شما می توانید قارچ خانگی خود را پرورش دهید در صورتی که دما و نور مناسب را مدیریت کنید. اما به طور میانگین برای پرورش پنج تن قارچ به یک سالن تقریبا چهل متری نیاز دارید. ۱- یک درب در انتهای سالن که به محیط بیرونی (محیط کثیف) باز می شود و از آن تنها برای عملیات پر و تخلیه سالن ( در سالن های مدرن حتی برای عملیات خاکدهی) استفاده خواهد شد. لازم به ذکر است برداشت و مصرف قارچ های وحشی خوراکی در طبیعت به دقت و تجربه خاصی نیازمند است و به علت احتمال اشتباه گرفته شدن با قارچ های سمی که خطر مسمومیت و حتی مرگ را در پی دارد، ضروری است در برداشت و مصرف قارچ ها دقت بسیاری به عمل آید. قارچ ها حاوی ویتامین D، سلنیوم و آنتی اکسیدان هایی هستند که از پوستتان محافظت می کنند ، قارچ در حال حاضر در کرم های موضعی و سرم ها نیز کاربرد دارد. از طرفی یکی از مهم ترین فیبرهای موجود در شیتاکه هستند که به دفع کلسترول کمک می کنند. توصیه می شود به منظور از حصول اگاهی از کیفیت کود مرغ مصرفی، در لحظه تخلیه کود مرغی با تهیه نمونه کاملا تصادفی از توده کود مرغ تخلیه شد و ارسال به آزمایشگاه از پارامترهای مهم آن یعنی رطوبت و میزان ازت آن اطلاع حاصل شود. .
سنگ گچ پس از استحصال از معادن به کارگاه های ویژه جهت آسیاب و تبدیل به پودر ارسال می شود. کمپوستینگ یک فرایند زیستی است که بواسطه فعالیت تعداد بیشماری از میکروارگانیسم ها ماده اولیه آلی به ماده سیاهرنگ هوموسی تبدیل میشود که البته بر اساس نوع مواد اولیه و محصول نهایی این کمپوست مصارف گوناگونی نظیر پرورش قارچ، تقویت زمین های زراعی و… ورود به مبحث اندازه ، تعداد و توضیحات هر یک از دریچه ها و سایر نکات فنی مرتبط به آنها از حوصله این مقاله خارج است و شما می توانید برای کسب اطلاعات تکمیلی به سایر مقالات مرتبط با این موضوع در سایت مراجعه نمایید. برای آنکه محیط مناسب برای پرورش قارچ را فراهم کنیم نیاز به رعایت نکاتی است که در ادامه درباره آنها صحبت خواهیم کرد.می توانید برای پرورش قارچ دکمه ای در منزل یا مدرسه یک اتاق انفرادی با ابعاد عرض ۵/۵ تا ۶ متر، طول ۱۵ تا ۲۰ متر و ارتفاع ۴/۵ متر انتخاب کنید. ازآنجاییکه کمپوست، مواد غذایی را برای رشد قارچ فراهم میکند، کیفیت و ترکیبات مواد اولیه آن از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
3- ایجاد ساختمان فیزیکی مناسب برای بستر به شکلی که ضمن وجود انواع مواد غذایی و آب مورد نیاز میسیلیوم قارچ ، هوای موردنیاز برای رشد مطلوب میسیلیوم نیز در آن فراهم شود. قارچ ها در مرحله رویش تا رسیدن به بزرگی یک گردو بیشتر از هر زمان دیگر به هوا دهی نیاز دارند. اگر درجه حرارت تونل و محتویات آن در طول مرحله Killing period بیشتر از ۶۰درجه سانتیگراد و یا حتی به مدت طولانی تری در دمای ۶۰ درجه نگهداری شود به زمان بیشتری برای تبدیل آمونیاک و سایر ترکیبات نیتروژنه موجود در کمپوست به پروتئین نیاز خواهد بود. با هدف جلوگیری از ورود عوامل بیماری زا ،مگس ها ، گرد و غبار و حتی هوای گرم ،خشک یا سرد به سالن، این دریچه ها توسط دریچه های خودکار (که در اثر فشار هوا باز خواهند شد ) با نام لوور و توری مناسب و بعضا فیلترهای مخصوص( فیلتر هود)پوشیده می شوند. بین میزان آب و اکسیژن موجود در توده کمپوست یک رابطهی معکوس وجود دارد.به این معنا که هر قدر مقدار آب کمپوست بیشتر باشد ( بالاتر از ۷۵% رطوبت) به همان اندازه مقدار هوا در داخل کمپوست کاهش خواهد داشت و برعکس هر چه مقدار آب داخل کمپوست کم تر شود (کمتر از۶۷ درصد ) مقدار هوای داخل کمپوست و در نتیجه تهویه آن بیشتر خواهد شد و در نتیجه ضمن کمبود آب برای پروسه های میکروبی مهم توده، به دلیل تبادلات گازی و گرمایی بیش از حد، توده کمپوست به دمای مورد نظر نخواهد رسید.
آبیاری بیشازحد کمپوست منجر به پر شدن فضاهای داخل کمپوست با آب شده و ضمن کاهش قدرت نفوذ اکسیژن به داخل کمپوست، تهویه و تبادلات گازی آن را با مشکل مواجه میکند که این امر موجب ایجاد شرایط بی هوازی و تخمیر بی هوازی در کمپوست میشود. آنها نیز با گذشت زمان و به دلیل از دست دادن قدرت استحکام خود( پوشش واکسی سطح خود) ، باعث گریسی شدن توده کمپوست و به دلیل عدم جریان بهینه هوا و تبادلات گازی مناسب ، افت فاحش کیفیت کمپوست تولیدی را بهمراه خواهد داشت. مرحله ۹ و ۱۰ و ۱۱ : شوکدهی به مراحلی گفته می شود که باعث می شوند رشد میسلیوم متوقف شود و میسلیوم ها یکپارچه شده و شروع به تولید اندام باردهی که همان قارچ دکمه ای صفر تا صد پرورش قارچ است، کنند. افراد با مزاج سرد یا معدههای سرد و ضعیف باید در مصرف آن احتیاط کنند تا دچار درد معده و قولنج نشوند. در مرحله ریشه دوانی، معمولاً هوای داخل سالن را کمتر تهویه میکنند تا دی اکسید کربن در محیط زیاد شده و ریشهها سریعتر رشد کنند. .