همه چیز درباره قارچ ها
 
انواع قارچ خوراکی – ۱۱۸فایل

انواع قارچ خوراکی – ۱۱۸فایل

قارچ دکمه ای pdf قارچ مورکلای خوراکی واقعی دارای کلاهکی هستند که کاملا به ساقه متصل است، در حالی که مقارچ مورکلای خوراکی کاذب دارای یک کلاهک هستند که آزادانه از ساقه آویزان می شود. کلونیزاسیون کلاهک قارچ توسط باکتریوم منجر به توسعه و ایجاد لکههای قهوهای یا کرم مانند بر روی ساقه و کلاهک قارچ میشود. نکته مهم: قارچ ها برخلاف دیگر گیاهان اکسیژن مصرف میکنند و دی اکسید کربن پس میدهند در زمانی که سطح بستر پوشیده از قارچ است نیاز شدیدی به اکسیژن دارند لذا باید تهویه هوای سالن با هوای تازه بدون وقفه انجام شود در غیر اینصورت ساقه های قارچ بلند شده و کلاهک آن باز میشود هرچه تهویه بیشتر انجام شود رطوبت سالن کاهش می یابد که بایستی جبران شود. علاوه بر این، کلاهک یک قارچ مورکلای خوراکی واقعی مورب و معمولا یکنواخت و طولانی تر از ساقه است، در حالی که درپوش نوع کاذب این نوع قارچ یک قلاب کاذب و غالبا نامنظم بوده و به صورت خرد شده ظاهر می شود و کوتاه تر از ساقه است. قارچ مورکلای خوراکی واقعی در داخل کلاهک، از نوک تا پایین کلاهک که به ساقه متصل است کاملا توخالی خواهند بود.

قارچ دکمه ای pdf برعکس، قارچ مورکلای خوراکی کاذب در داخل کلاهک ظاهری گود دارند که به نظر می رسد پنبه ای و رشته ای است. ۵- زیر قارچ را گود کنید و به دنبال یک فنجان پیاز مانند در اطراف پایه بگردید. هر دوی این گونه قارچ شبیه به قارچ های دکمه سفیدی هستند که در سوپر مارکت ها یافت می شود. قارچ های عسلی که مطمئنا خوراکی هستند، اسپور پرینت سفیدی ایجاد می کنند، در حالی که قارچ های کشنده گالرینا اسپور پرینت قهوه ای رنگ زنگ زده ای دارند. تهیه غذا با قارچ های عسلی بسیار آسان است اما به طور تصادفی گالرینا کشنده را نیز به سبد خود اضافه می کنید، به همین دلیل بررسی هر قارچ به صورت جداگانه مهم است. قارچ های آمانیتا معمولا دارای تیغه های سفید یا بسیار کم رنگ هستند که راهی آسان برای تشخیص سمی بودن آن ها از قارچ های دیگر است. این ها می توانند پولک های قهوه ای کمی روی قارچ های سفید، یا فلس هایی سفید روی قارچ های قرمز باشند. ۳- تیغه ها را برای تمایز chanterelle (قارچ های قیفی) ازJack o’lanterns (قارچ های کدو فانوسی) بررسی کنید. کلاهک را از قسمت طولی نصف کنید و فضای داخلی آن را بررسی کنید.

4- تفاوت قارچ های عسلی از Galerina (گالرینا)کشنده را با کمک اسپور پرینت آن ها مشخص کنید. قارچ های سمی به دو شاخه مرکب ( comrinus) و مورالها (Morchella) تقسیم می شوند که برخی از قارچ ها اگر همراه با الکل مصرف شوند سمی و کشنده اند ولی مصرف آنها به تنهایی هیچ اثر سوئی ندارند. رابطه همزیستی قارچها نشان دهنده هماهنگی اساسی در تعاملات زیستی و اصول عملکرد دو سطحی در آنها است. ۱۱- دوباره بذر پاشیده و روی آنها کلش اضافه نمائید و این کار را آنقدر ادامه دهید تا اینکه هم کیسه پر شود وهم بذر و کلشتان تمام گردد. در صورتی که میوه ها ی قارچ پلاسیده باشند ولی در صورت فشردن آبی از آنها نچکد، در این صورت پلاسیدگی ناشی از دمای بالای سالن کشت قارچ است. از انواع نماتدها میتوان نماتدهای گندرست را که در مواردی مانند کمپوست و یا تودههای کاه به وفور یافت میشوند و نماتدهای قارچ رست را که مستقیما از قارچهای خوراکی تغذیه میکنند، نام برد. !

قارچ های دارای نقاط سبز رنگ سمی بوده و در صورت مصرف می تواند عواقب جدی داشته باشد، در حالی که نوع کرک دار آن ها خوراکی است. بافت گوشتی قارچ؛ سفت، انعطاف پذیر و سهولت خشک و باز به حالت اول (تازه) بر می گردد، تیغه ها سفید خیلی نزدیک به هم و غالباً با حاشیه نامنظم که در صورت صدمه دیدن تیغه ها رنگ قهوه ای کبود پیدا می کنند.ساقه کوتاه و فیبری آن از مرکز کلاهک به آن متصل شده و روی آن را نقاط فیبری پراکنده ای باقی مانده از پرده غشائی اولیه پوشانده است توده هاگ های آن سفید رنگ است. این واقعا خیلی عالیه که ما همچین نعمت های زیادی رو در دسترس خودمون داریم. برای این منظور میتوان از سایر دانه های غلات مانند سورگم ، جو ، ارزن و غیره نیز استفاده کرد . این حلقه حلقوی یا پوشش جزئی نامیده می شود و این بخشی از ساقه است که با بلندتر شدن قارچ پاره می شود. با استفاده از یک چاقوی جیبی ساقه را از کلاهک قارچ جدا کنید. هنگامی که قارچ را بیرون می آورید، اطراف پایه را از عمق ببرید تا از بریدن پایه آن جلوگیری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *