همه چیز درباره قارچ ها
 
سفارش عمده قارچ دکمه ای سفید ۵کیلویی – بازار خرید و فروش قارچ

سفارش عمده قارچ دکمه ای سفید ۵کیلویی – بازار خرید و فروش قارچ

قارچ دکمه ای pdf عرض راهروی اصلی ۱ تا ۵/۱ متر و راهروهای فرعی ۸۰ تا ۶۰ سانتیمتر هستند . بعد از تمامی مراحل بالا، دما را در ۱۸ درجه سانتیگراد حفظ میکنند و تحت این شرایط، در هر هفته قارچها ۳ سانتیمتر رشد میکنند. بعد از کشت این قارچ بر تنه کنده درختانی چون بلوط مدت زمان لازم تا برداشت آن یک تا دو سال می باشد و چهار تا شش سال متوالی به صورت متناوب در فصل بهار و پاییز محصول می دهد. برای اطلاع بیشتر به مقالاتی که در رابطه با خواص غذایی قارچهای صدفی ایل کاتان (۱۹۹۱) رای و همکاران (۱۹۸۸) و بانو و راجاراتنام (۱۹۸۸) مراجعه کنید. برای پرورش آسان قارچ ها، اسپورهایی را خریداری کنید که قبلاً “تلقیح” شده یا با یک لایه مانند خاک، یونجه یا خاک اره مخلوط شده اند. زمانی که می خواهید بذر را با خاک قهوه مخلوط کنید حتما از قبل دستان خود را با صابون ضد عفونی کننده شسته باشید. کیفیت عامل بسیار مهمی در تغییر قیمت ها است که آن را کاهش یا افزایش می دهد لذا محصولاتی که از کیفیت بالایی برخوردار هستند با قیمت بالاتری به فروش می رسد. تولید کننده انواع قارچ دکمه ای سفید ۵کیلویی این محصول بسیار با کیفیت و عالی را به صورت سفارش عمده و با قیمت بسیار مناسب در اختیار تمام متقاضیان قرار داده است. .

قارچ دکمه ای pdf علاوه بر ارزش غذایی قارچ شیتاکه ارزش دارویی آن در درمان بسیاری از بیماریها و ارتقا سیستم ایمنی بدن و کمک به تولید گلبول های سفید خون موجب تمایل مردم دنیا به مصرف این قارچ خوراکی گردیده است. مصرف این قارچ قهوه ای رنگ دکمه ای با توجه به دارا بودن بتاکاروتن موجب کاهش کلسترول خون شده و از فشار خون گرفتگی عروق و بیماری های قلبی جلوگیری می کند. بهترین راه نگهداری قارچ شیتاکه پاکت های کاغذی است با شرط آنکه هوا به داخل راه نیابد. در هر صورت در محل پرورش قارچ علاوه بر آنکه ، بایستی تهویه هوا به خوبی انجام گیرد، درجه هوای محیط پرورش نیز باید بین ۱۵ – ۱۰ درجه نگهداری شود. افرادی هم میل به مصرف خام این قارچ دارند البته به شرط آنکه آلرژی به نوع خام آن نداشته باشند می توانند آن را با گوجه و پیاز و فلفل دلمه و هویج به صورت سالاد سرو نمایند. .

مصرف قارچ شیتاکه به صورت خام زیاد توصیه نمی شود، چرا که ممکن است موجب آلرژی و خارش پوست و حتی اسهال شود. علاوه بر آن عطر و طعم دلخواهی هم شاید نداشته باشد البته اگر این علائم در فردی مشاهده نشود می تواند به صورت خام و در سالاد استفاده نماید. انتخاب نوع قارچ برای کاشت، به منظور انتخاب طعم و مزه ی آن است. انجیراستور: قارچ های صدفی نیز عطر و طعم ملایمی دارند و بسیار خوشمزه هستند. انجیراستور: قارچ های سفید دکمه ای مقاوم هستند و محصول زیادی هم تولید می کنند. تیغه های قارچ در ابتدا سفید رنگ بوده که به تدریج به رنگ خاکستری و قهوه ای در می آید. به این نکته توجه داشته باشید که قفسه بندی جزو هزینههای همیشگی یک سالن پرورش قارچ در منزل است و شما فقط یک بار برای آن هزینه میکنید، بنابراین توصیه میکنیم در انتخاب جنس قفسه کمی حساس باشید. اگر اخیرا باران باریده است و مطمئن نیستید که کلاهک واقعا لزج است یا فقط به دلیل باران تر شده است، قارچ را برای یک یا دو روز کنار بگذارید و ببینید خشک می شود یا خیر. بنابراین پس از حدود ۳۰ روز کمپوست آماده بذرزنی است.

اگر تمام شرایط مساعد باشد شما در هر دوره میتوانید از همین سالن ۱۰۰ متری حدود سه میلیون تومان سود داشته باشید. شما حداقل را در نظر بگیرید یعنی ۱۵۰ تن قارچ از هر تن کمپوست . همچنین ممکن است هزینههای پیشبینی نشدهای در هر دوره وجود داشته باشد که به طور میانگین آنها را در حدود ۴۰۰ هزار تومان در نظر میگیریم. اما آنچه در انتخاب قارچ شیتاکه باید در نظر داشت این است که قارچ انتخابی بدون لک و بدون چروک و رطوبت باشد و بهترین نوع آن صاف و گوشتی است. تاریخچه پیدایش قارچ شیتاکه به حدود شش هزار سال پیش برمی گردد که این قارچ دکمه ای در آشپزی بودایی جایگاه ویژه ای داشته هرچند قارچ شیتاکه به عنوان قارچ بومی ژاپن شناخته می شود اما پیدایش اولیه آن به مردمان چین بر می گردد. کشت این قارچ به دوره تاریخ کهن ژاپن یا دوره ادو که مصادف با تقریبا قرن شانزدهم میلادی است می رسد اما کشت مصنوعی و اقتصادی قارچ شیتاکه از اواخر قرن نوزدهم شروع شده است طوری که در سال ۱۹۷۸ صنعت کشت این قارچ در ژاپن موجبات استخدام حدود دویست هزار نفر را فراهم آورد و خشک شده این قارچ در آن دوران از اقلام صادراتی ژاپن محسوب می شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *