در روز ۱۶ پس از انجام آزمایشات مربوطه کمپوست را جهت طی نمودن مراحل فاز ۲ کمپوست سازی به تونل پاستوریزاسیون منتقل می کنیم. دیگر امکاناتی که برای طراحی یک مجموعه پرورش قارچ باید مدنظر قرار داد عبارتند از اتاقک مخصوص برای دیگ بخار, تونل پاستوریزاسیون خاک پوششی, اتاق آماده سازی خاک پوششی, سردخانه, اتاق بسته بندی قارچ, انباری و اتاق استراحت کارگران. هزینه کارگرانی که در این محل برای هر دوره باید کار کنند مثلا عمل خاک دهی ، آبیاری ، تخلیه کمپوست و… از تبخیر رطوبت بستر جلوگیری به عمل می آورد.تکلیف۱: از تمام مراحل تهیه کمپوست، نحوه چیدن آن ها در سالن پرورش و مراحل رشد قارچ، تصویر تهیه نمایید و به همراه گزارشی از مراحل کارتان برای ما ارسال نمایید.تکلیف۲: گزارشی مفصل از مرحله پنجه دوانی قارچ تا مرحله اضاضه کردن خاک پوششی به همراه تصاویر گویا برای ما ارسال نمایید.محل بازدید/ اردو/ خرید: برای این جلسه از کارخانه تولید کمپوست بازدید نمایید و با نحوه تولید کمپوست بیشتر آشنا شوید. اما می توان آن را به مدت ۱ هفته در حرارت ۴ درجه سانتیگراد نگه داری کرد. تانک شستشوی اولیه معمولاً حاوی محلول هیپوکلریت با دمای محیط است و بقایا و ذرات بزرگ را از جعبهها حذف میکند و به دنبال آن، شستشو با سود سوزآور در دمای ۶۰ درجه سلسیوس یا بالاتر انجام میشود و درنهایت آبکشی با ترکیبات چهارگانه آمونیومی در دمای نزدیک ۸۷ درجه سلسیوس صورت میگیرد. .
در فارم های مدرن که برداشت با دست صورت میگیرد، دستمزد کارگری از بیشترین هزینهها در تولید است! پرورشدهندگان بسیار امیدوار بودن که طی چند سال آینده برداشت توسط رباتها با استاندارد قابلقبول برای تازه فروشی در بازار محقق خواهد شد. افزایش ایمنی بدن در مقابل امراض و آلرژی ها و ناراحتی های اعصاب ، خستگی ، بیماریهای قلبی، ایدز، فشارخون بالا و دیابت، بواسیر.قیمت قارچ دکمه ای شیتاکه به دلیل کمیاب بودن و ارزش دارویی که دارد از دیگر قارچ های خوراکی بالاتر می باشد. فعالیت کمپوست از موارد بسیار مهم است چراکه غیرفعال بودن آن میتواند تا چند روز ظهور فلاش اول را به تأخیر بیندازد. با این وجود، آنچه مسلبم است این است که در مقایسه با سایر مشاغل، شما می توانید با یک سرمایه کم، این کسب و کار را شروع نمایید و در صورت بازدهی آن را توسعه دهید. ۱. اعضای تیم مقابله با بیماریها کار خود را از سالنهای کشت تمیز، شروع و به سالنهای آلوده (از سالنهای تازه تا کهنه) خاتمه دهند.
یادمان باشد کمپوست بعدی حاضر است، بازار محصولات قارچ را بهموقع در یخچال روی طبقات مخصوص خود میخواهد و واحد برداشت نیز مدیریت دقیق و نظاممند خود را برای کنترل زمان پرسنل نیاز دارد حتی اگر این تنها به معنی کاهش ساعات کاری در تعطیلات آخر هفته باشد. با جدیتر شدن موضوع مدیریت کارگری و همچنین ارسال بهموقع محصولات به بازار مصرف، اهمیت تنظیم زمان ومقدار برداشت در مزارع پرورش قارچ پررنگتر میگردد. اگر پین و متعاقب آن قارچها بهموقع روی بستر ظاهر نشوند احتمال از دست رفتن بخشی از یک فلاش وجود دارد. اما معمولاً عرض یک قالب را در حدود یک متر تا دو متر و ارتفاع آن را ۲/۱ تا ۵/۱ متر در نظر می گیرند. کمپوست مصنوعی – ماده اصلی کاه و کلش گندم می باشد که در این روش میزان محصول دهی بالا است و علت آن هوادهی خوب آن است زیرا هوا خوب به لایه های زیرین نفوذ می کند. میزان کلسترول قارچ پایین است و دارای ویتامین های B کمپلکس، B12 ،B6، D،K ،E و مواد معدنی کلسیم و فسفر، اهن و منبع مهم منیزیوم، مس، کرم و اسید فولیک است. کتاب پرورش قارچ دکمه ای (Psilocybin Mushroom Handbook Easy Indoor and Outdoor Cultivation 2006) از سری کتاب های مفید در زمینه پرورش قارچ دکمه ای می باشد که در سال ۲۰۰۶ توسط L. G Nicholas در بیش از ۲۲۰ صفحه نگاشته شده است.
در اینجا به تاثیرات مصرف قارچ خوراکی دکمه ای بر افزایش سیستم ایمنی اشاره می کنیم. یکی دیگر از تاثیرات مصرف قارچ شیتاکه در بیماران سرطانی، کمک به آلوده نشدن سلول های سالم و صدمه ندیدن آنهاست. اولین تصویری که از قارچ در ذهن هرکسی نقش می بندد ، تصویر این قارچ است . مقدار ازت موجود در سبوس گندم و جو پوسته برنج، غلات تخمیر شده و مواد غذایی حاصل از دانه های ذرت سویا و کنف بین ۳ تا ۱۲ درصد متغیر است. قبل از فروپاشی دیوار برلین، زمانی که عملاً کارگران کشورهای دیگر در مزارع غرب اروپا وجود نداشتند، هیچ گزینه دیگری بهعنوان نیروهای کارگری موجود نبود. عیبی که این روش کاشت قارچ دارد این است که از فضای موجود به طور کامل بهره برداری نمیشود. این روش برای حذف باکتریهای پاتوژن انسان طراحی شده است و میتواند خطر انتقال بیمارگرهای قارچی و اسپورهای قارچ خوراکی را از سایر فارم ها به داخل فارم کاهش دهد. در ابتدا , باید بگوییم که قارچ ها هیچ گونه بذری ندارند . .