اگر به آشپزی غذاهای کره ای،ژاپنی، چینی یا ویتنامی علاقه دارید ، باید این قارچ ها را وارد زندگی خود کنید. اما در غذاهای شرق آسیا خصوصا کره جنوبی، یکی از انواع متداولترین غذاهای مورد استفاده هستند. مصرف قارچ در کودکان ممنوعیتی ندارد، اما باید دقت لازم در خرید آن انجام شود تا قارچ سمی نباشد. اما با توجه به شیوع کرونا در جامعه واحدهایی که تحت کنترل معاونت غذا و دارو بوده و با بسته بندی مناسب، شرایط بهداشتی را رعایت میکنند، مصرف محصولات آنها بهتر و مطمئنتر است. همچنین در تابستان با توجه به گرمی هوا و نیاز به استفاده از وسایل برودتی ممکن است هزینههای تولید افزایش یابد. این تولید کننده در خصوص وسایل مورد نیاز برای ورود به بازار تولید محصول قارچ چنین گفت: اندازه استاندارد هر سالن قارچ هزار متر است که این محیط به حدود ۲۰ تن کمپوست (مواد اولیه)، خاک پوششی مخصوص، قفسه بندی، دستگاه و ۳ نیروی انسانی به صورت پاره وقت نیاز دارد. پس از اختلاط خاک اره با دیگر مواد و آب ، ph فوق با افزودن کربنات کلسیم یا آهک و احیانا” سولفات کلسیم یا سنگ گچ به ۴.۵ الی ۶ اغییر داده می شود . اکبر شیخ علیشاهی در پاسخ به این سوال که مصرف قارچهای فله میتواند خطرناک باشد یا نه؟ .
علی عزیزی ادامه داد: مصرف منظم قارچ به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی و مقابله با رادیکالهای آزاد برای پوست مفید بوده و در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی و همچنین تقویت سیستم ایمنی موثر است. میتوان از امکانات کم، حمایت و آموزش جهاد کشاورزی بهره برد و حتی در کنار تولید قارچ به کار دیگری نیز مشغول بود. برای آزمایش داروی ضد ویروس ایدز ساخته که به تأیید رسیده است همچنین از سایر خواص دارویی اعلام شده از این قارچ میتوان در کاهش فشار خون – درمان دیابت – کلسترول – سندرم کوفتگی شدید را نام برد. زارع ادامه داد: به دلیل رطوبت و دمای بالا، آلودگی به سرعت پخش میشود و حتما باید روی آلودگیها شناخت کافی داشت تا به محض ایجاد، شناسایی و کنترل شوند. در حقیقت، سوبسترا با کرکهای سفیدرنگی پوشیده میشود که این فرآیند بین دو تا چهار هفته طول میکشد. علی عزیزی، کارشناس تغذیه درباره خواص قارچ گفت: قارچ جزو گروه سبزیجات محسوب میشود و دارای پروتئین و آهن است. زارع، مهندس کشاورزی است که توانسته پرورش دهنده موفقی در حوزه تولید قارچ باشد. نمونه سوال پرورش دهنده قارچ صدفی – بانک نمونه سوالات فنی و حرفه ایwww.fannitest.com/post/سه شنبه , ۲۵ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۵۹ دسته بندی : نمونه سوالات رشته کشاورزی , نمونه سوالات فنی و حرفه ای. .
اما اولین نشریات منتشره درباره کاشت قارچ به وسیله فردی فرانسوی به رشته تحریر درآمده است. فصل هشتم: کاشت و پرورش آکارریکوس بیسپوروس به روش جون۔ در مدت پرورش این قارچ دمای مناسب، ۱۷-۱۸ درجه سانتی گراد می باشد که این محدوده دماها، رشد قارچ ها را کمتر می کند ولی کیفیت آن ها را افزایش می دهد. پس از انجام ریسه دوانی، ایجاد شرایط محیطی مناسب با دمای ۲۰-۲۵ درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی بیش از ۷۵ درصد. کار دیگر پوتیتا جلوگیری از ۱۰ تا ۱۵ درصد کپک زرد و تحریک پین دهی روی سطح خاک می باشد. این مسئول عنوان کرد: بر اساس برآوردهای انجام شده به ازای هر صد متر مربع فضای کشت، سالانه بین ۲۰ تا ۳۵ میلیون تومان درآمد حاصل میشود. بنابراین برای پرورش قارچ دکمه ای، نیازی به نور نیست و فقط برای کارهای کارگری نیاز به نور کمی دارد که به صورت مصنوعی تامین می شود و تابش نور مستقیم آفتاب می تواند منجر به خسارت شود زیراوقتی نور وارد سالن شود گرما را هم با خود به سالن می آورد و باید هزینه و انرژی زیادی مصرف کرد تا این گرما از سالن گرفته شود و سالن را خنک کرده موجب آسیب به قارچ ها شده و خسارات زیادی را برای کار تولیدی در خانه به همراه دارد.
وجود خلل و فرج بسیار ریز سبب بیشتر مصرف شدن آب ( تبخیر آب ) می گردد . بیایید کمی بیشتر در مورد قارچ انوکی بدانیم. قارچ های انوکی بسیار شبیه به قارچ های White Button و Portobello دارند که شاید با آن آشنا باشید. ضمن اینکه پختن به هضم راحتتر آن کمک میکند. امروزه مخصوصاً در فست فودها و رستوران ها استفاده از قارچ های سفید دکمه ای رایج شده و غذاهای بسیار متنوعی با کمک این محصول می توانند درست کرده و در اختیار مشتریان خود قرار دهند. سپس آب اضافی را خارج کرده و گندمها را آبکش مینماییم . ساقه شیتاکه بسیار خشک و زمخت است و باید آن را قبل از پختن جدا کنید (اما دور نریزید، در فریزر بگذارید و برای طعمدار کردن آب گوشت یا مرغ از آن استفاده کنید). برای مثال میتوانید انباری، فضایی در پشت بام یا اتاقی که با فاصله از اتاقهای زندگی شما قرار دارد را انتخاب کنید. بعد از انجام رافلینگ سطح کشت را به گونه ای آبیاری کنید که آب به داخل کمپوست نفوذ نکند . معمولا قارچها خودرو هستند و در طبیعت یافت میشوند، اما انسان نیز توانسته با به وجود آوردن محیط و دمای مناسب، زمینه رشد آن را در فضای مصنوعی فراهم آورد.