توجه داشته باشید که دمای بالای ۳۰ درجه برای بذر قارچ و میسلیوم بسیار خطرناک است و باعث مرگ آنها می شود اما دمای پایین تا صفر درجه خطر خاصی برای کمپوستها ندارد و فقط باعث کندی رشد آنها می شود که با رسیدن دما به ۲۵ درجه سرعت رشد نیز دوباره به حالت عادی خود باز می گردد. تعویض هوا به منظور جلوگیری از تجمع دی اکسید کربن (CO2 ) که زیادی آن برای تولید محصول زیان آور است ، بسیار ضروری است . ولی با وجود این هنوز استفاده ازکمپوست طبیعی تهیه شده از کود اسبی به علت ارزانی در خیلی از کشورها طرفداران زیادی دارد. لبه کلاهک در ابتدا به سمت بالا خمیده شده ولی بعد از مدتی اندک به سمت پائین برمی گردد. ۵/۲ داشته باشیم. این اتاقک برای این هدف است که هوا را در این مکان با کولر سرد کنیم و بعد وارد سالن شود یا هوا را با بخاری گرم کنیم و بعد به سالن بفرستیم و یا در زمان های برداشت از این اتاقک به عنوان یک انبار کوچک استفاده کنیم. این بیماری قارچی نیز مثل مایکوگون غالبا خسارت قابل توجهی به محصول قارچ دکمه ای وارد می کند.
با توجه به اینکه قارچ محصول فوق العاده ظریف و حساسی است و پس از برداشت به تدریج کیفیت خود را از دست می دهد، بنابراین برداشت و جابجایی و نگهداری آن باید با کمال دقت و مراقبت اجرا شود چرا که وارد شدن هرگونه فشار و ضربه به قارچ باعث قهوه ای شدن کلاهک شود. لیسنبن: کاهنده کلسترول، آهن دارد، فشار خون را تنظیم می کند و معده را تسکین می دهد و یوبوست را درمان می کند. همچنین عایق بندی سالن هزینه جدایی را در بر خواهد داشت و باز هم اگر تمامی این موارد به درستی انجام شود باید در آخر ببینیم که بازدهی و باردهی محصول چگونه خواهد بود و باید ببینیم که آیا در آن موقع از سال بازاریابی قارچ به خوبی پیش می رود یا خیر . در آخر شما میتوانید از قارچ اسلایس شده در پخت انواع غذاها و یا به صورت خام در انواع سالادها استفاده کنید. محققان اسپانیایی که پس از ارنان کورتس به آمریکای مرکزی سفر کردند استفاده آیینی از این قارچ ها توسط آزتک ها را گزارش کرده اند.
چنین ذکر می شود که قارچ ها نیترات را جذب نمی نماید. علاوه بر این در چنین کمپوستی فعالیت آفات و بیماری ها نیز افزایش می یابد. اما کمپوست مصنوعی از نظر کیفیت بافت تا حدود زیادی یکنواخت بوده و شرایط مطلوبی برای رشد میسیلیوم ایجاد می کند زیرا در چنین بافتی تهویه به خوبی صورت می گیرد. این بستر ها قادر به تأمین مواد غذایی لازم مورد نیاز قارچ می باشند.به همین دلیل کاربرد وسیع آن ها نتیجه بسیار مطلوبی خواهد داشت. بگذارید قارچ ها حداقل ۲۰ دقیقه بمانند تا زمانی که کلاهک ها کاملا خیس شوند. تعجب نکنید، بگذارید موضوع را به شکل دیگری برای شما توضیح دهیم. اگر به ساختار و شکل ظاهری قارچ دکمه ای دقت کنید، خواهید دید که در زیر کلاهک آن تعدادی تیغه (لامل) وجود دارد که وظیفه آنها تولید اسپور است. وقتی که یک اسپور شروع به جوانه زنی می کند یک رشته لوله ای شکل باریک که در اصطلاح به آن هیف می گویند به سرعت رشد می کند و یک شبکه بزرگی بنام میسلیوم تولید می کند که این قسمت اندام رویشی قارچ را تشکیل می دهد. پس از باز کردن درب بلوک های کمپوست باید شرایط محیطی لازم برای رشد بذرها را فراهم نمود تا بذرها شروع به فعالیت کنند و به اصطلاح کمپوست سفید کند.
!
چند قارچ آمانیتا وجود دارد که دارای تیغه سفید یا کم رنگ نیستند، با این حال این گونه ها نیز اسپور سفید رنگی ایجاد می کنند. دم فنری ها از جمله آفات و بیماریهای قارچ دکمهای می باشند. این قارچ خوشمزه که بیشتر در روزهای بارانی آخرین ماه دومین فصل سال و پاییز در مناطق بالادست منطقه می روید قارچی از شاخه قارچ های چتری و از راسته قارچ های تیغک دار است. فرآیند تولید کمپوست در سه مرحله انجام می گیرد که به شرح زیر می باشد:مرحله اولیه: این مرحله چند روز طول می کشد و طی آن موادی که آسان می پوسند و قابل حل هستند، پوسیده می شوند.مرحله دوم: این مرحله چند ماه طول می کشد و طی آن دمای زیاد برای شکسته شدن سلولز لازم است.مرحله نهایی: طی این مرحله پوسیده شدن کاهش یافته، دما کمتر می شود و میکروارگانیزم ها دوباره در مواد مستقر می شوند. منابع نیتروژن: منابع نیتروژن شامل موادی از قبیل پروتئین، آمینو اسیدها و اسید نوکلئیک می باشد.