کنه ها معمولاً همراه کاه و کلوش، کود مرغی و خاک پوششی پیت و یا به وسیله کمپوست های غیر استاندارد وارد سالن کشت می شوند. نماتُد انگل خسارت شدیدی به محصول وارد می کند و باعث کاهش رشد میسلیوم قارچ در کمپوست و بروز آلودگی ثانویه به وسیله باکتری ها می شود. کاهش مقدارکمپوست از حدّ استانداردباعث افزایش رشد مسیلیومها می شود . یعنی مقداری آب ازطریق تبخیر و تعریق کاهش می یابد مقداری هم توسط قارچ ها جذب می شوند و این آبیاری از طریق آبیاری خاک پوششی جبران می گردد.بعد از اضافه کردن خاک پوششی باید هر ۱۲ ساعت یک بار و در هر بار ۵/۱ لیتر آب به ازای هر ۱۰۰ کیلوگرم کمپوست روی خاک اسپری کرد. با تغذیه از ساقه قارچ باعث کاهش عملکرد می شود. پرورش قارچ دکمه ای : قارچ خوراکی تکمه ای و یا قارچ دکمه ای دارای یک ساقه است که کلاهک پهن و چتری شکل به نام پیلوس را نگه می دارد.
لاروها با تغذیه خود دالان هایی درون ساقه و کلاهک قارچ به وجود می آورند. قارچ درجه سه: قارچی که کلاهک آن کاملاً باز شده باشد، شبیه چتر. قارچ درجه یک: به قارچی گفته می شود که کلاهک آن کاملاً بسته باشد. از سم های کاربندازیم ، بنومیل ، فرمالین ۲۰ درصد ، قبل از شیوع روی کلاهک از نمک استفاده می کنیم. با استفاده از فرمالین ۲۰ درصد و دمای بالای ۲۵ درجه سانتی گراد در مرحله پاستوریزاسیون خاک پوششی استفاده می کنیم. در یک کارگاه سعی می شود ۸۰ درصد قارچها درجه یک باشد. رئیس هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان بستر رویش قارچ خوراکی اضافه کرد: با توجه به فعالیت کارخانه ها، در آینده شاهد این خواهیم بود که ۱۰ تا ۱۵ درصد به تولیدات کمپوست در کشور اضافه شود. کشت و پرورش قارچهای صدفی ، نسبت به سایر قارچهای خوراکی ، بسیار ارزان و کم هزینه است .
در قارچهای برداشت شده، شیوع بالای بیماری بهویژه در صورت مرطوب بودن انبار و دربستههای بستهبندیشده دیده میشود. اگر سالن های تولید ، با دقت ضد عفونی نشود اسپر قارچهای مزاحم در سالن باقی میماند و به مرور زمان آلودگی در سالن زیاد میشود و باعث ایجاد خسارت میشود. باعث وک شدن قارچ و لزج و سیاه شدن خاک پوششی می شوند. قارچها در زمان فریز شدن سیاه می شوند. تولید مثل این قارچها به صورت جنسی انجام میگیرد. بیماری است که طی تحقیقات انجام شده محل ایجاد آن روی قفسه های چوبی دیده شده است. زمانی که رطوبت روی سطح قارچی می ماند باعث بروز بیماری لکه قهوه ای می شود. ۳ ـ آبپاشی که باعث متوقف شدن ریسه دانی می گردد سبب تسهیل دوره گذر از رشد رویشی با رشد زایشی و تشکیل میوه ها خواهد شد . با توجه به اینکه قارچ محصول فوق العاده ظریف و حساسی است و پس از برداشت به تدریج کیفیت خود را از دست می دهد، بنابراین برداشت و جابجایی و نگهداری آن باید با کمال دقت و مراقبت اجرا شود چرا که وارد شدن هرگونه فشار و ضربه به قارچ باعث قهوه ای شدن کلاهک شود. در زمانی که قطر کلاهک به ۳تا ۷ سانتی متر رسید میتوان آن را درو نمود. !
زمانی که برداشت قارچ در سه نوبت انجام شد، باید کمپوست را از سالن بیرون ببریم و باید دقت شود که کمپوست ضایعاتی در محلی دور از سالن ها ریخته شود. طبقه بندی ها معمولا در طول اطاق پرورش انجام می گردد. پس از تهیه و پخش کمپوست باید بذر پاشی قارچ را انجام دهید. این بدین معنی است که برداشت قارچ در ۳ مرحله ( ۳ فلش ) انجام می شود و هر مرحله یک هفته به طول می انجامد . مدت زمان مورد نیاز برای برداشت قارچ ۳ هفته است . در ادامه با خواص قارچ خوراکی آشنا خواهید شد. آزمون پرورش قارچ خوراکی (دکمه ای) . بهترین ماده ای که در حال حاضر مورد استفاده قرار میگیرد فرمالین است. فرقی نمی کند که بخواهید از پارکینگ منزل استفاده کنید و یا زیرزمین را انتخاب کنید در هر صورت باید فضایی داشته باشید که در آن بتوانید قفسه های زیادی اجرا کنید و فضا برای رفت و آمد نیز داشته باشید یعنی تنها چیزی که شما از سالن پرورش قارچ نیاز دارید فضایی است که دسترسی به قفسه ها را برای شما آسان می کند. اینجا ۳ فرضیه داریم که بیشتر از بقیه مورد اعتماد هستن و افراد بیشتری اون ها را تایید کردند .