وی اضافه کرد: در این حالت، تولید کنندگان نیز برای اجتناب از کاهش محصول خود به استفاده از سموم مختلف و مواد شیمیایی ضدعفونی کننده مبادرت میورزند که این امر نیز به نوبه خود هزینه تولید را بالا میبرد. برای پرورش قارچ باید از محیطی استفاده کنیم که کاملاً سرپوشیده باشد که امکان هوادهی خوب داشته باشد و بتواند مورد نیاز را برای کشت فراهم سازد باید توجه داشته باشیم که اندازه ی سالن بستگی به کیسه هایی دارد که برای کشت آماده کرده ایم ارتفاع سالن حداقل باید ۳ متر باشد چون ۱ گرم کمتر باشد امکان تهویه و گرما به میزان مناسب نخواهد بود. اطلاعاتی که در پایین آورده ایم مربوط به پرورش قارچ در گلدان است . دمای ایده آل برای پرورش قارچ های سفید دکمه ای ۲۱ درجه سانتی گراد است . گونه قارچ سفید دکمه بسیار خوشمزه تر از سایر گونه های قارچ است . علت این موضوع مرگ تعداد بیشتری از ارگان های مفید کمپوست در طول این مرحله است. توجه داشته باشید که دمای بالای ۳۰ درجه برای بذر قارچ و میسلیوم بسیار خطرناک است و باعث مرگ آنها می شود اما دمای پایین تا صفر درجه خطر خاصی برای کمپوستها ندارد و فقط باعث کندی رشد آنها می شود که با رسیدن دما به ۲۵ درجه سرعت رشد نیز دوباره به حالت عادی خود باز می گردد.
مخلوط را با دقت داخل سینی ها بریزید، حداقل ۱ اینچ (۲.۵ سانتی متر) از بالای سینی فضا را خالی بگذارید. به منظورجلوگیری ازلیزشدن وبه هم چسبیدن دانه ها به میزان % ۲پودرکربنات کلسیم به آنها افزوده وبه خوبی مخلوط می کنند وآنها را تا ۴.۳ حجم درشیشه ۱.۵ لیتری یا ۰.۵ لیتری تمیزمی ریزند، شیشه ها را با درپوشهای پنبه ای محکم پوشانده و پس ازقراردادن یک لایه ورق آلومینیوم روی آن،به مدت ۱ساعت درحرارت ۱۲۱درجه سانتیگراد وفشار۱۵پونه استریل می کنند.کیسه های پلاستیکی را تا نصف ازگندم های آماده شده پرمی کنند،یک حلقه ی آلومینیوم را به قطروارتفاع ۵ تا ۴ سانتیمترتهیه کرده ودهانه ی کیسه را ازداخل آن عبورمی دهند سپس لبه های آن را روی حلقه برگردانده و به کمک نخ روی حلقه محکم بسته می شود.پس از استریل کیسه ها،با شیشه ی حاوی دانه ی گندم عمل تلقیح را با دقت کامل ودرشرایط استریل انجام می شود. سوسریهای شرقی معمولا مناطق مرطوب وتاریک را ترجیح میدهند وبیشتر در زیر زمین ، نزدیک فاضلابها و زبالهدانیها زندگی میکنند. این خطوط کمک می کنند که هاگ قارچ به اطراف پخش شده و بر روی زمین قرار بگیرد یا این که بر روی منابع غذایی دیگر رشد کند .
وی ادامه می دهد: بازاریابی مناسبی برای صادرات قارچ به کشور روسیه انجام شده است و درصورتی که وزارت جهاد کشاورزی مشکلات گمرکی و طولانی بودن بوروکراسی اداری را حل کند می توان شاهد آغاز صادرات قارچ به این کشور باشیم. یعنی میتوان چندین بار بذر های قارچ را در این کمپوست کاشت و لازم نیست هر بار از کمپوست جدید استفاده کرد . اگر قصد دارید که به صورت حرفه ای و صنعتی این کار را انجام دهید باید زمینی را برای این کار در نظر بگیرید که مقدار آن با توجه به تصمیم شما می تواند متغیر باشد یعنی از چند صد متر تا چند هزار مترمربع و برای اخذ مجوز قانونی باید به مرکز خدمات کشاورزی محل خود مراجعه کنید چون ممکن است ضوابط هر بخش و شهرستانی باتوجه به موقعیتش با هم بقیه جاها فرق کند. هر زمان که قارچ ها به اندازه مورد نظر شما رسیدند آن ها را برداشت کنید.
گونه های متنوعی از قارچ وجود دارد که از نظر کلاهک با هم متفاوت هستند . رطوبت سنج به طور کلی هزینه زیادی ندارد اما یک سری هزینه های اضافی مطرح است که می بایست در نظر گرفته شود. به طور کلی شما بستر را آماده میکنید و سه هفته بعد قارچها ریشه میدوانند، سپس سه هفته بعد سفیدی قارچها مشخص میشود، به عبارت دیگر، پس از ۶ تا ۸ هفته (۱ ماه و نیم تا ۲ ماه) قارچ آماده برداشت میشود اما خبر بهتر این است که شما میتوانید مدت ۳ ماه با فاصله ۱۵ روز برداشت قارچ داشته باشید. در طرح به طور کلی مواد و مصالح مورد نیاز ، پرسنل مود نیاز برای اجرای طرح و زمان اجرای و در نهایت هزینه هریک پیش بینی شده است. اما بهترین فصل , زمستان است . این نوع از قارچ ها بهترین گزینه برای اهداف تجاری هستند چرا که قیمت آن ها بسیار بالا است . قارچ های اویستر می توانند تغییرات دما را به راحتی تحمل کنند و بهترین گزینه برای افراد مبتدی و تازه وارد است . هنکامی که شما تازه وارد هستید , انتخاب پرورش قارچ گزینه درستی نمی باشد . کپکی: یکی از شایعترین بیماریهاست که بر روی کمپوست بوجود می آید که به ۵ نوع تقسیم می شود. .