با توجه به افزایش میزان علم و فناوری در تولید قارچ ارگانیک شاهد بالا رفتن کالری این محصولات هستیم. انواع قارچ دکمه ای سفید را اکثرا ورزشکاران و یا افرادی که در طول روز میزان تحرک و فعالیت بیشتری دارند، مورد مصرف قرار می دهند چرا که با مصرف این محصولات می توانند آن میزان از انرژی از دست رفته خودشان را بدست بیاورند. یک قارچ چین مسلط با دراز کردن هر بار دست به سمت بستر مجاز خواهد بود حداکثر ۴ قارچ را از بستر جدا کند. مطابق با استاندارد سازمان فنی و حرفه ای کشور. این روش یکی از ساده ترین روش های پرورش قارچ است که در کشور ما طرفداران زیادی دارد . تصاویر رنگی آفات و بیماری های قارچ دکمه ای. اگر پس از چیدن قارچ مقداری از ساقه آن روی سطح بستر باقی ماند در اولین فرصت باید آن را جمع آوری کنید در غیر اینصورت باعث به وجود آمدن بیماری کپک سبز و کپک تارعنکبوتی می شود .
قارچ دکمه ای ریز بسته بندی ۱۰۰۰ گرمی از از جمع آوری قارچ های دکمه ای قبل از رشد بیشتر تهیه می شود. قارچ دکمه ای سفید ریز برای تهیه قارچ سوخاری و همچنین در تهیه ترشی قارچ و قارچ بلنچ شده مورد استفاده قرار می گیرد. با کم و زیاد کردن دور موتور می توان در مراحل مختلف کاشت ،تهویه مورد نیاز را انجام داد.برای آزمایش نحوه صحیح جریان هوا می توان مقداری دود سیگار است. کمپوست آماده قارچ دکمه ای به صورت بلوکه با آنالیز آزمایشگاهی با بهترین قیمت و کیفیت را از فروشگاه اروم کشاورز بخواهید. به درون کمپوست جلوگیری می کند . ساقه قارچ دکمه ای استوانه ای شکل است و معمولاً همرنگ کلاهک می باشد. پرده ای غشاء مانند به نام ویل، قارچ جوان را در بر می گیرد که به تدریج قسمتی از غشاء پاره می شود و اطراف ساقه را می پوشاند که به آن آنالوس گفته می شود.
این قارچ خوراکی را به دلیل فرم ظاهری آن در هنگام رشد اولیه نام گذاری کرده اند (که شکلی دکمه مانند). قارچ خوراکی خسارتزا هستند، در دمای بالا (۳۰-۲۰ درجه سانتیگراد) به سرعت رشد و تکثیر مییابند. ۲- حرارت بالا را تحمل می کند. دقت کنید که ما در این قسمت راجع به کمپوست فاز سه صحبتی نکردیم منظور از کمپوست فاز ۳ کمپوستی است که مرحله اسپانران یا ریسه دوانی درکمپوست، که در سالن پرورش معمولاً انجام می شود را در تونل فاز ۳ انجام می دهند یعنی بعد از آنکه کمپوست با بذر مخلوط شد به جای بلوک کردن به تونل های فاز سه منتقل می شود که در ایران خیلی مرسوم نیست و حساسیت و مسائل مربوط به خودش را دارد که جای بحث آن اینجا نیست. قارچ ریز پس از سورت شدن در بسته های ۱۰۰۰ گرمی قرار داده می شود و پس از توزین و پک شدن به بازار عرضه می گردد. قارچ ریز بسته بندی فاقد هر گونه آلودگی، آفت و امراض و لکه های قهوه ای می باشد. فقط از شرکت های معتبر خرید کنید. محل اتصال کلاهک با ساقه به صورت حلقهای به نام انالوس است این قارچ همان قارچی است که مورد استفاده ما قرار میگیرد و در بازار به اسم قارچ دکمهای شناخته شده است این قارچ برای فروش تازه در سوپر مارکتها و فروشگا ههای مواد غذایی و همچنین برای حمل به مناطق دور با توجه به مقاومت نسبی آن به ضربه مناسب است پس از ظهور اندام باردهی – که به شکل ته سنجاق میباشد- رشد قارچ بسیار سریع و کلاهک قارچ بسرعت بزرگ میشود قارچها در حالت دکمهای باید چیده شوند زیرا پس از باز شدن کلاهک کیفیت قارچ بشدت پایین میآید.
قارچ خوراکی دکمه ای با نام علمی Agaricus bisporu، یک از گونه های پرارزش قارچ های خوراکی است که بدلیل ارزش غذایی بالا، بعنوان یک عضو ثابت در سبد غذایی اکثر مردم وجود دارد. پنج ماده اصلی در ساخت کمپوست، آب، کاه و کلش، کود مرغی، نیتروژن و سنگ گچ می باشد که نسبت استفاده از این مواد اولیه در فرمول های مختلف کمپوست سازی ممکن است، متفاوت باشد. ۱) لول کردن: یعنی هم سو و یکسان نمودن دمای نقاط مختلف کمپوست در داخل تونل پاستوریزاسیون . توده ی کاه که به عنوان یک منبع غذایی برای پرورش قارچ صدفی استفاده می شود،بعد ازبرداشت محصول کمپوست مصرف شده ی آن ترکیب مناسبی برای تهیه ی کود برگ، کوابیلوژن و فاتهای جدید می باشند.قارچهای صدفی با تولید مواد ضد نماتد به سالم سازی محیط کمک می کنند. این قارچ به قارچ خوراکی سپیدار (کبوده) معروف است و بوی مطبوع و جذب کنندهای دارد و بر روی بقایای درختان برگ ریز محصول بسیار خوبی تولید میکند این قارچ در جنوب شرقی آمریکا به عنوان عامل مفید موثر و قابل استفاده در بازیافت و افزایش چرخه تبدیل بقایای (بخصوص چوب) معرفی شده است. این قارچ در ژاپن در فصل زمستان در طبیعت با تخریب چوب روی تنه درختان برگ پهن رشد میکند.
This data has been done with .