آن، عمل مخلوط شدن خاک و کمپوست را رافلینگ یا ککینگ می گویند. پرورش قارچ که همه این نوآوران می شناختند هنوز بعضی علاقه مندان به آن عمل می کنند یک عیب جدی داشت : پرورش قارچ در زمستان بعلت سرما و در تابستان به علت گرما ووجود انگل ها غیر ممکن بود در حدود اواخر قرن هیجدهم عده ای به فکر افتادند که قارچ را زیر گلخانه پرورش دهند تا فصل تولید را طولانی تر سازند و این قدم جدیدی بود .