همه چیز درباره قارچ ها
 
قارچ دکمه ای – قارچ صنعت

قارچ دکمه ای – قارچ صنعت

سپس شماره فیش واریزی را همراه با آدرس را با زدن دکمه خرید ثبت نمایید. در خرید پستی این مجموعه به قیمت ۵۱ هزار تومان می باشد و بسته پیشتاز حداکثر ۶ روزه به دست شما می رسد و برای ارسال بسته پستی حتماً ۱۰ هزار تومان از پول مجموعه باید اول نقداً واریز شود و شماره فیش بانکی و آدرس داده شود و مابقی پول که ۴۱ هزار تومان میباشد پس از تحویل بسته توسط مامور پست از شما دریافت می شود، در مجموع ۵۱۰۰۰ تومان پرداخت خواهید کرد، می توانید قبل از تکمیل مراحل خرید مبلغ ۱۰ هزار تومان را واریز نموده و در زمان انجام خرید اینترنت در قسمت پیغام شماره فیش واریزی را درج نمایید. همچنین کمپوست، خاک و هزینه حمل برای این سالن پنج تنی در یک دوره حدود ۴ میلیون تومان میشود. ۶۰۰۰ تومان تخفیف دارد. پردرآمد به عنوان شغل دوم را دارد ضروری است. قارچ خوراکی دکمه ای سفید برای رشد علاوه بر کربن و نیتروژن به عناصر دیگری هم نیاز دارد. این مواد هم کربوهیدرات و هم نیتروژن مورد نیاز برای کمپوست را تامین می کند. .

صفر تا صد پرورش قارچ دکمه ای هدف این مرحله نابودی آفات ، بیماری ها و سایر عوامل نا خواسته موجود در کمپوست است. این رسوب سفیدرنگ با نام WLIP یک ماده خاصی شبیه به تولازین (سم باکتری P. tolaasii) بود که برای شناسایی عوامل بیماریزایی باکتری P. tolaasii استفاده گردید. این منابع غنی از کربوهیدرات بوده و برای تعدیل نسبت نیتروژن به کربن و استقرار جمعیت میکروبی در بستر کشت بسیار مناسب هستند. درصد نیتروژن در این کودها بالاست (۴۶ – ۲۵ درصد) و نیتروژن آنها به سرعت آزاد می شود. از آنجایی که این فرآوده ها فرعی مقدار نیتروژن مورد نیاز و دیگر ترکیبات لازم برای فرایند تخمیر را ندارند، لازم است از مواد مکملی که بتواند کربوهیدرات و نیتروژن را برای شروع فرآیند تخمیر فراهم کند، استفاده شود. برای این کار میتوان از یک لامپ روشن بالای سر گلدان قارچ ها استفاده کرد تا کمی این حرارت جای نور خورشید را بگیرد . کیسه ها را برای رشد میسیلیوم بر روی دانه های گندم پخته شده به مدت ۱۴ روز در دمای ۲۵درجه سانتیگراد در سالن طبقه بندی شده پاکیزه بنام گرمخانه یا انکوبیشن نگهداری می کنند. عنوان از روی صفحه عنوان. بنابراین، استفاده از کود اسبی به تنهایی به عنوان کمپوست برای پرورش قارچ خوراکی منتفی است.

این گروه از قارچها به عنوان «میکوریزای آربوسکولار» (Arbuscular Mycorrhizal) شناخته میشوند. از کود های پتاسیم، سوپر فسفات و دیگر عناصر برای برآورده کردن این نیاز استفاده می شود. وقتی طول قطعات کاه و کلش کم باشد فاصله بین ذرات در موقع توده کردن کم شده و بیشتر متراکم میشوند . ۴۵ روز بعد از پر کردن سالنهای پرورش قارچ از کمپوست، قارچها باید با دقت توسط دست برداشت شوند، ته ساقههای قارچ بریده میشود و قارچها در سبدهای مخصوص قرار می گیرد، قارچهای برداشت شده به یخچالها منتقل می شوند تا تازه بمانند و برای جمع آوری آماده شوند. بنابراین عامل بسیار مهمی است که به آن باید دقت کنید تا باعث پایین آمدن کیفیت محصول نشود. هنگامی که توده های سفید روی کیسه ها ایجاد شد تا سه روز بعد ، دمای اتاق باید به ۲۰ درجه سانتی گراد برسد و به صورت آرام تهویه انجام شود ، رطوبت سالن هم باید بین ۸۵ تا ۹۰ درصد باشد . اگر این تفاوت دمای کمپوست و محیط در حدود ۱/۵-۲ درجه سانتی گراد حفظ شود تشکیل شدن میوهها بهتر انجام میگیرد، زیرا موجب تحریک تبخیر میشود و تبخیر هم باعث صعود موادغذایی به سطح بستر شده و درنهایت منجر به رشد و نمو قارچ میشود.

هچنین طبقات باید ۶۰ سانتی متر با یکدیگر فاصله داشته باشند . حدود یک ماه پس از خاک دهی اولین قارچ ها باید از خاک جوانه بزنند. منظور از هوادهی سالن این است که ما باید مقدار co2 را در سالن کم کنیم تا شرایط جهت تشکیل اندام باردهی مناسب گردد. از سالن پرورش قارچ خود عکس تهیه کنید و برای ما ارسال نمایید.تکلیف۲: گزارشی کامل همراه با تصاویر از سالن پرورش قارچ که تهیه نمودید تهیه کنید و برای ما ارسال نمایید.محل بازدید/ اردو/ خرید: برای این جلسه حتماً از یکی از سالن های پرورش قارچ دکمه ای در کشورمان بازدید نمایید تا با استانداردهای محل پرورش قارچ بیشتر آشنا شوید.منابع مطالعه: علاوه بر جستجوی مباحث یاد شده این درس در اینترنت، می توانید برای جمع آوری اطلاعات مفید به کتاب اصول کشت قارچ خوراکی تألیف: مهندس سمیه عباس عبدلی مراجعه نمایید. استفاده نمود و با کشت چند طبقه میتواناز فضای محل کشت به نحو مطلوبی استفاده کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *