همه چیز درباره قارچ ها
 
تهیه کمپوست قارچ دکمه ای

تهیه کمپوست قارچ دکمه ای

دسترسی به قیمت روز فروش قارچ دکمه ای سفید مرغوب امروزه کاری زیاد سخت نیست و راحت شده است. ۲. کمپوست سازی مکانیزه : این روش در بیشتر واحدهای متوسط و برخی از واحدهای بزرگ قارچ کاری متداول شده است. علاوه بر این، کلاهک یک قارچ مورکلای خوراکی واقعی مورب و معمولا یکنواخت و طولانی تر از ساقه است، در حالی که درپوش نوع کاذب این نوع قارچ یک قلاب کاذب و غالبا نامنظم بوده و به صورت خرد شده ظاهر می شود و کوتاه تر از ساقه است. قارچ های آمانیتا معمولا دارای تیغه های سفید یا بسیار کم رنگ هستند که راهی آسان برای تشخیص سمی بودن آن ها از قارچ های دیگر است. تهیه غذا با قارچ های عسلی بسیار آسان است اما به طور تصادفی گالرینا کشنده را نیز به سبد خود اضافه می کنید، به همین دلیل بررسی هر قارچ به صورت جداگانه مهم است. مسئله بعدی لوله کشی تاسیسات سالن می باشد در هر سالن یک شیر آب باید تعبیه شود و خروجی آب کف سالن بایستی در نظز گرفته شود. !

صفر تا صد پرورش قارچ دکمه ای و در مورد مکان مناسب برای کشت قارچ، شما به یک سالن نیاز دارید که بسته به میزان تولید قارچ اندازه آن متفاوت است. راهنمایی را انتخاب کنید که به اندازه کافی برای منطقه شما خاص باشد، زیرا این راهنما، نماینده انواع قارچ هایی است که هنگام تغذیه و مصرف کردن خواهید دید. قارچ های دارای نقاط سبز رنگ سمی بوده و در صورت مصرف می تواند عواقب جدی داشته باشد، در حالی که نوع کرک دار آن ها خوراکی است. یک گروه فقط برای قارچ های مشخص شده و گروه دیگر برای قارچ هایی که در مورد سمی یا خوراکی بودن آن ها مطمئن نیستید؛ داشته باشید. بعلاوه توزیع و محل رشد قارچ ها نیز می تواند گونه آن ها را مشخص کند. ۴- تفاوت قارچ های عسلی از Galerina (گالرینا)کشنده را با کمک اسپور پرینت آن ها مشخص کنید. این امر می تواند به شما کمک کند تا در شناسایی خود اطمینان بیش تری داشته باشید. .

بعلاوه قارچ های عسلی پوشش بیش تری نسبت به قارچ های گالرینا دارند. برای دیدن حلقه باید یا از زمین به قارچ نگاه کنید و یا قارچ را از زمین بیرون بیاورید. قارچ خوراکی کاه دوست یا قارچ چینی یکی دیگر از قارچهای خوراکی است که در مناطق معتدل و گرمسیری رشد میکند قارچی بسیار خوشمزه که روی کاه و کلش بهویژه ساقههای برنج بهراحتی رشد میکند چینیان اولین افرادی بودند که بیش از ۱۰۰۰ سال پیش موفق به تولید این قارچ به روش مصنوعی شدند قارچ چینی بهویژه پس از پخته شدن طعم و مزه بسیار مطبوعی دارد به همین علت در کشورهای که این قارچ تولید میشود مردم آن را بر قارچ دکمهای ترجیح میدهند متأسفانه این قارچ تاکنون در کشور ما تولید نشده است. آقای مهندس خباز جلفایی در پایان گفت: مزارع بزرگ پرورش قارچ خوراکی در کشور ناگزیر هستند با استفاده از تجهیزات مدرن و صرف هزینه زیاد، تولید خود را در تمام سال حفظ کنند ولی به پرورش دهندگان قارچ در کارگاههای کوچک و تولیدکنندگان خانگی توصیه میشود از پرورش قارچ خوراکی دکمهای در شرایطی که دمای محیط بالا است اجتناب کنند. قارچ های قیفی دارای تیغه های کاذب هستند، بدین معنی که بدون شکستن تیغه ها نمی توان آن ها را از کلاهک جدا کرد.

3- تیغه ها را برای تمایز chanterelle (قارچ های قیفی) ازJack o’lanterns (قارچ های کدو فانوسی) بررسی کنید. کمپوست بستر مناسب برای رشد قارچ می باشد که به صورت فروشی در بازار موجود می باشد. در مرحله بعدی، دهانه کیسه را باز کرده و با استفاده از طناب یا سیم به صورت برعکس آویزان کنید به طوری که این بار دهانه کیسه به سمت پایین باشد تا تمامی آبهای اضافی آن خارج گردد. قارچ مورکلای خوراکی واقعی در داخل کلاهک، از نوک تا پایین کلاهک که به ساقه متصل است کاملا توخالی خواهند بود. هر دوی این گونه قارچ شبیه به قارچ های دکمه سفیدی هستند که در سوپر مارکت ها یافت می شود. ارتفاع هر طبقه از هم باید ۷۵ سانتیمتر باشد . گانودرما ، نوعی قارچ از گونه قارچ های چتری ، غیر سمی ، دارای ساقه ای بلند و نازک و به رنگ قرمز می باشد.گانودرما از بافتی چوبی ، براق و صیقلی برخوردار است که بر روی چوب یا تنه درختان رشد می کند. !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *