همه چیز درباره قارچ ها
 
فروش قارچ دکمه ای نیازپرداز

فروش قارچ دکمه ای نیازپرداز

برای استفاده حداکثری از فضای سالن بهتر است آن را قفسه بندی کنیم قفسه ها از جنس های مختلفی ساخته میشوند مانند قفسه های چوبی که امکان آلودگی در آنها بیشتر است, قفسه های آهنی که به سرعت دچار زنگ زدگی میشود, قفسه بندی با نبشی گالوانیزه و قفسه بندی با لوله های گالوانیزه که زنگ نمیزند و مناسب تر است اما قیمت آنها در مقایسه با قفسه های آهنی بیشتر است. • کف مخزن اصلی را به ضخامت ۱۵ سانتی متر کاه ریخته و روی سطح کاه یک جعبه به ابعاد یک متر از جنس تور سیمی ضخیم که شبکه سوراخهای آن ۵/۰ سانتی متر باشد بطوری قرار می دهند که از هر طرف با دیواره مخزن بتونی ۲۵ سانتی متر فاصله داشته باشد. اسکلت قفسه ها، معمولا آلومینیومی یا پروفیل های آهن است که به صورت چندین ستون عمودی ضخیم تر در فواصل مشخص می باشد که روی آن ها تیرهای افقی با ضخامت کم تر جای گرفته و روی آن ها قفسه ها آرام می گیرند. با این روش قارچها هم راحتتر ذخیره و حفظ میشوند و هم راحتتر مورد استفاده قرار میگیرند، بدون آن که نیاز به تجهیزات خاص یا حتی فریزر باشد. .

لذا چنانچه از کاه خشک برای تهیه کمپوست استفاده می گردد، بهتر است نام سنتتیک به آن اطلاق نگردد، بلکه این نوع کمپوست به نام کمپوست کاه نامیده می شود. چون مقدار خاکستر افزایش یافته و مقدار مواد ارگانیک کاهش می یابد، کمپوست نیز آب بسیار کمتری را در واحد ماده خشک نگهداری می نماید. یک مشت کمپوست در دست قرار گرفته و سپس با بستن انگشتها به دور آن و ایجاد فشار حداکثر، مقدار آب خارج شده از انگشتان مورد بررسی قرار می گیرد. مثلا در فرمول استفاده از کود اسبی، با توجه به مقدار رطوبت کود اسبی تازه، مشخص گردیده است که آب مورد لزوم به میزان در حدود ۳۰۰ الی ۹۰۰ لیتر می باشد. این فرآیند را چند بار تکرار کنید ولی از پخته شدن قارچها در آب جوش جلوگیری کنید. در سالن پرورش قارچ نیاز است که شما بتوانید دما و رطوبت را تنظیم کنید برا این کار می توان از یک کولر و مه پاش و بخاری برای سالن های کوچک و یک بویلر و هواساز حرفه ای برای سالن بزرگ و صنعتی استفاده کرد. البته ایجاد چنین سالن هایی هزینه های مربوط به خود را دارد زیرا باید در این سالن ها از چیلر ها ، هیتر ها ، دماسنج و رطوبت سنج دیجیتال برای کنترل دما و رطوبت استفاده نمود . .

البته نیاز آب در تابستان خیلی بیشتر از زمستان است، زیرا رطوبت کود اسبی در تابستان کم و تبخیر زیاد است. بنابراین بیشتر از ۵۰۰۰ کیلو ژول گرما لازم است زیرا بیشتر از نیمی از گرمای تولید شده به صورت گرمای تبخیر رها می گردد. تولید گرما در حدود ۷۸۰۰ کیلوژول در ساعت است، و تبخیر به میزان ۲ لیتر آب در ساعت به ازا هر تن می باشد. آزمایش فشار دادن: این آزمایش جهت تشخیص مقدار آب کمپوست می باشد. کمپوست کاه که به نام کمپوست سنتتیک معروف است نیز یک روش متداول و استاندارد به شمار می رود. اینک به دو فرمول استاندارد که غالبا در قارچ کاری های موجود در ایران کاربری مطلوبی داشته و به لحاظ دسترسی آسان و مناسب مواد اولیه و قیمت مورد توجه قرار گرفته و در کشورهای اروپایی نیز اعمال می گردد؛ ارائه و تشریح می گردد. تا پنج چین میتوان در یک مقدار خاص کمپوست ، برداشت کرد که البته دو چین آخر مرغوبیت اولیه را ندارد. ایده آل وقتی است که کمپوست دارای رطوبتی باشد که دست را مرطوب نماید و آثار لک جزئی را در کف دست برجای بگذارد. کمپوست کاه مقدار مواد ارگانیکی بیشتری داشته و لذا آب بیشتری را می تواند در خود نگهداری نماید.

مقدار رطوبت نیز دارای اهمیت زیادی است، زیرا نه تنها نشان دهنده مقدار آب می باشد، بلکه مقدار هوایی را که با آن در رابطه است نمودار می سازد. آزمایش بو: این آزمایش نه تنها جهت تشخیص حضور آمونیاک انجام می شود، بلکه می تواند یک سلسله بوهای نامساعد و غیر طبیعی را به نمایش بگذارد. کاشت لوله ای اوریکالاریا پلیتریکا به روش جون۔ آزمایش با یک مشت کمپوست به عمل آمده در تونل یا سالن کشت پرورش قارچ دکمه ای اعمال می گردد. در حقیقت اپتیمم عرض توده قالب با توجه به وضعیت و موقعیت محلی (به لحاظ باد خیز بودن منطقه، سر پوشیده یا باز بودن سایت و وجود حصار یا دیوار و به طور کلی حضور مانع و عامل بازدارنده باد معمول یا غیر آن) که هوا بتواند وارد قسمت های کناری قالب گردد تعیین می شود. قارچ ها کاملا رسیده که چترشان باز و بزرگ شده باشد، قارچ خوبی نیستند. برای اینکه مقدار رطوبت کمپوست همیشه در حد مطلوب باشد، آبیاری آن بایستی طبق برنامه منظمی صورت بگیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *